Introductiecursus Basiskennis van de Gene Keys

Werken met de Gene Keys maakt een diepgaande en blijvende transformatie mogelijk, doordat je weer leert vertrouwen op je eigen kracht en innerlijk weten, zodat je rust en balans kunt vinden van binnenuit.


Deze Gene Keys Introductiecursus dag is voor mensen die nieuw zijn met de Gene Keys en die graag willen weten hoe je met de Gene Keys kunt werken.

Het maakt je wegwijs in de basisprincipes van de Gene Keys, waardoor je bewust wordt van oude en ongezonde gewoonten en patronen, ook wel schaduwkanten genoemd. 

Je kunt deze schaduwkanten zien als bijzondere geschenken die jij mag uitpakken en transformeren naar de hogere frequentie van jezelf. Ze bieden je de mogelijkheid om je hart weer te openen, zodat je kunt gaan leven zoals het bedoeld is, waardoor er een stroom van liefde, voorspoed en overvloed op gang komt in je leven.

Het toepassen en integreren van de wijsheid van de Gene Keys in je leven brengt de rust en de transformatie waar je al heel lang naar op zoek bent.  


Als je net de Gene Keys hebt ontdekt en je hebt je gratis profiel opgevraagd, ontstaan er vaak vragen als;

 • Hoe en waar moet ik beginnen?
 • Wat betekenen die bolletjes?
 • Wat betekenen de cijfers, nummers, lijntjes, kleurtjes?
 • Heb ik een boek heb ik nodig?
 • Welk boek heb ik nodig?
 • Hoe gebruik ik het Gene Keys boek?
 • Wat is Het Gouden Pad?
 • Wat is Activering-, Venus- en Parel reeks?
 • Wat staat er allemaal in mijn profiel?
 • De betekenen de Schaduw, de Gave en de Siddhi?
 • Wat is contemplatie?
 • Wat zijn de mogelijkheden voor persoonlijke, zakelijke en spirituele groei?
 • Wat is het verschil met Human Design?

Op deze vragen krijg je tijdens deze dag antwoord.

Bovendien is het fijne aan de Gene Keys dat niets hoeft te leren of te onthouden. Het is de taal van het hart. Het is een levende wijsheid die je toont wie je werkelijk bent en hoe je kunt leven vanuit rust en vertrouwen.

Na deze dag ben je bekend met de basisbegrippen van Gene Keys en kun je zelfstanding verder met het verkennen en contempleren van je profiel.

Daarmee wordt het mogelijk om oude patronen en oude gewoonten te transformeren die ervoor zorgen dat je in hetzelfde kringetje blijft ronddraaien, waardoor je verder kunt in de richting die naadloos aansluit bij wie jij bent.

Alles in je leven zal veranderen wanneer de magie van de Gene Keys zich in je leven begint te ontvouwen.


Ontdek waarom je bent zoals je bent en waarom je doet zoals je doet. Het wordt je allemaal duidelijk door het verkennen van je Gene Keys profiel.


Lees hieronder wat Chantal schreef nadat ze de introductiedag had gedaan.

“Ontzettend dankbaar voor de heerlijke introductiedag over de Gene Keys die mij de kans heeft gegeven om een nieuwe start te maken in mijn leven. Al heel veel aan zelfonderzoek en ontwikkeling gedaan, maar dit geeft mij het gevoel van een richtingaanwijzer voor mijn complete leven.” – Chantal

WAUW!! Het was zo gaaf om die razendsnelle verandering te zien bij Chantal. In deze video vertelt ze er zelf over.

TESTIMONIAL Gene Keys Live Dag

Ik kwam je tegen op social media en besloot direct om me aan te melden, want ik wilde meer leren hierover en ook wilde ik graag met gelijkgestemden zijn en praten over de Gene Keys.

Ik heb deze dag als zeer inspirerend ervaren! Ik kijk terug op een hele leuke en leerzame dag.

Ook de locatie was super! Heel fijn om in de pauzes even naar buiten te kunnen en te genieten van de prachtige omgeving.

