WORKSHOP GENE KEYS VOOR BEGINNERS

Data: dinsdag 10, 17 en 24 mei 

Tijd: van 19.30 uur tot 21.00 uur

Meer info en aanmelden kan HIER

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Contempleren kun je leren

Zon contemplatie op zaterdag 21 mei in Voorhout

Een workshop over de Kunst van Contemplatie i.c.m. de Gene Keys & zon (licht)

Dit alles wordt op een praktische en eenvoudige manier uitgelegd en geoefend, zodat je het makkelijk zelf verder in je dagelijkse leven kunt toepassen.

Meer info en aanmelden

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

GENE KEYS BIJEENKOMSTEN

De Gene Keys in je leven integreren door samen te pauzeren, contempleren en ervaringen uitwisselen

Waar: in Voorhout
Datum: vrijdag 3 juni 2022

Meer info vind je HIER

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

HET GOUDEN PAD VERKENNEN
In augustus 2022 start een reis van 16 maanden waarin we met een groep de 3 reeksen van het Gouden Pad dieper gaan verkennen. Nadere informatie volgt.

Heb je zin om mee te doen? Laat het me weten via info@genekeys.nl dan hou ik je op de hoogte

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

VOOR MIJN KLANTEN organiseer ik regelmatig gratis online bijeenkomsten om de Gene Keys met elkaar te contempleren en ervaringen uit te wisselen.

Heb je bij mij een reading aangevraagd, een workshop gevolgd of ben je op een ander manier klant bij mij (geweest), vraag de zoomlink aan via info@genekeys.nl

Data: 11 april, 11 mei, 14 juni, 14 juli van 19.30 tot 21.00 uur.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Is er iets wat je wilt vragen of wil je op de hoogte blijven van mijn activiteiten? Klik dan hier en vink onderaan het vakje “Inschrijven voor de Nieuwsbrief” aan en vermeld bij bericht je vraag of opmerking.

Ik kijk er naar uit om je binnenkort ergens te ontmoeten!


Erna

Heb je nog vragen, laat het me weten via: info@genekeys.nl

Erna Zuidhoek heeft ruim 10 jaar ervaring in het geven van workshops en het begeleiden van mensen op hun persoonlijke en spirituele ontwikkelingsreis. Eind 2018 kwam Gene Keys op haar pad tegelijkertijd met Human Design. Zij heeft het Gouden Pad van Gene Keys (Activation, Venus & Pearl Sequence) doorlopen, evenals het Delta en het Guide programma. Daarnaast heeft ze zich ook uitgebreid verdiept in Human Design. Gene Keys is inmiddels een onderdeel van haar dagelijkse leven geworden.

Erna biedt tevens individuele Gene Keys readings aan. Deze kun je gebruiken ter voorbereiding op de workshop, maar dat hoeft niet. Je kunt deze later op elk moment alsnog aanvragen als je je verder wilt gaan verdiepen in de Gene Keys.

Meer weten over mij?