Breng je hart in je bedrijf

Bring your heart into your business


Een nieuw tijdperk is aangebroken 

De huidige manier van leven en werken is definitief voorbij! De tijd van standaard blue prints, succesformules en 10-stappen-plannen volgen van mensen die jou vertellen hoe je met hun methode succesvol kunt zijn, behoort voorgoed tot het verleden! We staan op de overgang naar iets geheel nieuws.

Dit nieuwe tijdperk vraagt je om:

 • je eigen pad te gaan volgen, of liever gezegd, je eigen pad te maken
 • te worden wie je werkelijk bedoeld bent om te zijn en te leven en te werken vanuit je hoogste frequentie.
 • je unieke gaven en talenten tot volle bloei te brengen en met jouw ware levensdoel de grootst mogelijke bijdrage te leveren aan jezelf, anderen en het grotere geheel.
 • weer te gaan vertrouwen op je eigenwijsheid en intuïtie en leiderschap te nemen over je eigen leven.
 • te leven en te werken op een manier waar je blij van wordt, die past bij wie je bent en die je energie en voldoening geeft, in plaats van dat het je leegzuigt!

NIET MEER DOEN WAT IEDEREEN DOET, MAAR DOEN WAT WERKT VOOR JOU!


Zonder dat je het doorhebt functioneer je voor het overgrote deel vanuit onbewuste overtuigingen en blokkades, die ervoor zorgen dat je maar niet vooruitkomt met je bedrijf of in je werk. Je loopt steeds tegen dezelfde obstakels aan. Het zijn net ijsbergen onder water. Zolang je ze niet kunt zien blijf je er steeds op vastlopen. En uiteindelijk zelfs op stuklopen.

Door te werken met je Gene Keys (en Human Design) profiel worden je blokkades en onbewuste patronen zichtbaar gemaakt en kun je een nieuw pad voor jezelf creëren, vrij van obstakels. De energie die daardoor vrijkomt helpt jou om te groeien en te bloeien in je werk of je bedrijf.

 Als je doet wat je leuk vindt, voelt geen dag meer als werken! 

Er is geen juiste manier van leven en werken. Er is alleen jouw manier. Maar zolang je blijft doen wat iedereen doet (GAAP!) omdat anderen je vertellen dat het ‘de enige manier is om succesvol te zijn’, zonder dat ze zich afvragen wat juist is voor jou, blijf je struggelen om je bedrijf te laten bloeien of in je carrière te groeien, waardoor je af en toe wanhopig denkt aan opgeven van dat wat je het LIEFSTE doet.

Geloof me, ik weet hoe dat voelt. Jarenlang was ik aan het proberen om mijn bedrijf van de grond te krijgen door de “succesformules” van verschillende business coaches te volgen. Ik moest een ideale klant hebben en een “niche”(SAAI)

Dit heeft mij HEEL veel frustatie heeft opgleverd en veel tijd, geld en energie heeft gekost. Pas op het moment dat ik via Human Design en Gene Keys mijn eigen unieke “succesformule ” ontdekte en begreep wat mijn manier van werken en leven is, begonnen dingen te veranderen.

Want misschien had je het al gemerkt, hetzelfde doen als wat anderen doen werkt niet!! Ik weet hoe eng en spannend dat kan voelen, maar diep van binnen weet je dat het de enige optie is die je hebt. Want hoeveel tijd, geld en energie heb je al weggeven aan al het andere dat werkte niet voor jou.

ONTDEK HET ECHTE GEHEIM VAN VOORSPOED! 

Let’s do this together – Ontdek hoe je de Gene Keys kunt inzetten voor je werk of bedrijf met een ervaren Gene Keys Gids en Rolmodel

Hoi, mijn naam is Erna Zuidhoek. Ik heb ruim 10 jaar ervaring met het begeleiden van mensen om een echte blijvende verandering te creëren in hun leven, werk en relaties.

Niet met een snelle oppervlakkige methode, maar een diepgaande en blijvende transformatie, waardoor je weer op je eigen kracht en innerlijk weten durft te vertrouwen en je je ware levensdoel tot volle bloei kunt brengen.

Gene Keys voor je Business
Dit lijkt in NIETS op business coaching zoals je dat misschien kent van andere coaches. Bij mij is NIETS standaard! Ik leer je geen methodes of technieken, want die heb je waarschijnlijk al genoeg geleerd.

Ik help je ontdekken wat jou UNIEK maakt en hoe je kunt benutten voor je business en je leven. Ik maak daarbij onder andere gebruik van Gene Keys & Human Design.