Wat me het meest is bijgebleven van de introductiedag is de saamhorigheid van de groep en het enthousiasme waarmee je ons les geeft.

Ik kan deze dag van harte aanbevelen, omdat ik vind dat je het heel goed, duidelijk en enthousiast brengt. Dik compliment voor jou Erna!

A.R.

TESTIMONIAL Gene Keys Live Dag

“Ik zocht een training waarbij ik zou leren hoe ik het Gene Keys boek dat ik recent had aangeschaft kon gebruiken. En hoewel ik graag vaak zelf dingen uitzoek, besloot ik me hierbij te laten helpen. Dus binnen 1 minuut had ik een sacrale respons en had ik de introductiedag geboekt. Nog niet wetende dat ik bij een expert terecht was gekomen.

De dag zelf was een uitje. Want de plek aan het Veluwestrand is fijn. Erna is een bevlogen vrouw rond dit onderwerp. Ze nodigt je uit om zelf aan de slag te gaan met contemplatie. En dat is ook waar ik voor kwam, de “gebruiksaanwijzing”, en die heb ik gekregen.

Het is fijn om dit samen met een groep te doen, zodat je met elkaar kunt uitwisselen. Het is toch nog een relatief nieuw onderwerp in Nederland, en het vinden van gelijkgestemden is dan soms een uitdaging.

De volgorde van het gouden pad is me nu ook duidelijk, en dat is gewoon erg praktisch. Want al die betekenisvolle woorden in het Engels begrijpen, dat is al een opgave op zich. Ik volg de activaties van de zon vanuit Human Design, en om dit nu ook vanuit de Gene Keys te doen geeft nog meer verdieping. Geweldig!

Erna is een fijn mens, die al het nodige innerlijke werk heeft verricht en daarmee een boel wijsheid te delen heeft. Dat waardeer ik aan haar.”

– Esther A

TESTIMONIAL Gene Keys Live Dag

Ontzettend dankbaar voor de heerlijke introductie dag over Gene Keys die mij de kans heeft gegeven om een nieuwe start te maken in mijn leven.

Al heel veel aan zelfonderzoek en ontwikkeling gedaan, maar dit geeft mij het gevoel van een richtingaanwijzer voor mijn complete leven.

Ik kan nu ineens ook ZIEN dat ik in plaats van uit mijn wonden, vanuit mijn GAVEN kan gaan leven. Al heel vaak heb ik het gelezen, maar ineens valt het kwartje…..

Vanmorgen werd ik onbedoeld door de wekker veel te vroeg wakker gemaakt en vielen werkelijk alle inzichten van alles wat ik ooit “gedaan” heb op z’n plek, samen met de inzichten die ik kreeg over de Gene Keys en vanuit de inspiratie van Erna. Synchroniciteit ten top!

Ik verheug me op de route die ik verder ga lopen die LEVEN heet.

Ik kan iedereen aanraden om absoluut te beginnen bij het begin. Voor mij was de introductiecursus met de enthousiaste houding en leiding, plus supergezellige ontvangst in het vakantiehuis van Erna, een geweldige ervaring.

Het was heel fijn om met gelijkgestemden in een kleine groep te zijn.

Dank je Erna voor het creëren van deze mogelijkheid.

Liefs, Chantal 

TESTIMONIAL Onlinecursus

De enthousiasme manier waarop je vertelt is heel inspirerend en je kennis en passie maken dat de workshop geen taaie stof is, maar juist levendig. De voorbeelden die je deelt maakt het herkenbaar en persoonlijk, wat weer zorgde voor nieuwe eigen nieuwe inzichten. Ik was soms zelfs een beetje ontroerd, bijvoorbeeld toen je sprak over de grootsheid van stilte en je deze stilte ook liet vallen tijdens de workshop.

De kwartjes zijn dieper gevallen en ik begrijp/voel nu nog beter de noodzaak van contempleren, pauzes nemen, stilte en vertragen en luisteren met en naar m’n hart! Het hele plaatje is weer een heel stuk helderder geworden en ik heb nieuwe handvatten om op door te borduren.

