Gene Keys Basiskennis LIVE dag

op vrijdag 29 september 2023 in Hulshorst


Maximaal 5 deelnemers


Nog 1 plekje vrij


Ben jij erbij?


Werken met de Gene Keys maakt een diepgaande en blijvende transformatie mogelijk, door weer te leren vertrouwen op je eigen kracht en innerlijk weten, zodat je rust en balans kunt vinden van binnenuit.


Ben je op zoek naar persoonlijke en spirituele groei door diepere inzichten in het doel van je leven en de patronen die jouw leven vormgeven?

De Gene Keys is een revolutionair systeem dat diverse oude en nieuwe wijsheden combineert om je hoogste potentieel te ontsluiten en jouw unieke pad van je leven te onthullen.

Het bied je een krachtige tool voor transformatie, gebaseerd op jouw geboortedatum, tijd en plaats, waarin de sleutels van je hoogste potentieel liggen opgesloten.

Door je unieke genetische code en de bijbehorende Gene Keys te verkennen, kun je het ware doel van je leven ontsluiten en je afstemmen op je hoogste levensdoel.

Zet je eerste stappen op Het Gouden pad van de Gene Keys en transformeer patronen, gewoontes, gedachten, emoties en acties die je leven negatief beïnvloeden.


Doe mee en je krijgt antwoord op vragen als;

 • Hoe en waar moet ik beginnen?
 • Wat betekenen die bolletjes?
 • Wat betekenen de cijfers, nummers, lijntjes, kleurtjes?
 • Heb ik een boek heb ik nodig?
 • Welk boek heb ik nodig?
 • Hoe gebruik ik het Gene Keys boek?
 • Wat is Het Gouden Pad?
 • Wat is Activering-, Venus- en Parel reeks?
 • De zijn de Schaduw, de Gave en de Siddhi?
 • Wat zijn de mogelijkheden voor persoonlijke, zakelijke en spirituele groei?
 • Wat is het verschil met Human Design?

Deze dag is bedoeld voor iedereen die nieuw is met de Gene Keys en de mogelijkheden ervan wil verkennen.

 • Verken de schaduwaspecten en hoe je deze kunt omzetten in je grootste kracht.
 • Ontdek hoe de Gene Keys je kunnen helpen om je relaties te verdiepen, je creativiteit te vergroten en je levensdoel te leren kennen.
 • Of je nu een doorgewinterde spirituele reiziger bent of net aan je reis begint, deze basiskennis cursus is de perfecte plek om te beginnen met de Gene Keys
 • Na deze dag ben je bekend met de basisbegrippen van Gene Keys en kun je zelfstanding verder met het contempleren van je profiel.


Ontdek waarom je bent zoals je bent en waarom je doet zoals je doet. Het wordt je allemaal duidelijk door het verkennen van je Gene Keys profiel.


Lees hieronder wat Chantal schreef nadat ze de introductiedag had gedaan.

“Ontzettend dankbaar voor de heerlijke introductiedag over de Gene Keys die mij de kans heeft gegeven om een nieuwe start te maken in mijn leven. Al heel veel aan zelfonderzoek en ontwikkeling gedaan, maar dit geeft mij het gevoel van een richtingaanwijzer voor mijn complete leven.” – Chantal

WAUW!! Het was zo gaaf om die razendsnelle verandering te zien bij Chantal. In deze video vertelt ze er zelf over.

TESTIMONIAL Gene Keys Live Dag

Ik heb deze dag als zeer inspirerend ervaren! Ik kijk terug op een hele leuke en leerzame dag.

Ook de locatie was super! Heel fijn om in de pauzes even naar buiten te kunnen en te genieten van de prachtige omgeving.

Wat me het meest is bijgebleven van de introductiedag is de saamhorigheid van de groep en het enthousiasme waarmee je ons les geeft.

Ik kan deze dag van harte aanbevelen, omdat ik vind dat je het heel goed, duidelijk en enthousiast brengt. Dik compliment voor jou Erna!

A.R.


TESTIMONIAL Gene Keys Live Dag

De dag zelf was een uitje. Want de plek aan het Veluwestrand is fijn. Erna is een bevlogen vrouw rond dit onderwerp. Ze nodigt je uit om zelf aan de slag te gaan met contemplatie. En dat is ook waar ik voor kwam, de “gebruiksaanwijzing”, en die heb ik gekregen.

