Beste Gene Keys reiziger,

Ik ben reuze benieuwd hoe het met je gaat, nu je een start hebt gemaakt met het verkennen van jouw Gene Keys profiel.

Ben je heerlijk aan het contempleren met geduld en vriendelijkheid voor jezelf en brengt het je wat je ervan hoopte?

Of ben je een beetje overrompelt door grote hoeveelheid tekst en materiaal en ben je de motivatie een beetje kwijt om verder te gaan?

Of misschien mis je iemand om samen te contempleren en je ervaringen mee te delen? Iemand die begrijpt waar je het over hebt en je niet aankijkt alsof je van een andere planeet komt?

Ik weet nog goed toen ik 4 jaar geleden Gene Keys (en Human Design) ontdekte dat ik het in het begin best lastig vond om vooruit te komen met het verkennen van mijn profiel. Er was zoveel informatie en vroeg me af waar ik moest beginnen. Ik had niemand die me op weg hielp en soms “deed ik gewoon maar wat”.

Ik had wel gelijk het grote Gene Keys boek gekocht, waarin ik dit las:

“De Gene Keys zijn ontworpen als een open systeem dat je op veel verschillende manieren kunt onderzoeken. In tegenstelling tot veel andere leringen, zijn ze een zelflerende overdracht die in je ontwaakt, in plaats van een structuur die van buitenaf wordt opgelegd door een vaste discipline of leraar. In die zin zijn de Gene Keys een avontuur dat je kunt aanpassen aan je eigen leven, in je eigen tempo en vertrouwend op je intuïtie en verbeeldingskracht.”
Een “zelflerende overdracht”, “geen leraar die vertelt wat je moet doen”, “aanpassen aan je eigen leven”.

Voor mij waren dat dingen waar ik in het begin de meeste weerstand tegen had. “Wat nou geen leraar” en “wat nou zelf doen en aanpassen”. Dat was ik niet gewent.

Namelijk in de vele cursussen, trainingen, workshops enz. die ik tot dat moment had gedaan en ook met alle coaches waar ik mee had gewerkt, was er altijd iemand die je een techniek of stappenplan gaf en als je precies hetzelfde deed als die leraar/coach had gedaan, dan volgde transformatie vanzelf en dan werd je succesvol.

Een One-size-fits-all eenheidsworst aanpak, waarbij iedereen geacht werd hetzelfde te zijn en te doen en daarmee ook dezelfde uitkomsten te verwachten.

OF TOCH NIET?


Stapje voor stapje kwam ik er uiteindelijk zelf achter hoe ik met de Gene Keys kon ‘werken’.

Van mijn hoofd naar mijn hart
Inmiddels ben ik 4 jaar onderweg met de Gene Keys en Human Design en heb ik een fantastische reis gemaakt. Het is vooral een reis geweest van mijn hoofd naar mijn hart, en die reis gaat alsmaar verder en dieper. Dat had ik 4 jaar geleden totaal niet kunnen voorzien.

Het heeft me ook laten zien dat eenheidsworst niet werkt. Dat is ook de reden dat ik nooit die dingen kon uitvoeren of volhouden die ik had geleerd, en waarvan anderen zeiden dat ik dat moest doen om succesvol te zijn.

Het kan NIET! En het werkt ook NIET!

Want iedereen is uniek en kan nooit precies hetzelfde doen en zijn als een ander. Daarom struggelen ook zoveel mensen met mentale uitdagingen, zoals stress en burn-out en hebben veel coaches, therapeuten, healers enz moeite met het opzetten van hun praktijk. Omdat ze proberen te doen wat anderen doen. EN DAT WERKT NIET! Ik weet precies hoe dat voelt.

Been there, done that.
En ik maar denken dat het aan mij lag. Pfffffffff. Hoe anders is dat gelukkig nu!

“Je kunt advies krijgen van een ander en dat werkt een beetje, maar je eigen antwoorden vinden ‘werkt een heleboel”

Want een leraar/coach kan je iets vertellen of advies geven en dat werkt een beetje, maar zelf je profiel induiken en daar je eigen antwoorden vinden en ontdekken wie je werkelijk ben en wat uniek is voor jou dat maakt ECHT het verschil.

