GENE KEY 47

Er wordt door “de wetenschap” gezegd dat 98% van ons DNA “Junk-DNA” is. Ik geloof daar niets van. De natuur maakt namelijk geen fouten.

Onderstaande tekst is uit Gene Key 47 (actief van 10 september t/m 15 september 2022)

De Schaduw van Onderdrukking

In de genetica verwijst de 47e schaduw naar wat niet-coderend DNA wordt genoemd, beter bekend als junk-DNA, Dit zijn evolutionaire artefacten die zijn doorgegeven via onze collectieve voorouderlijke bloedlijnen.

Hoewel er nog geen duidelijke functie aan dit DNA is toegeschreven, maakt het maar liefst 98% van ons genoom uit. Deze voorouderlijke opslagplaats dient inderdaad een enorm doel dat nog niet door de wetenschap is gezien – het is de turbine van de menselijke evolutie. De verborgen reden en functie van dit DNA wordt in zijn geheel onthuld door deze 47e Gene Key.

De Gave van Transmutatie gaat over de oude wetenschap van de alchemie. En deze Gene Key maakt deel uit van de Codon ring van Alchemie.

Hoewel veel mensen ten onrechte denken dat alchemie een fysieke praktijk is waarbij een onedel metaal in goud kan worden omgezet, begrijpen slecht enkelen precies wat alchemie werkelijk was. Alchemie – de koninklijke kunst – is de natuurlijke bestemming van mensen die hun leven volledig leven, alles omarmen en niets achterhouden. Het is de kunst om gevaarlijk te leven (living dangerously)

Dit betekent niet dat je noodzakelijkerwijs uiterlijke risico’s neemt – het gevaar is voor de illusie, dat er iets vast ligt aan jou. De ware mens is ondefinieerbaar omdat hij of zij voortdurend alle definities overtreft. Alchemie is leven. Transmutatie is wat mensen drijft om verder te gaan dan hun stoutste dromen. In het proces zijn van transmutatie, is om waarlijk leven.

De Siddhi van Transfiguratie

Er komt een tijd dat alle elementen waaruit onze planeet bestaat met zo’n hoge frequentie trillen, dat de wereld zoals we die kennen zal verdwijnen in een veld van vibrerend licht.

– Richard Rudd-


Wat is jouw ervaring met Gene Key 47? En heb je die in je profiel of niet?

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het verder verkennen van je profiel. Leer de grondbeginselen kennen met de Gene Keys cursus voor beginners.

Of vind je het fijn als ik even meekijk naar je profiel in een korte intuïtieve profiel reading of misschien is een uitgebreide Gene Keys & Human Design reading iets voor jou?

Je kunt ook kiezen voor een partner/relatie reading of een reading aanvragen voor je kind.

Of één van de diverse workshops die op het programma staan, waaronder “Opvoeden zonder stress” en een contemplatie weekend in november.

Ik hoop dat er iets voor je bij zit. Als er nog iets anders is waar ik je mee kan helpen. Laat het dan gerust weten.

DAN NOG DIT: 

GENE KEYS GUIDE WORDEN?
IS NU HET MOMENT?  Zit je nog te twijfelen om zelf Gene Keys Guide te worden en de training te gaan doen? Dan is dit misschien wel het moment, want vanaf 1 oktober wordt de training 250 dollar duurder.
Nu betaal je nog $500, en vanaf 1 oktober wordt dat $750. Doe er je voordeel mee. KLIK HIER* voor meer informatie of om je in te schrijven.

*Als je via deze link bestelt krijg ik daarvoor een kleine vergoeding van Gene Keys. Daarmee steun je mijn werk, zodat ik een nog grotere bijdrage kan leveren aan het grotere geheel. Alvast bedankt daarvoor.