Ontdek het geheim van ECHTE Rijkdom & Voorspoed door een nieuwe manier van leven en werken 


Een nieuw tijdperk is aangebroken 

De huidige manier van leven en werken is definitief voorbij! De tijd van standaard blue prints, succesformules en 10-stappen-plannen van een life- of business coach volgen, behoort voorgoed tot het verleden! We staan op de overgang naar iets geheel nieuws.

Het nieuwe tijdperk vraagt je om je eigen pad te gaan volgen, of liever gezegd, je eigen pad te maken en te worden wie je werkelijk bedoelt bent om te zijn. Om je unieke gaven en talenten tot volle bloei te brengen en met jouw ware levensdoel de grootst mogelijke bijdrage te leveren aan het grotere geheel.

Om weer te gaan vertrouwen op je eigen-wijsheid en intuïtie, en leiderschap te nemen over je eigen leven. Om te leven en te werken op een manier waar je blij van wordt en die je energie en voldoening geeft, in plaats van dat het je leegzuigt!

Zonder dat ze het doorhebben functioneren de meeste mensen echter vanuit onbewuste overtuigingen en blokkades, die er voor zorgen dat ze maar niet vooruit komen met hun bedrijf of in hun werk. Het zijn net ijsbergen onder water. Zolang je ze niet kunt zien blijf je er steeds op vastlopen.

Door te werken met de Gene Keys worden je blokkades en onbewuste patronen zichtbaar en kun je een nieuw pad voor jezelf creëren, vrij van obstakels. De energie die daardoor vrijkomt helpt jou en je bedrijf om te groeien en te bloeien!

 Als je doet wat je leuk vindt, voelt geen dag meer als werken! 

Er is geen juiste manier van leven en werken. Er is alleen jouw manier. Maar zolang je blijft doen wat je altijd deed, blijf je krijgen wat je altijd kreeg. En als je blijft doen wat iedereen doet (GAAP!), zonder te weten wat ECHT uniek is voor jou, blijf je struggelen om je bedrijf te laten bloeien of in je carrière te groeien, waardoor je af en toe wanhopig denkt aan opgeven van dat wat je het LIEFSTE doet.

Geloof me, ik weet hoe dat voelt. Jarenlang was ik van alles aan het proberen om mijn bedrijf van de grond te krijgen. Pas op het moment dat ik via Human Design en Gene Keys ontdekte wat mijn profiel was en wat mijn manier van werken en leven is, begonnen dingen te veranderen.


NIET MEER DOEN WAT IEDEREEN DOET, MAAR ZIJN WAT JOU UNIEK MAAKT! 


Want misschien had je het al gemerkt: hetzelfde doen als wat anderen doen werkt niet!! Ik weet hoe eng en spannend dat kan voelen, maar diep van binnen weet je dat het de enige optie is die je hebt. Al het andere heb je al geprobeerd en dat werkte niet voor jou.


Let’s do this together 

Hoi, mijn naam is Erna Zuidhoek. Ik heb ruim 10 jaar ervaring met het begeleiden van mensen op hun persoonlijke, zakelijke en spirituele pad naar geluk en succes.

Ik help je om een echte blijvende verandering te creëren in je leven en werk. Niet met een snelle oppervlakkige methode, maar een diepgaande en blijvende transformatie, waardoor je weer op je eigen kracht en innerlijk weten durft te vertrouwen en je je ware levensdoel tot volle bloei kunt brengen.

Gene Keys voor je Business
Dit lijkt in NIETS op business coaching zoals je dat misschien kent van andere coaches. Bij mij is NIETS standaard! Ik leer je geen methodes of technieken, want die heb je waarschijnlijk al genoeg geleerd.

Ik help je ontdekken wat jou UNIEK maakt en hoe je deze unieke diepere laag van jezelf kunt benutten voor je business en je leven. Ik maak daarbij onder andere gebruik van Gene Keys & Human Design.


ONTDEK HET ECHTE GEHEIM VAN VOORSPOED! 


We gaan het NIET hebben over: 

❌ Eindeloos posten op social media

❌ ‘Zichtbaar zijn’

❌ (Opdringerige) verkooptechnieken

❌ Marketing strategieën

❌ Webinars, funnels, freebies

❌ Al het andere dat bijna iedere business coach zegt dat je moet doen

DIT IS ANDERS! 


