Ondernemen op je eigen manier 

Bring your heart back into your business


Een nieuw tijdperk is aangebroken 

De huidige manier van leven en werken is definitief voorbij! De tijd van standaard blue prints, succesformules, 10-stappen-plannen of marketingstrategieën volgen van mensen die jou vertellen hoe je met hun methode succesvol kunt zijn, behoort voorgoed tot het verleden! We staan op de overgang naar iets geheel nieuws.

Dit nieuwe tijdperk vraagt je om:

 • je eigen pad te gaan volgen, of liever gezegd, je eigen pad te maken
 • te zijn zoals je werkelijk bedoeld bent om te zijn en te leven en te werken vanuit je ware authenticiteit
 • jouw ware levensdoel tot volle bloei te brengen en met jouw unieke gaven en talenten een bijdrage te leveren aan het creëren van een mooiere wereld
 • weer te gaan vertrouwen op je eigen-wijsheid en intuïtie
 • om leiderschap te nemen over je leven en bedrijf op je eigen unieke manier
 • te leven en te werken op een manier die past bij wie je bent en waar je blij van wordt
 • voldoening en energie te halen uit wat je doet, in plaats van dat het je leegzuigt!

NIET MEER DOEN WAT IEDEREEN DOET, MAAR DOEN WAT WERKT VOOR JOU!


Zonder dat je het doorhebt functioneer je voor het overgrote deel vanuit onbewuste overtuigingen en blokkades, die ervoor zorgen dat je maar niet vooruitkomt met je bedrijf of in je werk. Je loopt steeds tegen dezelfde obstakels aan. Het zijn net ijsbergen onder water. Zolang je ze niet kunt zien blijf je er steeds op vastlopen. En uiteindelijk zelfs op stuklopen.

Door te werken met je Gene Keys (en Human Design) profiel worden je blokkades en onbewuste patronen zichtbaar gemaakt en kun je een nieuw pad voor jezelf creëren, vrij van obstakels. De energie die daardoor vrijkomt helpt jou om te groeien en te bloeien in je werk of je bedrijf.

 Als je doet wat je leuk vindt, voelt geen dag meer als werken! 

Er is geen juiste manier van leven en werken. Er is alleen jouw manier. Maar zolang je blijft doen wat iedereen doet (GAAP!) omdat anderen je vertellen dat het ‘de enige manier is om succesvol te zijn’, zonder dat ze zich afvragen wat juist is voor jou, blijf je struggelen om je bedrijf te laten bloeien of in je carrière te groeien, waardoor je af en toe wanhopig denkt aan opgeven van dat wat je het LIEFSTE doet.

Geloof me, ik weet hoe dat voelt. Jarenlang was ik aan het proberen om mijn bedrijf van de grond te krijgen door de “succesformules” van verschillende business coaches te volgen. Ik moest een ideale klant hebben en een “niche”(SAAI)

Dit heeft mij HEEL veel frustratie heeft opgeleverd en veel tijd, geld en energie heeft gekost. Pas op het moment dat ik via Human Design en Gene Keys mijn eigen unieke “succesformule ” ontdekte en begreep wat mijn manier van werken en leven is, begonnen dingen te veranderen.

Want misschien had je het al gemerkt, hetzelfde doen als wat anderen doen werkt niet!! Ik weet hoe eng en spannend dat kan voelen, maar diep van binnen weet je dat het de enige optie is die je hebt. Want hoeveel tijd, geld en energie heb je al weggeven aan al het andere dat werkte niet voor jou.

ONTDEK HET ECHTE GEHEIM VAN VOORSPOED! 

Let’s do this together 

Hoi, mijn naam is Erna Zuidhoek. Ik heb ruim 10 jaar ervaring met het begeleiden van mensen om een echte blijvende verandering te creëren in hun leven, werk en relaties.

Niet met een snelle oppervlakkige methode, maar een diepgaande en blijvende transformatie, waardoor je weer op je eigen kracht en innerlijk weten durft te vertrouwen en je je ware levensdoel tot volle bloei kunt brengen.

Gene Keys voor je Business
Dit lijkt in NIETS op business coaching zoals je dat misschien kent van andere coaches. Bij mij is NIETS standaard! Ik leer je geen methodes of technieken, want die heb je waarschijnlijk al genoeg geleerd.

Ik help je ontdekken wat jou UNIEK maakt en hoe je kunt benutten voor je business en je leven. Ik maak daarbij onder andere gebruik van Gene Keys & Human Design.


We gaan het NIET hebben over: 

❌ Eindeloos posten op social media

❌ Je ideale klant of niche

❌ ‘Zichtbaar zijn’

❌ (Opdringerige) verkooptechnieken

❌ Marketingstrategieën

❌ Webinars, funnels, freebies

❌ En al het andere dat bijna iedere business coach zegt dat je moet doen

DIT IS ANDERS! 


