SEVEN DAYS OF GRACE


Een gratis transformatiecursus door Richard Rudd

Zeven dagen lang, ongeveer 30 minuten per dag, leidt auteur en wijsgeer Richard Rudd je zorgvuldig door een reeks prachtig vormgegeven meditaties, rituelen en reflecties, met de bedoeling om meer verbonden te raken met jezelf en het goddelijke.

Day One – Invoking Grace

Day Two – Creating Quiescence

Day Three – Embracing Forgiveness

Day Four – Finding Flow

Day Five – Radiating Love

Day Six – Softening into Transformation

Day Seven – Entering the Miraculous


KLIK HIER
om je aan te melden voor deze gratis cursus.
Log in bij je Gene Keys account of maak gratis een account aan.

Hoe kan ik een nog grotere bijdrage leveren aan het grotere geheel?

Dat is een vraag uit de Parel reeks die ik al maanden aan het contempleren ben. En elke keer als ik mezelf die vraag stel voel ik diep van binnen ik dat ik nog veel meer kan geven. En als je wilt kun jij me daarbij helpen.

Werken met de Gene Keys heeft mijn leven echt veranderd. Het heeft ervoor gezorgd dat mijn hart zich steeds verder opent, nadat ik die heel lang geleden uit bescherming op slot had gedaan.

Ik ben daardoor veel vriendelijker en milder geworden naar mezelf en ook naar anderen ????. Ik ben ook veel relaxter geworden. Ik had altijd een kort lontje en kon om niets “uit de bocht vliegen”. Dat is nu gelukkig niet meer zo!

Ik kan nu veel meer liefde, begrip en geduld opbrengen voor mezelf ???? ???? en voor de mensen om me heen ????, omdat ik zie dat iedereen worstelt met dingen uit het verleden, die ervoor zorgden dat ze hun hart hebben afgesloten.

Dat heeft een positief effect op alle gebieden van mijn leven, zoals in de relatie met mijn partner en kinderen, mijn werk en bedrijf, het leven in het algemeen en de wereld om mij heen.

Met de Gene Keys help ik mensen om te ontdekken wie ze werkelijk zijn en hoe ze hun ware gaven en talenten tot volle bloei kunnen brengen, zodat ze vanuit hun hart gaan leven, in plaats van hun hoofd en daarmee hun unieke bijdrage kunnen leveren aan een mooiere wereld!

Door te leven vanuit je hart, in plaats vanuit je hoofd, voel je je blij en ontspannen en gaat alles makkelijker. Het maakt het leven magisch en vol synchroniciteit. En dat is zo gaaf!!

Mijn liefde voor de Gene Keys is groot en daarom wil ik de Gene Keys onder de aandacht brengen van zoveel mogelijk mensen. En als je wilt kun jij me daarbij helpen.

Hoe?
Wanneer je een Gene Keys cursus of iets anders koopt bij gene keys.com en je dit via mijn genekeys-link bestelt, dan krijg ik als Gene Keys gids daarvoor een kleine vergoeding en daarmee steun je mijn werk om een nog grotere bijdrage te kunnen leveren aan het grotere geheel.

Zo creëren we samen een mooiere wereld met meer liefde en begrip voor elkaar. Alvast heel hartelijk dank daarvoor.

Is er iets wat ik voor jou kan doen? Laat het me dan gerust weten!

Heel veel liefs,
Erna

Erna Zuidhoek heeft ruim 10 jaar ervaring in het geven van workshops en het begeleiden van mensen op hun persoonlijke en spirituele ontwikkelingsreis. Begin 2019 kwam Gene Keys op haar pad tegelijkertijd met Human Design. Zij heeft het Gouden Pad van Gene Keys (Activation, Venus & Pearl Sequence) doorlopen, evenals het Delta en het Guide programma. Daarnaast heeft ze zich ook uitgebreid verdiept in Human Design. Gene Keys is inmiddels een onderdeel van haar dagelijkse leven geworden.

Erna biedt tevens individuele Gene Keys readings aan. Deze kun je gebruiken ter voorbereiding op de workshop, maar dat hoeft niet. Je kunt deze later op elk moment alsnog aanvragen als je je verder wilt gaan verdiepen in de Gene Keys.

Meer weten over mij?