WORKSHOP GENE KEYS VOOR BEGINNERS ONLINE

Waarom ben je zoals je bent en waarom doe je zoals je doet? Het wordt allemaal duidelijk door het verkennen van je Gene Keys profiel.

 • Zoek je naar het doel en de betekenis van je leven?
 • Vraag je je steeds weer af of je op de goede weg bent?
 • Wil je meer voldoening halen uit je leven, je werk en je relaties?
 • Lukt het je niet om oude patronen en gewoonten los te laten of te veranderen?
 • Heb je het gevoel dat niemand je echt begrijpt? (Vooral niet de mensen van wie je het zou verwachten, zoals je partner of je beste vriend(inn)en?)
 • Wil je jouw unieke gaven en talenten volledig tot bloei brengen, zowel zakelijk als privé?

De Gene Keys helpen je om op deze vragen een antwoord te vinden! 

Je ontdekt hoe je de Gene Keys in je leven kunt integreren door je schaduwkanten te doorzien en te omarmen en van daaruit te groeien in bewustzijn naar het Gave niveau van je unieke kwaliteiten..

Deze workshop is voor iedereen die nieuw is met de Gene Keys en maakt je wegwijs in de grondbeginselen van Gene Keys  

Je leert onder andere over:

 • Wat zijn de Gene Keys
 • Hoe gebruik je de Gene Keys
 • Wat is Het Gouden Pad
 • Wat is Activering-, Venus- en Parel reeks
 • Wat zijn de mogelijkheden voor persoonlijke, zakelijke en spirituele groei?
 • Hoe lees je je profiel
 • De Schaduw, de Gave en de Siddhi

Je leert ook het één en ander over Human Design. Ten eerste omdat Gene Keys min of meer ontstaan is uit Human Design en omdat het nuttige informatie is om te weten hoe je het beste functioneert. De nadruk ligt echter op Gene Keys.


De Gene Keys is geen reeks gegevens die je uit je hoofd leert om daarna een gelukkig en vervuld leven te leiden. Het is een levende wijsheid die je voortstuwt op je evolutionaire pad. – Richard Rudd

Lijkt het je leuk om samen met anderen de Gene Keys verder te ontdekken, dan nodig ik je van harte uit om erbij te zijn.

Data: dinsdag 10, 17 en 24 mei 

Tijd: van 19.30 uur tot 21.00 uur.

Bijdrage: € 64 (incl. btw)

Aantal deelnemers:  maximaal 10

ONLINE via Zoom

Voor de online workshop kun je HIER aanmelden


Live Ontmoetingen
Wil je eerder in kennismaken met de Gene Keys? Kom dan naar één van de live ontmoetingen.  HIER vind je meer informatie en de data

Voorwaarden voor workshop/cursus

Het is ook mogelijk om een individuele Gene Keys reading aan te vragen. Deze kun je gebruiken ter voorbereiding op de workshop, maar is niet noodzakelijk om te workshop te volgen.  Het maken van een reading duurt ongeveer 2 tot 3 weken.

TESTIMONIAL 

Afgelopen november heb ik online via Zoom de Gene Keys beginners workshop gevolgd bij Erna.

De workshop heb ik als erg plezierig ervaren, zowel qua inhoud als met een kleine groep. Ook de bezielde leiding van Erna heb ik als erg plezierig ervaren.

Eerder had ik mij verdiept in Human Design en dit maakte mij ook heel benieuwd naar de Gene Keys. In tegenstelling tot Human Design vond ik de Gene Keys wat minder grijpbaar.

Het was zowel de combinatie tussen de inhoud van de workshop, als Erna’s energie die mij meteen deden beslissen om me op te geven.
In de drie bijeenkomsten heb ik vooral geleerd hoe het hologenetisch profiel in elkaar zit en hoe ik kan werken met mijn Gene Keys.

Ik heb helderheid gekregen over hoe de Gene Key van mijn Life’s Work (Activation sequence) zich laat zien in mijn dagelijkse leven en hoe ik kan ‘werken’ met de Schaduw, Gave en Siddhi.

Het is voor mij een hele mooie zachte manier van werken. Ik vond het contact met de mede workshop genoten ook heel plezierig en leerzaam.

Ik kan iedereen die meer wil weten over zijn Gene Keys van harte aanbevelen om deze toegankelijke workshop te gaan volgen.
Erna draagt veel kennis in zich en daar zijn drie bijeenkomsten te kort voor 😉 Ik zou er dan ook graag een vervolg aan geven.

Eline Groeneveld

TESTIMONIAL

Ik vond de Gene Keys beginners workshop, gegeven door Erna Zuidhoek, ontzettend fijn om te doen.
Ook al wist ik al het e.e.a. af van Gene Keys, het was erg fijn om juist die basis weer opnieuw te beleven.
Elke keer kwamen er toch weer nieuwe dingen naar voren.

Erna geeft enthousiast uitleg, waarbij er voor iedere deelnemer ook persoonlijke aandacht is.

Kortom: ontzettend waardevol!

Irma Suijkerbuijk- van GamerenTESTIMONIAL

De enthousiasme manier waarop je vertelt is heel inspirerend en je kennis en passie maken dat de workshop geen taaie stof is, maar juist levendig. De voorbeelden die je deelt maakt het herkenbaar en persoonlijk, wat weer zorgde voor nieuwe eigen nieuwe inzichten. Ik was soms zelfs een beetje ontroerd, bijvoorbeeld toen je sprak over de grootsheid van stilte en je deze stilte ook liet vallen tijdens de workshop.

De kwartjes zijn dieper gevallen en ik begrijp/voel nu nog beter de noodzaak van contempleren, pauzes nemen, stilte en vertragen en luisteren met en naar m’n hart! Het hele plaatje is weer een heel stuk helderder geworden en ik heb nieuwe handvatten om op door te borduren.

Dank je wel daarvoor!

Carmen

Erna Zuidhoek heeft ruim 10 jaar ervaring in het geven van workshops en het begeleiden van mensen op hun persoonlijke en spirituele ontwikkelingsreis. Eind 2018 kwam Gene Keys op haar pad tegelijkertijd met Human Design. Zij heeft het Gouden Pad van Gene Keys (Activation, Venus & Pearl Sequence) doorlopen, evenals het Delta programma. Daarnaast heeft ze zich ook uitgebreid verdiept in Human Design. Gene Keys is inmiddels een onderdeel van haar dagelijkse leven geworden.

Erna biedt tevens individuele Gene Keys readings aan. Deze kun je gebruiken ter voorbereiding op de workshops die ze geeft, maar dat hoeft niet. Je kunt deze later op elk moment alsnog aanvragen als je je verder wilt gaan verdiepen in de Gene Keys.

Meer weten over mij?