ONDERNEMEN OP JE EIGEN MANIER 

BRING YOUR HEART BACK INTO YOUR BUSINESS

De nieuwe manier van werken

Levensboom


De belangrijkste vraag
die je voor jezelf en je business mag gaan stellen is:

Hoe kan ik met mijn gaven en talenten de grootst mogelijke bijdrage leveren aan het grotere geheel?


Wanneer je deze vraag over een langere periode, heel diep in jezelf contempleert, kan het niet anders dan dat je leven en je business gaan veranderen.

De inzichten van die vraag verhogen het groeipotentieel van jouw leven en je bedrijf.

Dit is werkelijk een uitnodiging om zonder angst en met volle overgave te dansen met de verschillende aspecten van jouw persoonlijkheid, zodat je vruchtbaar en vanuit overvloed jouw plek in de wereld kunt innemen. Zodat je levensboom de vruchten afwerpt, waarmee je anderen inspireert om ook vanuit hun eigen uniekheid te leven.

Met de levensboom als metafoor beschrijft de Business reading je groeistrategie vanaf de wortels, via de stam, naar de kruin en bevat 17 levensthema’s en groeistrategieën.

Geïnspireerd op astrologie en de poorten en sleutels van Human Design en Gene Keys, toont deze reading je de valkuilen en de groeikracht van het ware potentieel van jouw gaven en talenten in een unieke genetische blauwdruk

In het eerste gedeelte worden de aspecten beschreven van je blauwdruk die je niet kunt veranderen, zoals het energietype waartoe je behoort, je groeistrategie en je levensvisie.

Hoewel je deze aspecten niet kunt veranderen, kun je leren hoe je deze zo optimaal mogelijk kunt gebruiken. Dit is jouw hardware.


In het tweede gedeelte komt je software aan bod. Dit zijn zeventien levensthema’s en groeistrategieën voor je bedrijf en je leven, die bepaald worden door de stand van de planeten op het moment van je geboorte.

Ieder thema beschrijft drie lagen van bewustzijn. Als eerste zijn dat je schaduw kanten. De tweede laag gaat over je unieke gaven en talenten en de derde laag is je hoogste essentie voor dit leven.

Voor de meeste mensen geeft het bestuderen van hun kosmische design een diepe herkenning. En het is soms ook confronterend, omdat je ziet dat bepaalde gaven en talenten door angst en schaduw (nog) niet tot volle bloei zijn gekomen.

Deze reading nodigt je uit om je bewust te worden van de triggers en oude pijn die maken dat je vanuit angst bepaalde levensthema’s beleeft.

Pas wanneer je je daarvan bewust bent, heb je de mogelijkheid om het anders te gaan doen.

Je kunt dan op een rustige en zachte manier, met liefde, geduld en compassie voor jezelf, je frequentie verhogen, zodat al jouw gaven en talenten uit de schaduw tevoorschijn komen en weer vrij kunnen gaan stromen.


De reading omvat een zeer uitgebreid pdf-document en bestaat gemiddeld uit z’n 60 pagina’s en
is absoluut UNIEK.

Dit vind je nergens anders.

De reading bevat ook elementen van Human Design (HD), omdat deze een belangrijke toegevoegde waarde bieden.

BELANGRIJK: Deze readings zijn gebaseerd op je geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd. Zonder deze gegevens is het niet mogelijk om een reading te maken.


GEEF JE BUSINESS VLEUGELS

De uitgebreide Gene Keys Business reading is het startpunt van onze samenwerking. Door verdere verdieping van je profiel wordt duidelijk waarom je steeds in hetzelfde kringetje blijft ronddraaien en hoe je uit deze vicieuze cirkel stapt naar een hogere frequentie van jou potentieel.

Nadat je de tijd hebt genomen om de reading te lezen, plannen we de aanvullende gesprekken in.

Daarin gaan we je Gene Keys profiel verder verkennen en verdiepen om persoonlijk & zakelijk te groeien.

Deze persoonlijke begeleiding is praktisch en makkelijk toepasbaar, waardoor transformatie mogelijk wordt en je met meer gemak en meer plezier zult gaan ondernemen.

Ontdek wat jouw unieke manier van werken is en wat je gaven en talenten zijn en hoe je ze tot volle bloei kunt brengen, zodat je levensdoel en levensmissie leeft vanuit je hoogste potentieel en je business vleugels krijgt.


HOE KUNNEN WE SAMENWERKEN?

De uitgebreide Gene Keys Business reading is het startpunt van onze samenwerking. Dit is inclusief een gesprek van 1 uur

Eenmalige investering van 497 euro excl. Btw.

  497 euro excl. btw. Reading met gesprek


EXTRA GESPREKKEN

Wil je na ontvangst van je reading en het eerste gesprek dieper in je Gene Keys en Human Design reading duiken?

Dat kan met extra aanvullende en verdiepende gesprekken voor 125 euro per uur, excl. Btw 

125 euro per uur, excl. BTW 


VOORDEEL OPTIE

VIJF gesprekken van een uur voor 575 euro excl, BTW

575 euro excl, BTW voor 5 gesprekken

Plezier, geluk en succes in je leven en je werk op een manier die uniek is voor jou en die je energie en voldoening geeft, in plaats van dat het je leegzuigt!

Erna Zuidhoek

Met haar aanstekelijke enthousiasme daagt ze je uit om het leven betekenis en inhoud te geven op je eigen unieke manier en zelf leiderschap te durven nemen over je leven, je werk of bedrijf, zodat je niet langer afhankelijk bent van mensen, situaties en omstandigheden voor je succes en geluk.

Haar onconventionele manier van naar de wereld kijken maakt Erna duidelijk anders dan de meeste mensen.

Door haar kennis en ervaring ziet ze vernieuwende mogelijkheden, mede doordat ze durft af te wijken van de gebaande paden en alles wat standaard is los te laten. Ze kan snel verbanden leggen en zet dingen in beweging, zodat je door kunt met je wat belangrijk is voor jou.

Met haar intuïtieve wijsheid helpt ze je te ontdekken dat de oplossingen die je zoekt heel dichtbij jezelf te vinden zijn.

Werken met haar is een plezier voor alle dingen die je wilt transformeren of als je voor nieuwe uitdagingen staat in je leven, je werk of je bedrijf. Ze brengt je in contact met wie je bedoeld bent om te zijn.

Niet met een snelle oppervlakkige methode of techniek, maar een diepgaande en blijvende transformatie, waardoor je weer op je eigen kracht en innerlijk weten durft te vertrouwen.

Dat is wat nodig is voor verandering. Niet meer van hetzelfde, maar een nieuwe vorm van leven en werken in de overgang naar een geheel nieuw tijdperk, waarin uniek en creatief leiderschap een belangrijke plaats gaat innemen.

Gene Keys Profiel van Erna

Human Design Profiel

Erna is een 4/6 Generator – Opportunist/ rolmodel