Mijn praktijk is gevestigd in Voorhout, in het hart van de Bollenstreek, vlak bij De Keukenhof in Lisse en vlakbij strand, zee en duin van Noordwijk.

Voorhout ligt tussen Amsterdam en Den Haag en is makkelijk bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Andere plaatsen in de buurt zijn: Sassenheim, Warmond (gemeente Teylingen), Noordwijkerhout, Rijnsburg, Katwijk, Leiden.

De verdiepingsgesprekken vinden plaats via de telefoon of videoverbinding. Dit heeft als voordeel dat je geen reistijd en reiskosten hebt en dat afstand geen probleem is om met mij te kunnen werken.

Voor meer informatie of voor het bestellen van een reading kun je me bereiken via e-mail of bellen of WhatsApp via 06 28 876 686.

Ik kijk er naar uit van je te horen.

Erna Zuidhoek
Gene Keys & Human Design Gids
Leven en Werken vanuit Liefde

Human Design | Gene Keys | Access Consciousness Bars 
Healing | Mindset | Energetisch werk

Loosterweg 35
2215 TM Voorhout
Mobiel  06-28 876 686

info@genekeys.nl

Kvk: 64906795

Plezier, geluk en succes in je leven en je werk op een manier die uniek is voor jou en die je energie en voldoening geeft, in plaats van dat het je leegzuigt!

Erna Zuidhoek

Met haar aanstekelijke enthousiasme daagt ze je uit om het leven betekenis en inhoud te geven op je eigen unieke manier en zelf leiderschap te durven nemen over je leven, je werk of bedrijf, zodat je niet langer afhankelijk bent van mensen, situaties en omstandigheden voor je succes en geluk.

Haar onconventionele manier van naar de wereld kijken maakt Erna duidelijk anders dan de meeste mensen.

Met haar kennis en ervaring ziet ze vernieuwende mogelijkheden, mede doordat ze durft af te wijken van de gebaande paden en alles wat standaard is los te laten. Ze kan snel verbanden leggen en zet dingen in beweging, zodat je door kunt met je wat belangrijk is voor jou.

Haar intuïtieve wijsheid helpt je te ontdekken dat de oplossingen die je zoekt heel dichtbij jezelf te vinden zijn.

Werken met haar is een plezier voor alle dingen die je wilt transformeren of als je voor nieuwe uitdagingen staat in je leven, je werk of je bedrijf. Ze brengt je in contact met wie je bedoelt bent om te zijn.

Niet met een snelle oppervlakkige methode, maar een diepgaande en blijvende transformatie, waardoor je weer op je eigen kracht en innerlijk weten durft te vertrouwen.

Dat is wat nodig is voor verandering. Niet meer van hetzelfde, maar een nieuwe vorm van leven en werken in de overgang naar een geheel nieuw tijdperk, waarin uniek en creatief leiderschap een belangrijke plaats gaat innemen.

Gene Keys Profiel van Erna