Dank je wel daarvoor!

Carmen


TESTIMONIAL Onlinecursus

Wow..ik had (en heb) me (nog) niet echt verdiept in Gene Keys, maar ik begrijp jouw enthousiasme nu helemaal. Ik snap helemaal waarom jij aangegaan bent en echt jouw ding gevonden hebt.

Dankzij jouw enthousiasme tijdens de eerste bijeenkomst van de workshop Gene Keys voor beginners is dit flink gaan resoneren bij mij. Zo is er binnen een paar dagen toch ineens die stip op de horizon verschenen en na de eerste avond is die een stuk zichtbaarder geworden. Voel me nu helemaal een blij ei.

Hanneke


TESTIMONIAL Onlinecursus

Ik vond de Gene Keys beginners workshop, gegeven door Erna Zuidhoek, ontzettend fijn om te doen.
Ook al wist ik al het e.e.a. af van Gene Keys, het was erg fijn om juist die basis weer opnieuw te beleven.
Elke keer kwamen er toch weer nieuwe dingen naar voren.

Erna geeft enthousiast uitleg, waarbij er voor iedere deelnemer ook persoonlijke aandacht is.

Kortom: ontzettend waardevol!

Irma Suijkerbuijk- van Gameren

TESTIMONIAL Onlinecursus

Ik wil je bedanken voor de hele fijne Gene Keys introductie workshop.  Omdat ik al een tijdje bezig ben met het ontdekken van Human Design, was ik erg benieuwd naar de link met de Gene Keys.  Jouw workshop heeft me vele antwoorden gegeven.

Jouw enthousiasme en kennis van de Gene Keys werkt erg aanstekelijk. Je legt het heel duidelijk en stap voor stap uit waardoor het gemakkelijk te begrijpen is. Wat ik vooral van jouw workshop opstak is het belang en de kracht van contemplatie. Het is magisch wat de contemplatie van de Gene Keys teweegbrengt. Ik kreeg het ene inzicht na het andere.

Heel veel dank voor de wijsheid die jij brengt en het enthousiasme waarmee je de toepassing van de Gene Keys toegankelijk maakt!

Gerlinde Cooymans


TESTIMONIAL Onlinecursus

Afgelopen november heb ik online via Zoom de Gene Keys beginners workshop gevolgd bij Erna.

De workshop heb ik als erg plezierig ervaren, zowel qua inhoud als met een kleine groep. Ook de bezielde leiding van Erna heb ik als erg plezierig ervaren.

Eerder had ik mij verdiept in Human Design en dit maakte mij ook heel benieuwd naar de Gene Keys. In tegenstelling tot Human Design vond ik de Gene Keys wat minder grijpbaar.

Het was zowel de combinatie tussen de inhoud van de workshop, als Erna’s energie die mij meteen deden beslissen om me op te geven.
In de drie bijeenkomsten heb ik vooral geleerd hoe het hologenetisch profiel in elkaar zit en hoe ik kan werken met mijn Gene Keys.

Ik heb helderheid gekregen over hoe de Gene Key van mijn Life’s Work (Activation sequence) zich laat zien in mijn dagelijkse leven en hoe ik kan ‘werken’ met de Schaduw, Gave en Siddhi.

Het is voor mij een hele mooie zachte manier van werken. Ik vond het contact met de mede workshop genoten ook heel plezierig en leerzaam.

Ik kan iedereen die meer wil weten over zijn Gene Keys van harte aanbevelen om deze toegankelijke workshop te gaan volgen.
Erna draagt veel kennis in zich en daar zijn drie bijeenkomsten te kort voor 😉 Ik zou er dan ook graag een vervolg aan geven.

Eline Groeneveld

Welke verandering wil jij in je leven creëren?