Wat kun je WEL verwachten:

 • Je gaat je onbewuste schaduwkanten aankijken en volledig te omarmen,
 • waardoor je ontdekt wat jouw unieke gaven en talenten zijn,
 • en hoe je die volledig kunt benutten voor je bedrijf of werk.
 • Je kunt jezelf zijn zonder angst voor oordeel of afwijzing
 • zodat je keuzes durft te maken waar je blij van wordt,
 • en je trots bent op wie je bent en wat je doet.
 • Je ervaart minder stress en frustratie in alles wat je doet,
 • waardoor je je gelukkig en zelfverzekerd voelt,
 • en je leert vertrouwen op je intuïtie, 
 • Je gebruikt je blokkades en valkuilen om te groeien,
 • en je gaat leven en werken vanuit flow, in je eigen stijl, tempo en ritme
 • Je doet niet meer wat iedereen doet, maar alleen dat wat past bij jouw unieke design
 • waardoor je plezier en succes hebt in alles wat je doet.
 • Op die manier komen jouw “ideale” klanten als vanzelf naar je toe,
 • en is je “niche” zonder frustratie helder geworden door te werken met je Gene Keys en Human Design profielen

Voorspoed ontstaat door je unieke bijdrage te leveren aan het grotere geheel, door meer te geven dan je ontvangt. Dit is het echte GEHEIM van voorspoed en succes!

Dan ga je ineens ook begrijpen waarom alle andere dingen die je tot nu toe hebt geprobeerd, steeds niet het gewenste resultaat hebben gebracht.


Hoe kunnen we samen werken?

Gene Keys voor je Business*

Uitgebreide Gene Keys/Human Design business reading inclusief vijf aanvullende gesprekken van een uur

Eenmalige investering  997 euro excl. Btw


OF

Uitgebreide Gene Keys & Human Design business reading inclusief 1 gesprek van 1.5 uur

Eenmalige investering  555 euro excl. btw

KLIK HIER voor meer info over de uitgebreide business reading


* De uitgebreide Gene Keys Business reading is het startpunt van onze samenwerking. Door verdere verdieping van je profiel wordt duidelijk waarom je steeds in hetzelfde kringetje blijft ronddraaien en hoe je uit deze vicieuze cirkel stapt naar een hogere frequentie van jou potentieel.

Nadat je de tijd hebt genomen om de reading te lezen, plannen we de aanvullende gesprekken in. Daarin gaan we je Gene Keys profiel verder verkennen om persoonlijk & zakelijk te groeien. Daarbij krijg je persoonlijke begeleiding en business tips die praktisch en makkelijk toepasbaar zijn, waardoor transformatie mogelijk wordt en je met meer gemak en meer plezier zult gaan ondernemen.

Ontdek wat jouw unieke manier van werken is en je business krijgt vleugels, doordat jij weet wat je gaven en talenten zijn en hoe je ze tot volle bloei brengt, zodat je levensdoel en levensmissie leeft vanuit je hoogste potentieel.

Heb je nog vragen? Neem vrijblijvend contact met me op.  Je kunt me bereiken via info@genekeys.nl of stuur me een berichtje via WhatsApp op 06 28 876 686


Ben je een coach en wil je een Gene Keys Reading toevoegen aan het traject met jouw klant? Neem dan contact met me op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Ik kijk er naar uit je te spreken.

Erna

Plezier, geluk en succes in je leven en je werk op een manier die uniek is voor jou en die je energie en voldoening geeft, in plaats van dat het je leegzuigt!

Erna Zuidhoek

Met haar aanstekelijke enthousiasme daagt ze je uit om het leven betekenis en inhoud te geven op je eigen unieke manier en zelf leiderschap te durven nemen over je leven, je werk of bedrijf, zodat je niet langer afhankelijk bent van mensen, situaties en omstandigheden voor je succes en geluk.

Haar onconventionele manier van naar de wereld kijken maakt Erna duidelijk anders dan de meeste mensen.

Door haar kennis en ervaring ziet ze vernieuwende mogelijkheden, mede doordat ze durft af te wijken van de gebaande paden en alles wat standaard is los te laten. Ze kan snel verbanden leggen en zet dingen in beweging, zodat je door kunt met je wat belangrijk is voor jou.

Met haar intuïtieve wijsheid helpt ze je te ontdekken dat de oplossingen die je zoekt heel dichtbij jezelf te vinden zijn.

Werken met haar is een plezier voor alle dingen die je wilt transformeren of als je voor nieuwe uitdagingen staat in je leven, je werk of je bedrijf. Ze brengt je in contact met wie je bedoelt bent om te zijn.

Niet met een snelle oppervlakkige methode of techniek, maar een diepgaande en blijvende transformatie, waardoor je weer op je eigen kracht en innerlijk weten durft te vertrouwen.

Dat is wat nodig is voor verandering. Niet meer van hetzelfde, maar een nieuwe vorm van leven en werken in de overgang naar een geheel nieuw tijdperk, waarin uniek en creatief leiderschap een belangrijke plaats gaat innemen.

Gene Keys Profiel van Erna

Human Design Profiel

Erna is een 4/6 Generator – Opportunist/ rolmodel