Voorwaarden voor workshop/cursus/meeting/training/programma

De inschrijving is definitief op het moment dat je betaling is ontvangen. 

Een factuur dient voor aanvang van de workshop/cursus/meeting/training/programma te zijn voldaan.

In de week voor aanvang van de workshop/cursus/meeting/training ontvang je een mail met de laatste informatie. 

Annuleren van een workshop/cursus/meeting/training/programma is mogelijk tot twee weken voor aanvang. Je ontvang het betaalde bedrag terug op je rekening minus 25% administratiekosten van het totaalbedrag met een minimum van 25 euro.

Annuleer je vanaf 14 dagen voor de workshop/cursus/meeting/training/programma, dan ben je vijftig procent van het totale bedrag verschuldigd. De andere vijftig procent krijg je, indien al betaald, teruggestort.

Bij annulering vanaf 8 dagen voor de aanvang van workshop/cursus/meeting/training/programma, ben je het gehele bedrag verschuldigd.

Volg je een workshop/cursus/meeting/training/programma waarbij je in termijnen betaalt, dan heb je een betalingsverplichting om alle termijnen volledig te voldoen.

Annulering en andere communicatie verloopt alleen via de email, niet telefonisch of Whatsapp.

Mocht ik de workshop/cursus/meeting/training/programma wegens onvoldoende deelnemers, overmacht of andere redenen onverhoopt zelf annuleren, dan worden betalingen uiteraard per omgaande en volledig teruggestort, tenzij je ervoor kiest om de workshop op een andere datum alsnog te volgen.