Dat is het moment dat echte transformatie plaatsvindt en dan kun je “succesvol” worden op je eigen unieke manier. Dat kan niemand je leren, dat kun je alleen jezelf weer helpen herinneren.

En in dat proces is het heel fijn om iemand te hebben die met je meekijkt en met je meedenkt. Niet als leraar of coach die je de antwoorden geeft, maar als een gids die je toont waar je de antwoorden diep in jezelf kunt vinden, zodat je ze van binnenuit in je bewustzijn kunnen verschijnen. En dat is een ongelofelijk mooi proces.

En dat is ook wat ik steeds weer hoor van deelnemers van workshops en mensen die een reading hebben gekocht bij mij, dat het zo ontzettend fijn is om samen met een Gene Keys gids door je profiel te gaan. En ook om andere mensen te ontmoeten die bezig zijn met de Gene Keys en hoe je door het delen van je ervaringen zoveel van elkaar leert, waardoor je elkaar helpt groeien in bewustzijn en vertrouwen. Samen met anderen contempleren opent diepere inzichten voor iedereen.

Het is de meest waardevolle manier om je profiel en de Gene Keys beter te leren kennen. Dat lijkt heel simpel, maar is heel krachtig.

Geef je profiel zuurstof
Ik zeg altijd; “door je ervaringen met anderen te delen en uit te spreken komt er zuurstof bij en komt je profiel tot leven” Je hoort jezelf dan dingen zeggen, die het antwoord zijn op iets waar je al een tijdje tegen aan liep.
En wat ook heel fijn is dat je het gewoon in het Nederlands kunt delen, want veel mensen vinden het Engels toch best lastig!

Ontdek een hele nieuwe manier van contemplatie
Is dit iets wat je aanspreekt om samen met een ervaren Gene Keys Gids en/of een kleine groep mensen verder in de Gene Keys te duiken? Dan nodig ik je van harte uit om eens te kijken naar onderstaande activiteiten en je aan te melden, want ……

Alleen kom je ver, maar samen kom je verder!

Stel je eens voor hoe jouw leven zou kunnen veranderen door dieper in je Gene Keys te duiken?

Lees hieronder wat Chantal schreef nadat ze “alleen maar” de introductiedag had gedaan:

“Ontzettend dankbaar voor de heerlijke introductiedag over de Gene Keys die mij de kans heeft gegeven om een nieuwe start te maken in mijn leven.

Al heel veel aan zelfonderzoek en ontwikkeling gedaan, maar dit geeft mij het gevoel van een richtingaanwijzer voor mijn complete leven.”

Ik kan nu ineens ook ZIEN dat ik in plaats van uit mijn wonden, vanuit mijn GAVEN kan gaan leven. Al heel vaak heb ik het gelezen, maar ineens valt het kwartje…..”
Chantal

Is dit het startpunt van een nieuw avontuur in je leven?

“A life lived in the name of love is a boundless adventure
Een leven geleefd in de naam van liefde is een grenzeloos avontuur
– Gene Key 35″

ACTIVITEITEN
Voor de komende tijd staan de volgende activiteiten op de agenda.

Welke kies jij? Kijk in de online agenda

Verdiepingsdag op 3 februari – nog 3 plekjes vrij
Introductiedag op 4 februari – nog 2 plekjes vrij
Online introductiecursus op 13, 20 en 27 februari
Gene Keys Café op 3 maart. Deelname is gratis.
Aarden en helen live op 4 maart 2023 + 4x online
Eén op één Gene Keys Genius dag op afspraak

Ik kijk er naar uit om van je te horen of om je binnenkort ergens te ontmoeten.

Als ik iets anders voor je kan doen om de Gene Keys verder in je leven te integreren, zoals ik dat al bijna 4 jaar aan het doen ben, laat het me dan gerust weten. Ik help je graag verder.

Liefs Erna x