Waarom ben je zoals je bent en waarom doe je zoals je doet? Het wordt allemaal duidelijk door het verkennen van je Gene Keys profiel.

WORKSHOP 

Gene Keys voor beginners ONLINE

  • Voel je je een beetje verloren in het lawaai van deze wereld?
  • Zoek je naar het doel en de betekenis van je leven?
  • Vraag je je steeds weer af of je op de goede weg bent?
  • Heb je het gevoel dat niemand je begrijpt?
  • Vooral niet de mensen van wie je het zou verwachten, zoals je partner of je beste vriend(inn)en?
  • Heb jij het gevoel dat je al heel lang in hetzelfde kringetje ronddraait?
  • Lukt het je niet om oude patronen en gewoonten los te laten of te veranderen?
  • Wil je ontdekken hoe je je authentieke & unieke zelf volledig tot bloei kunt brengen?

In deze workshop maak je kennis met de grondbeginselen van Gene Keys. Deze workshop is voor iedereen die nieuw is met de Gene Keys en graag wil weten hoe je het gebruikt en wat de mogelijkheden zijn voor persoonlijke en spirituele groei.

Misschien heb je sommige informatie over de Gene Keys of je profiel inmiddels wel vier keer gelezen, maar snap je er niets van en herken je niet hoe en waar het in je leven opduikt. 

Je leert meer over de diverse reeksen (Activering, Venus en Parel) en dan vooral de activeringsreeks met Life’s Work, Evolution, Radiance en Purpose. Deze vier Gene Keys vormen de hoekstenen van jouw levensverhaal. We gaan onder andere kijken hoe ze in je leven opduiken, waar je ze aan herkent, hoe de schaduwen je uitdagen en hoe je kunt groeien in bewustzijn naar het Gave niveau.

Je leert hoe je je profiel kunt “lezen” en wat alles betekent. 

Je leert ook iets over Human Design in deze workshop, want de Gene Keys zijn ontstaan vanuit Human Design.

We leren van elkaars profielen en samen komen we tot nieuwe inzichten die je leven zullen verrijken.

De Gene Keys is geen reeks indrukwekkende gegevens die je uit je hoofd leert om daarna een gelukkig en vervuld leven te leiden. Het is een levende wijsheid die je voortstuwt op je evolutionaire pad. 

~~~~~~

Lijkt het je leuk om samen met anderen de Gene Keys verder te ontdekken, dan nodig ik je van harte uit om erbij te zijn.

Data: woensdag 26 januari, 2 en 9 februari november 2022

Tijd: van 19.30 uur tot 21.00 uur.

Bijdrage: € 64

Aantal deelnemers:  maximaal 8

ONLINE via Zoom

Voor de online workshop kun je HIER aanmelden

~~

Voorwaarden voor workshop/cursus

Erna Zuidhoek heeft ruim 10 jaar ervaring in het geven van workshops en het begeleiden van mensen op hun persoonlijke en spirituele ontwikkelingsreis. Eind 2018 kwam Gene Keys op haar pad tegelijkertijd met Human Design. Zij heeft het Gouden Pad van Gene Keys (Activation, Venus & Pearl Sequence) doorlopen, evenals het Delta programma. Daarnaast heeft ze zich ook uitgebreid verdiept in Human Design. Gene Keys is inmiddels een onderdeel van haar dagelijkse leven geworden.

Erna biedt tevens individuele Gene Keys readings aan. Deze kun je gebruiken ter voorbereiding op de workshop, maar dat hoeft niet. Je kunt deze later op elk moment alsnog aanvragen als je je verder wilt gaan verdiepen in de Gene Keys.

Meer weten over mij?