Wat gaat werken met de Gene Keys je brengen:

 • Je maakt de moedige reis van je hoofd naar je hart
 • Je ervaart het leven vanuit plezier, rust en vertrouwen
 • Je neemt het leven zoals het komt, vanuit flow en overgave
 • Je ware gaven en talenten tot volle bloei brengen
 • Je unieke bijdrage leveren aan een mooiere wereld
 • Je leven wordt lichter en leuker
 • Je voelt je steeds vaker blij en ontspannen
 • Je haalt meer voldoening uit het leven
 • Je merkt dat stress iets wordt uit een ver verleden
 • Je hebt meer begrip en geduld voor jezelf en de mensen om je heen
 • Je bent niet langer afhankelijk van mensen en omstandigheden voor je geluk
 • Je gaat van reactie op het leven, naar Creatie van je leven
 • The joy of truly being alive

Gene Keys boek


Lijkt het je leuk om in een kleine groep van maximaal 5 mensen de Gene Keys verder te ontdekken, dan nodig ik je van harte uit om erbij te zijn.

Doordat we met een kleine groep zijn is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht, vragen stellen en ervaringen uitwisselen. 


Deze dag ben je te gast bij ervaren Gene Keys Gids & Mentor Erna Zuidhoek. Erna heeft zelf alle reeksen meerdere keren doorlopen en werkt al vier jaar intensief met de Gene Keys (en Human Design).

Ze leidt deze dag met haar kenmerkende, aanstekelijke enthousiasme en in alles wat ze vertelt voel je haar grote liefde voor de Gene Keys.

De dag gaat door bij minimaal 4 deelnemers.

Voor koffie, thee, water, frisdrank en wat lekkers wordt gezorgd. Zelf graag je eigen lunch meenemen.

Neem je Gene Keys (& Human Design) profiel mee en je Gene Keys Boek als je die hebt. Er zijn ook diverse boeken aanwezig om te gebruiken en in te kijken.Gene Keys Introductie
dag 


Waar:
in mijn workshopruimte in Voorhout (vlakbij Noordwijk) 

Wanneer: zaterdag 8 april 2023

Tijd: van 10.00 tot 16.00 uur

Welkom in mijn workshopruimteEr is plaats voor maximaal 5 deelnemers.

De bijdrage voor deze Gene Keys Introductiecursus dag met veel ruimte voor persoonlijke aandacht op een schitterende locatie is 147 euro.

  147 euro*

KLIK HIER als je geen bestelknop ziet

Andere evenementen:


Tweedaags
Gene Keys Contemplatie Retreat

Twee dagen jezelf helemaal onderdompelen in de Gene Keys

14 & 15 april 2023 in Hulshorst

KLIK HIER voor meer info.


Online introductiecursus vind je HIER


De live dagen wordt afwisselend gegeven op de volgende locaties:

Op een vakantiepark direct aan het Veluwemeer. Hier kun je heerlijk vertragen en ontspannen uit de hectiek van alle dag en je volledig onderdompelen in de Gene Keys.

Het is ook mogelijk om op eigen gelegenheid te overnachten op het vakantiepark. Meer info volgt na aanmelding.

De andere locatie is in Voorhout, in het hart van de Bollenstreek. Een fantastische plek met een prachtig uitzicht over de bollenvelden! En vlak bij het strand van Noordwijk en de Keukenhof in Lisse.

 

~~~~~~~~~~

Erna Zuidhoek heeft ruim 10 jaar ervaring in het geven van workshops en het begeleiden van mensen op hun persoonlijke en spirituele ontwikkelingsreis. Eind 2018 kwam Gene Keys op haar pad tegelijkertijd met Human Design. Zij heeft het Gouden Pad van Gene Keys (Activation, Venus & Pearl Sequence) doorlopen, evenals het Delta programma. Daarnaast heeft ze zich ook uitgebreid verdiept in Human Design. Gene Keys is inmiddels een onderdeel van haar dagelijkse leven geworden.

Erna biedt tevens individuele Gene Keys readings aan. Deze kun je gebruiken ter voorbereiding op de workshops die ze geeft, maar dat hoeft niet. Je kunt deze later op elk moment alsnog aanvragen als je je verder wilt gaan verdiepen in de Gene Keys.

Meer weten over mij?