We gaan het NIET hebben over: 

❌ Eindeloos posten op social media

❌ Je ideale klant of niche

❌ ‘Zichtbaar zijn’

❌ (Opdringerige) verkooptechnieken

❌ Marketingstrategieën

❌ Webinars, funnels, freebies

❌ En al het andere dat bijna iedere business coach zegt dat je moet doen

DIT IS ANDERS! 


Wat kun je WEL verwachten:

 • Je gaat je schaduwkanten aankijken en volledig te omarmen,
 • waardoor je ontdekt wat jouw unieke gaven en talenten zijn,
 • en hoe je die volledig kunt benutten voor je bedrijf of werk.
 • Je kunt jezelf zijn zonder angst voor oordeel of afwijzing
 • zodat je keuzes durft te maken waar je blij van wordt,
 • en je trots bent op wie je bent en wat je doet.
 • Je ervaart minder stress en frustratie in alles wat je doet,
 • waardoor je je gelukkig en zelfverzekerd voelt,
 • en je leert vertrouwen op je intuïtie, 
 • Je gebruikt je blokkades en valkuilen om te groeien,
 • en je gaat leven en werken vanuit flow, in je eigen stijl, tempo en ritme
 • Je doet niet meer wat iedereen doet, maar alleen dat wat past bij jouw unieke design
 • waardoor je plezier en succes hebt in alles wat je doet.
 • Op die manier komen jouw “ideale” klanten als vanzelf naar je toe,
 • en is je “niche” zonder frustratie helder geworden door te werken met je Gene Keys en Human Design profielen

Voorspoed ontstaat door je unieke bijdrage te leveren aan het grotere geheel, door meer te geven dan je ontvangt. Dit is het echte GEHEIM van voorspoed en succes!

Dan ga je ineens ook begrijpen waarom alle andere dingen die je tot nu toe hebt geprobeerd, steeds niet het gewenste resultaat hebben gebracht.


Hoe kunnen we samen werken?

Een kort traject Gene Keys voor je Business*
Uitgebreide Gene Keys/Human Design business reading inclusief 5 uur aanvullende gesprekken

Eenmalige investering   997 euro excl. Btw

OF

Vijf maanden samenwerking met Gene Keys voor je Business*

 • Een uitgebreide Gene Keys/Human Design business reading
 • Om de week een online call
 • Iedere week een kort check-in moment (max. 15 minuten) om je voortgang te bespreken en korte vragen te beantwoorden
 • We sluiten de 5 maanden af met een live sessie van 2 uur                 

Investering per maand 597 euro excl. btw

OF

Vraag alleen een uitgebreide Gene Keys & Human Design business reading aan.

Eenmalige investering van 297 euro excl. Btw.

BESTEL HIER losse reading als geen bestelknop ziet

Losse reading

Verder naar onderen lees je meer over de uitgebreide business reading


* De uitgebreide Gene Keys Business reading is het startpunt van onze samenwerking. Door verdere verdieping van je profiel wordt duidelijk waarom je steeds in hetzelfde kringetje blijft ronddraaien en hoe je uit deze vicieuze cirkel stapt naar een hogere frequentie van jou potentieel.

Nadat je de tijd hebt genomen om de reading te lezen, plannen we de aanvullende gesprekken in. Daarin gaan we je Gene Keys profiel verder verkennen om persoonlijk & zakelijk te groeien. Daarbij krijg je persoonlijke begeleiding en business tips die praktisch en makkelijk toepasbaar zijn, waardoor transformatie mogelijk wordt en je met meer gemak en meer plezier zult gaan ondernemen.

Ontdek wat jouw unieke manier van werken is en je business krijgt vleugels, doordat jij weet wat je gaven en talenten zijn en hoe je ze tot volle bloei brengt, zodat je levensdoel en levensmissie leeft vanuit je hoogste potentieel.

Neem vrijblijvend contact met me op om te ontdekken of we een goede match zijn.  Je kunt me bereiken via info@genekeys.nl of stuur me een berichtje via WhatsApp op 06 28 876 686


Ben je een coach en wil je een Gene Keys Reading toevoegen aan het traject met jouw klant? Neem dan contact met me op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Ik kijk er naar uit je te spreken.

Erna

De levensboom reading

Persoonlijk & Zakelijk Succes met Gene Keys

De nieuwe manier van werken

Wat maakt jou uniek?
Met de levensboom als metafoor beschrijft de Business reading je groeistrategie vanaf de wortels, via de stam, naar de kruin en bevat 17 levensthema’s en groeistrategieën voor je bedrijf.