Wat kun je WEL verwachten:

 • Je ontdek wat jou uniek maakt en durft dat volledig te omarmen
 • Je durft keuzes te maken waar je blij van wordt
 • Je durft jezelf te zijn zonder angst voor oordeel of afwijzing door anderen
 • Je bent trots op wie je bent en wat je doet
 • Je ervaart minder stress en frustratie
 • Je voelt je gelukkig en zelfverzekerd
 • Je vertrouwt op je intuïtie
 • Je kent je blokkades en valkuilen en gebruikt ze om te groeien
 • Leven en werken vanuit flow en in je eigen stijl, tempo en ritme
 • Jouw unieke gaven en talenten volledig tot bloei brengen
 • Niet meer doen wat iedereen doet, maar doen wat past bij jou en waar jij blij van wordt
 • EN DAARDOOR: plezier, VOORSPOED en succes in je werk en in je leven

Voorspoed ontstaat door je unieke bijdrage te leveren aan het grotere geheel, door eenvoud en door meer te geven dan je ontvangt. Dit is het hele GEHEIM van de Parelreeks


Leer hoe je dit geheim en je eigen creatie-kracht kunt gebruiken, zodat je niet meer afhankelijk bent van mensen, situaties of omstandigheden voor jouw geluk en succes. Dit werkt door in alle gebieden van je leven, zoals je werk of bedrijf,  je relaties en het leven in het algemeen.

De uitgebreide Gene Keys Business reading is het startpunt van onze samenwerking. Door verdere verdieping van je profiel wordt duidelijk waarom je steeds in hetzelfde kringetje blijft ronddraaien en hoe je uit deze vicieuze cirkel stapt.

Dan ga je ineens ook begrijpen waarom alle andere dingen die je tot nu toe hebt geprobeerd, steeds niet het gewenste resultaat hebben gebracht.

Nadat je de tijd hebt genomen om de reading te lezen, plannen we de aanvullende gesprekken in. Daarin gaan we je Gene Keys profiel verder verkennen om persoonlijk, zakelijk en spiritueel te groeien. Daarbij krijg je praktische en makkelijk toepasbare tips, informatie en begeleiding, waardoor het mogelijk wordt om bijna moeiteloos te gaan ondernemen.

Ontdek wat jouw unieke manier van werken is en je business krijgt vleugels, doordat jij weet wat je gaven en talenten zijn en hoe je ze tot volle bloei brengt en daarmee je levensdoel en levensmissie leeft!

Hoe kunnen we samen werken?

Een kort traject Gene Keys voor je Business
Uitgebreide Gene Keys/Human Design business reading inclusief 5 uur verdieping

OF

Vijf maanden samenwerking met Gene Keys voor je Business

 • Een uitgebreide Gene Keys/Human Design business reading
 • Om de week een online call
 • Iedere maandag en vrijdag een kort check-in moment
 • We sluiten de 5 maanden af met een live sessie van 2 uur                 

Neem vrijblijvend contact met me op om te ontdekken of we een goede match zijn en om de verdere details te bespreken. Je kunt me bereiken via info@genekeys.nl of stuur me een berichtje via WhatsApp op 06 28 876 686


Ben je een coach en wil je een Gene Keys Reading toevoegen aan het traject met jouw klant? Neem dan contact met me op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Ik kijk er naar uit je te spreken.

Liefs Erna

De vraag die je leven gaat veranderen:

Hoe kan ik de grootste bijdrage leveren aan het grotere geheel? 

Als je begint met het contempleren van deze vraag, zullen je business en je leven gegarandeerd veranderen en opbloeien! 

Gene Keys Business Reading

Een uniek kosmisch design

De uitgebreide Gene Keys Business reading is het startpunt van de coaching.

Wat maakt jou uniek?
Iedereen is een uniek mensenkind dat via onzichtbare verbindingen samenwerkt met alles wat leeft, groeit en bloeit.

Met de levensboom als metafoor beschrijft de Business reading je groeistrategie vanaf de wortels, via de stam, naar de kruin en bevat 17 levensthema’s en groeistrategieën voor je bedrijf.

Aan de ene kant is deze boom totaal uniek, terwijl hij tegelijkertijd verbonden is met de totaliteit van het hele ecosysteem. Geïnspireerd op astrologie en de poorten en sleutels van Human Design en Gene Keys, toont deze reading je de valkuilen en de groeikracht van het ware potentieel van jouw gaven en talenten in een unieke genetische blauwdruk

In het eerste gedeelte worden de aspecten beschreven van je blauwdruk die je niet kunt veranderen. Het is het energietype waartoe je behoort, je groeistrategie en je levensvisie. Hoewel je deze aspecten niet kunt veranderen, kun je wel leren hoe je er zo slim mogelijk gebruik van kunt maken. Dit is jouw hardware.

