Efflorescentie Magnetisme Sleur Leeg Extremistisch 10 (15, 39, 52, 53, 54, 58) De Ring van Zoeken Lever Serine An Eternally Flowering Spring

Gene Key 15: Een eeuwig bloeiend voorjaar

Van de Schaduw van Sleur, naar de Gave van Magnetisme en de Siddhi van Efflorescentie.

“De 15e Gene Keys is een bijzonder krachtig portaal naar de mysteries van het leven. Het is één van de Gene Keys die een brug vormt tussen de mens en andere levensvormen en ons daardoor diep verbindt met de levende geest van de natuur, ofwel Gaia.

In 1977 deed de wetenschapper Otto Schumann een opmerkelijke ontdekking. Met behulp van wiskundige berekeningen voorspelde hij de exacte hartslag van de aarde binnen het elektromagnetische spectrum, en deze frequentie, die op 7,8 hertz ligt, wordt nu de Schumann-resonantie genoemd. Het is letterlijk de vibrerende pulse in het hart van alle levende organismen. Deze hartslag bindt ons samen tot één enkel levend organisme.

De 15e Gave is de innerlijke barometer van je DNA die in verbinding staat met de Schumann-resonantie. Alle aandoeningen van de mens worden veroorzaakt door een storing tussen je individuele elektromagnetische veld en dit grotere krachtveld van de aarde. Als je frequentie niet meetrilt met de Schumann-resonantie, raken al je natuurlijke ritmes van slag en ondervindt de chemische balans in je lichaam druk en stress.”

Richard Rudd – Omarm je hogere levensdoel

Diepe harmonie bevrijdt ons zodat

we weer vanuit onze spontaniteit leven