Aan de ene kant is deze boom totaal uniek, terwijl hij tegelijkertijd verbonden is met de totaliteit van het hele ecosysteem. Geïnspireerd op astrologie en de poorten en sleutels van Human Design en Gene Keys, toont deze reading je de valkuilen en de groeikracht van het ware potentieel van jouw gaven en talenten in een unieke genetische blauwdruk

In het eerste gedeelte worden de aspecten beschreven van je blauwdruk die je niet kunt veranderen, zoals het energietype waartoe je behoort, je groeistrategie en je levensvisie. Hoewel je deze aspecten niet kunt veranderen, kun je wel leren hoe je er zo slim mogelijk gebruik van kunt maken. Dit is jouw hardware.

In het tweede gedeelte komt je software aan bod. Dit zijn zeventien levensthema’s en groeistrategieën voor je bedrijf en je leven, die bepaald worden door de stand van de planeten op het moment van je geboorte. Ieder thema beschrijft je angst en schaduw frequentie, je innerlijk gaven en talenten en je ware essentie uit je hogere bewustzijn.

Voor de meesten is het bestuderen van hun kosmische design een feest van herkenning. En soms ook confronterend, omdat je ziet waarom bepaalde gaven en talenten door angst en schaduw (nog) niet tot volle bloei zijn gekomen.

Deze reading nodigt je uit om je bewust te worden van de triggers die maken dat je vanuit angst bepaalde thema’s beleeft. Pas wanneer je je daarvan bewust bent, heb je de mogelijkheid om het anders te gaan doen. Je kunt dan, met liefde, geduld en begrip voor jezelf, eraan te werken om je frequentie te verhogen, zodat al jouw gaven en talenten uit de schaduw tevoorschijn komen en weer vrij kunnen gaan stromen.

De belangrijkste vraag die je voor jezelf en je business mag gaan stellen is: Hoe kan ik met mijn gaven en talenten de grootste bijdrage leveren aan het grotere geheel? We zijn hier zijn namelijk niet voor onszelf, maar om elkaar te dienen en te helpen groeien.

Alleen al dat inzicht verhoogt het groeipotentieel van jouw leven en je bedrijf. Dit is werkelijk een uitnodiging om zonder angst en met volle overgave te dansen met de verschillende aspecten van jouw persoonlijkheid, zodat je vruchtbaar en vanuit overvloed jouw plek in de wereld kunt innemen. Zodat je levensboom de vruchten afwerpt, waarmee je anderen inspireert om ook vanuit hun eigen uniekheid te leven.

De reading omvat een zeer uitgebreid pdf-document en bestaat gemiddeld uit z’n 40 pagina’s en is absoluut UNIEK. Dit vind je nergens anders.

De reading bevat ook elementen van Human Design (HD), omdat deze een belangrijke toegevoegde waarde bieden.

BELANGRIJK: Deze readings zijn gebaseerd op je geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd. Zonder deze gegevens is het niet mogelijk om een reading te maken.

Een losse uitgebreide Gene Keys & Human Design business reading

Eenmalige investering van 297 euro excl. Btw.

BESTEL HIER  als je geen bestelknop ziet

Plezier, geluk en succes in je leven en je werk op een manier die uniek is voor jou en die je energie en voldoening geeft, in plaats van dat het je leegzuigt!

Erna Zuidhoek

Met haar aanstekelijke enthousiasme daagt ze je uit om het leven betekenis en inhoud te geven op je eigen unieke manier en zelf leiderschap te durven nemen over je leven, je werk of bedrijf, zodat je niet langer afhankelijk bent van mensen, situaties en omstandigheden voor je succes en geluk.

Haar onconventionele manier van naar de wereld kijken maakt Erna duidelijk anders dan de meeste mensen.

Door haar kennis en ervaring ziet ze vernieuwende mogelijkheden, mede doordat ze durft af te wijken van de gebaande paden en alles wat standaard is los te laten. Ze kan snel verbanden leggen en zet dingen in beweging, zodat je door kunt met je wat belangrijk is voor jou.

Met haar intuïtieve wijsheid helpt ze je te ontdekken dat de oplossingen die je zoekt heel dichtbij jezelf te vinden zijn.

Werken met haar is een plezier voor alle dingen die je wilt transformeren of als je voor nieuwe uitdagingen staat in je leven, je werk of je bedrijf. Ze brengt je in contact met wie je bedoelt bent om te zijn.

Niet met een snelle oppervlakkige methode of techniek, maar een diepgaande en blijvende transformatie, waardoor je weer op je eigen kracht en innerlijk weten durft te vertrouwen.

Dat is wat nodig is voor verandering. Niet meer van hetzelfde, maar een nieuwe vorm van leven en werken in de overgang naar een geheel nieuw tijdperk, waarin uniek en creatief leiderschap een belangrijke plaats gaat innemen.

Gene Keys Profiel van Erna

Human Design Profiel

Erna is een 4/6 Generator – Opportunist/ rolmodel