Het is fijn om dit samen met een groep te doen, zodat je met elkaar kunt uitwisselen, omdat het vinden van gelijkgestemden een uitdaging is.

Erna is een fijn mens, die al het nodige innerlijke werk heeft verricht en daarmee een boel wijsheid te delen heeft. Dat waardeer ik aan haar.

Esther A

TESTIMONIAL Gene Keys Live Dag

Ontzettend dankbaar voor de heerlijke introductie dag over Gene Keys die mij de kans heeft gegeven om een nieuwe start te maken in mijn leven.

Al heel veel aan zelfonderzoek en ontwikkeling gedaan, maar dit geeft mij het gevoel van een richtingaanwijzer voor mijn complete leven.

Ik kan nu ineens ook ZIEN dat ik in plaats van uit mijn wonden, vanuit mijn GAVEN kan gaan leven. Al heel vaak heb ik het gelezen, maar ineens valt het kwartje…..

Ik verheug me op de route die ik verder ga lopen die LEVEN heet.

Ik kan iedereen aanraden om absoluut te beginnen bij het begin. Voor mij was de introductiecursus met de enthousiaste houding en leiding, plus supergezellige ontvangst in het vakantiehuis van Erna, een geweldige ervaring.

Het was heel fijn om met gelijkgestemden in een kleine groep te zijn.

Dank je Erna voor het creëren van deze mogelijkheid.

Liefs, Chantal 

TESTIMONIAL Onlinecursus

De enthousiasme manier waarop je vertelt is heel inspirerend en je kennis en passie maken dat de workshop geen taaie stof is, maar juist levendig. De voorbeelden die je deelt zijn herkenbaar en persoonlijk, wat weer zorgde voor nieuwe eigen nieuwe inzichten. Ik was soms zelfs een beetje ontroerd, bijvoorbeeld toen je sprak over de grootsheid van stilte en je deze stilte ook liet vallen tijdens de workshop.

Ik begrijp nu nog beter de noodzaak van contempleren, pauzes nemen, stilte en vertragen en luisteren met en naar m’n hart! Het hele plaatje is weer een heel stuk helderder geworden en ik heb nieuwe handvatten om op door te borduren.

Carmen


TESTIMONIAL Onlinecursus

Ik vond de Gene Keys beginners workshop, gegeven door Erna Zuidhoek, ontzettend fijn om te doen.
Ook al wist ik al het e.e.a. van Gene Keys, het was erg fijn om juist die basis weer opnieuw te beleven.
Elke keer kwamen er toch weer nieuwe dingen naar voren.

Erna geeft enthousiast uitleg, waarbij er voor iedere deelnemer ook persoonlijke aandacht is.

Kortom: ontzettend waardevol!

Irma Suijkerbuijk- van Gameren

TESTIMONIAL Onlinecursus

Jouw enthousiasme en kennis van de Gene Keys werkt erg aanstekelijk. Je legt het heel duidelijk en stap voor stap uit waardoor het gemakkelijk te begrijpen is. Wat ik vooral van jouw workshop opstak is het belang en de kracht van contemplatie. Het is magisch wat de contemplatie van de Gene Keys teweegbrengt. Ik kreeg het ene inzicht na het andere.

Jouw workshop heeft me vele antwoorden gegeven.

Gerlinde Cooymans


TESTIMONIAL Onlinecursus

De workshop heb ik als erg plezierig ervaren, zowel qua inhoud als met een kleine groep. Ook de bezielde leiding van Erna heb ik als erg plezierig ervaren.

Het was zowel de combinatie tussen de inhoud van de workshop, als Erna’s energie die mij meteen deden beslissen om me op te geven.
Ik heb hoe het hologenetisch profiel in elkaar zit en hoe ik kan werken met mijn Gene Keys.

Ik heb helderheid gekregen over hoe de Gene Keys zich laten zien in mijn dagelijkse leven en hoe ik kan ‘werken’ met de Schaduw, Gave en Siddhi.

Het is voor mij een hele mooie zachte manier van werken. Ik vond het contact met de mede workshop genoten ook heel plezierig en leerzaam.

Ik kan iedereen die meer wil weten over zijn Gene Keys van harte aanbevelen om deze toegankelijke workshop te gaan volgen.
Erna draagt veel kennis in zich. Ik zou er dan ook graag een vervolg aan geven.

