Gene Keys in je leven integreren door ervaringen te delen, te contempleren en pauzeren
De Gene Keys community in Nederland groeit de laatste tijd snel. Steeds meer mensen maken een sprong in bewustzijn en ontdekken de Gene Keys.

Om de Gene Keys verder te verdiepen is het heel fijn om je ervaringen met anderen te kunnen delen. Om samen te pauzeren, te contempleren en te groeien in bewustzijn, en zo de Gene Keys te integreren in je leven.

Slow down to the speed of life

Werken met de Gene Keys vraagt je om te vertragen en om je blik naar binnen te keren. Om de flow en het ritme van het leven te volgen en je gaven en talenten tot volle bloei te brengen, op je eigen unieke manier.
Deze laagdrempelige bijeenkomst is bedoeld als pauze en contemplatie moment en voor als je andere mensen wilt ontmoeten die ook met de Gene Keys bezig zijn. Het maakt niet uit of je net de Gene Keys hebt ontdekt of dat je al wat langer bekend bent met de Gene Keys, iedereen is welkom.

Er zijn ook diverse Gene Keys en Human Design boeken aanwezig die je kunt inkijken.

Er is ruimte voor maximaal 5 personen (wacht dus niet te lang met aanmelden)
Er is koffie, thee en water beschikbaar en iets lekkers voor erbij.

Data: volgt z.s.m.

Locatie: Voorhout

Je kan met een betaalverzoek betalen, waarmee je deelname is gereserveerd.  Stuur dan nog even in een aparte email je naam en adresgegevens en op welke datum je komt naar info@genekeys.nl.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Groetjes
Erna