In het tweede gedeelte komt je software aan bod. Dit zijn zeventien levensthema’s en groeistrategieën voor je bedrijf en je leven, die bepaald worden door de stand van de planeten op het moment van je geboorte. Ieder thema beschrijft je angst en schaduw frequentie, je innerlijk gaven en talenten en je ware essentie uit je hogere bewustzijn dat jij mag belichamen. Voor de meesten is het bestuderen van hun unieke kosmische design een feest van herkenning. En soms ook verdrietig, omdat je ziet hoe en waarom bepaalde gaven en talenten door angst en schaduw (nog) niet tot volle bloei zijn gekomen.

Deze reading nodigt je uit om je bewust te worden van de triggers die maken dat je vanuit de angst bepaalde thema’s beleeft. Pas wanneer je je daarvan bewust bent, heb je de mogelijkheid om het anders te gaan doen. Je kunt dan, met liefde en begrip voor jezelf, eraan te werken om je frequentie te verhogen, zodat al jouw gaven en talenten uit de schaduw tevoorschijn komen en weer vrij kunnen gaan stromen.

De belangrijkste vraag die je voor jezelf en je business mag gaan stellen is: Hoe kan ik met mijn gaven en talenten de grootste bijdrage leveren aan het grotere geheel? We zijn hier zijn namelijk niet voor onszelf, maar om elkaar te dienen en te helpen groeien.

Alleen al dat inzicht verhoogt het groeipotentieel van jouw leven en je bedrijf. Dit is werkelijk een uitnodiging om zonder angst en met volle overgave te dansen met de verschillende aspecten van jouw persoonlijkheid, zodat je vruchtbaar en vanuit overvloed jouw plek in de wereld kunt innemen. Zodat je levensboom de vruchten afwerpt,  waarmee je anderen inspireert om ook vanuit hun eigen uniekheid te leven.

De reading omvat een zeer uitgebreid PDF document en bestaat gemiddeld uit 35 tot 40 pagina’s en is absoluut UNIEK. Dit vind je nergens anders.

De reading bevat ook elementen van Human Design (HD), omdat deze een belangrijke toegevoegde waarde bieden.

BELANGRIJK: Deze readings zijn gebaseerd op je geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd. Zonder deze gegevens is het niet mogelijk om een reading te maken.

Plezier, geluk en succes in je leven en je werk op een manier die uniek is voor jou en die je energie en voldoening geeft, in plaats van dat het je leegzuigt!

Erna Zuidhoek

Met haar aanstekelijke enthousiasme daagt ze je uit om het leven betekenis en inhoud te geven op je eigen unieke manier en zelf leiderschap te durven nemen over je leven, je werk of bedrijf, zodat je niet langer afhankelijk bent van mensen, situaties en omstandigheden voor je succes en geluk.

Haar onconventionele manier van naar de wereld kijken maakt Erna duidelijk anders dan de meeste mensen.

Door haar kennis en ervaring ziet ze vernieuwende mogelijkheden, mede doordat ze durft af te wijken van de gebaande paden en alles wat standaard is los te laten. Ze kan snel verbanden leggen en zet dingen in beweging, zodat je door kunt met je wat belangrijk is voor jou.

Met haar intuïtieve wijsheid helpt ze je te ontdekken dat de oplossingen die je zoekt heel dichtbij jezelf te vinden zijn.

Werken met haar is een plezier voor alle dingen die je wilt transformeren of als je voor nieuwe uitdagingen staat in je leven, je werk of je bedrijf. Ze brengt je in contact met wie je bedoelt bent om te zijn.

Niet met een snelle oppervlakkige methode of techniek, maar een diepgaande en blijvende transformatie, waardoor je weer op je eigen kracht en innerlijk weten durft te vertrouwen.

Dat is wat nodig is voor verandering. Niet meer van hetzelfde, maar een nieuwe vorm van leven en werken in de overgang naar een geheel nieuw tijdperk, waarin uniek en creatief leiderschap een belangrijke plaats gaat innemen.

Gene Keys Profiel van Erna

Human Design Profiel

Erna is een 4/6 Generator – Opportunist/ rolmodel