Eline Groeneveld

Ontdek deze praktische manier van persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling

Tijdens deze dag leer je:

 • De basisprincipes van het Gene Keys-systeem, inclusief de geschiedenis en de achterliggende principes en filosofie
 • Hoe je de Gene Keys interpreteert en toepast
 • Hoe je de Gene Keys kunt integreren in je dagelijks leven op zowel persoonlijk als professioneel gebied
 • Hoe je inzicht krijgt in de sterke en zwakke punten van je persoonlijkheid en je levensdoel


MIS DEZE KANS NIET!

Ontmoet nieuwe mensen met dezelfde interesse die op een vergelijkbare reis van persoonlijke en spirituele groei zijn.

Want wat ik steeds weer hoor van deelnemers is dat ze het zo ontzettend fijn vinden om andere mensen te ontmoeten die ook met de Gene Keys bezig zijn.

En hoe je door het delen van je ervaringen en verhalen in het Nederlands zoveel van elkaar leert, waardoor je elkaar helpt groeien in bewustzijn en vertrouwen. Het samen met anderen contempleren opent diepere inzichten voor iedereen.

Doordat we met een kleine groep zijn is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht, vragen stellen en ervaringen uitwisselen.

We zullen mooie gesprekken hebben met elkaar en ik weet nu al dat je daar met veel plezier aan terug zult denken.

Lijkt het je leuk om hierbij te zijn en met een kleine exclusieve groep van maximaal 5 mensen, de Gene Keys verder te verkennen? Dan nodig ik je van harte uit om erbij te zijn.Deze dag ben je te gast bij ervaren Gene Keys Gids & Mentor Erna Zuidhoek. Erna heeft zelf alle reeksen meerdere keren doorlopen en werkt al vier jaar intensief met de Gene Keys (en Human Design).

Ze leidt deze dag met haar kenmerkende, aanstekelijke enthousiasme en in alles wat ze vertelt voel je haar grote liefde voor de Gene Keys.

De dag gaat door bij minimaal 3 deelnemers.

Voor koffie, thee, water, frisdrank en wat lekkers wordt gezorgd. Zelf graag je eigen lunch meenemen.

Neem je Gene Keys (& Human Design) profiel mee en je Gene Keys Boek als je die hebt. Er zijn ook diverse boeken aanwezig om te gebruiken en in te kijken.Er is slechts plaats voor 5 deelnemers. Wacht dus niet te lang met aanmelden!


UPDATE:

Er is nog 1 plekje vrij. Is die voor jou?


Wanneer:
vrijdag 29 september 2023

Tijd: van 10.00 tot 16.30 uur

Waar: In Hulshorst op een vakantiepark direct aan het Veluwemeer.


Hier kun je heerlijk vertragen en ontspannen uit de hectiek van alle dag en je volledig onderdompelen in de Gene Keys.

Het is ook mogelijk om op eigen gelegenheid te overnachten op het vakantiepark. Meer info volgt na aanmelding.

Doe mee met deze Gene Keys Basiskennis Live dag met veel ruimte voor persoonlijke aandacht, op een schitterende locatie voor 197 euro.

197 euro


LET OP:

Na deze ronde gaat de prijs omhoog!

Dit is de laatste keer dat je kunt meedoen voor de huidige prijs. 


Er is ook een Online introductiecursus. Die vind je HIER

*Lees hier de Voorwaarden voor workshop/cursus 

Erna Zuidhoek heeft ruim 10 jaar ervaring in het geven van workshops en het begeleiden van mensen op hun persoonlijke en spirituele ontwikkelingsreis. Eind 2018 kwam Gene Keys op haar pad tegelijkertijd met Human Design. Zij heeft het Gouden Pad van Gene Keys (Activation, Venus & Pearl Sequence) doorlopen, evenals het Delta programma. Daarnaast heeft ze zich ook uitgebreid verdiept in Human Design. Gene Keys is inmiddels een onderdeel van haar dagelijkse leven geworden.

Erna biedt tevens individuele Gene Keys readings aan. Deze kun je gebruiken ter voorbereiding op de workshops die ze geeft, maar dat hoeft niet. Je kunt deze later op elk moment alsnog aanvragen als je je verder wilt gaan verdiepen in de Gene Keys.

Meer weten over mij?