ONDERNEMEN OP JE EIGEN MANIER 

BRING YOUR HEART BACK INTO YOUR BUSINESS

De nieuwe manier van werken

Levensboom

Wat maakt jou uniek?
Met de levensboom als metafoor beschrijft de Business reading je groeistrategie vanaf de wortels, via de stam, naar de kruin en bevat 17 levensthema’s en groeistrategieën.

Aan de ene kant is deze boom totaal uniek, terwijl hij tegelijkertijd verbonden is met de totaliteit van het hele ecosysteem. Geïnspireerd op astrologie en de poorten en sleutels van Human Design en Gene Keys, toont deze reading je de valkuilen en de groeikracht van het ware potentieel van jouw gaven en talenten in een unieke genetische blauwdruk

In het eerste gedeelte worden de aspecten beschreven van je blauwdruk die je niet kunt veranderen, zoals het energietype waartoe je behoort, je groeistrategie en je levensvisie. Hoewel je deze aspecten niet kunt veranderen, kun je wel leren hoe je er zo slim mogelijk gebruik van kunt maken. Dit is jouw hardware.

In het tweede gedeelte komt je software aan bod. Dit zijn zeventien levensthema’s en groeistrategieën voor je bedrijf en je leven, die bepaald worden door de stand van de planeten op het moment van je geboorte. Ieder thema beschrijft je angst en schaduw frequentie, je innerlijk gaven en talenten en je ware essentie uit je hogere bewustzijn.

Voor de meesten is het bestuderen van hun kosmische design een feest van herkenning. En soms ook confronterend, omdat je ziet waarom bepaalde gaven en talenten door angst en schaduw (nog) niet tot volle bloei zijn gekomen.

Deze reading nodigt je uit om je bewust te worden van de triggers die maken dat je vanuit angst bepaalde thema’s beleeft. Pas wanneer je je daarvan bewust bent, heb je de mogelijkheid om het anders te gaan doen. Je kunt dan, met liefde, geduld en begrip voor jezelf, eraan te werken om je frequentie te verhogen, zodat al jouw gaven en talenten uit de schaduw tevoorschijn komen en weer vrij kunnen gaan stromen.

De belangrijkste vraag die je voor jezelf en je business mag gaan stellen is: Hoe kan ik met mijn gaven en talenten de grootste bijdrage leveren aan het grotere geheel? We zijn hier zijn namelijk niet voor onszelf, maar om elkaar te dienen en te helpen groeien.

Alleen al dat inzicht verhoogt het groeipotentieel van jouw leven en je bedrijf. Dit is werkelijk een uitnodiging om zonder angst en met volle overgave te dansen met de verschillende aspecten van jouw persoonlijkheid, zodat je vruchtbaar en vanuit overvloed jouw plek in de wereld kunt innemen. Zodat je levensboom de vruchten afwerpt, waarmee je anderen inspireert om ook vanuit hun eigen uniekheid te leven.

De reading omvat een zeer uitgebreid pdf-document en bestaat gemiddeld uit z’n 60 pagina’s en is absoluut UNIEK. Dit vind je nergens anders.

De reading bevat ook elementen van Human Design (HD), omdat deze een belangrijke toegevoegde waarde bieden.

BELANGRIJK: Deze readings zijn gebaseerd op je geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd. Zonder deze gegevens is het niet mogelijk om een reading te maken.

Een uitgebreide Gene Keys & Human Design business reading inclusief een gesprek van 1,5 uur

Eenmalige investering van 555 euro excl. Btw.

 555 euro excl. btw

BESTEL HIER  als je geen bestelknop ziet

Plezier, geluk en succes in je leven en je werk op een manier die uniek is voor jou en die je energie en voldoening geeft, in plaats van dat het je leegzuigt!

Erna Zuidhoek

Met haar aanstekelijke enthousiasme daagt ze je uit om het leven betekenis en inhoud te geven op je eigen unieke manier en zelf leiderschap te durven nemen over je leven, je werk of bedrijf, zodat je niet langer afhankelijk bent van mensen, situaties en omstandigheden voor je succes en geluk.

Haar onconventionele manier van naar de wereld kijken maakt Erna duidelijk anders dan de meeste mensen.

Door haar kennis en ervaring ziet ze vernieuwende mogelijkheden, mede doordat ze durft af te wijken van de gebaande paden en alles wat standaard is los te laten. Ze kan snel verbanden leggen en zet dingen in beweging, zodat je door kunt met je wat belangrijk is voor jou.

Met haar intuïtieve wijsheid helpt ze je te ontdekken dat de oplossingen die je zoekt heel dichtbij jezelf te vinden zijn.

Werken met haar is een plezier voor alle dingen die je wilt transformeren of als je voor nieuwe uitdagingen staat in je leven, je werk of je bedrijf. Ze brengt je in contact met wie je bedoeld bent om te zijn.

Niet met een snelle oppervlakkige methode of techniek, maar een diepgaande en blijvende transformatie, waardoor je weer op je eigen kracht en innerlijk weten durft te vertrouwen.

Dat is wat nodig is voor verandering. Niet meer van hetzelfde, maar een nieuwe vorm van leven en werken in de overgang naar een geheel nieuw tijdperk, waarin uniek en creatief leiderschap een belangrijke plaats gaat innemen.

Gene Keys Profiel van Erna

Human Design Profiel

Erna is een 4/6 Generator – Opportunist/ rolmodel