GRATIS PROFIEL

Aan de hand van je geboortedatum, tijd en plaats wordt berekend welke unieke set Gene Keys je hebt. Deze vormen een individuele blauwdruk die het Hologenetisch Profiel wordt genoemd.

Een Hologenetisch Profiel zit boordevol energetische wijsheid die steeds diepere lagen van inzichten en persoonlijke transformatie mogelijk maken.

Zodra je begint met het verkennen van je Gene Keys profiel, begint de magie ervan zich te ontvouwen in je leven. Het stelt je in staat om je bewust te worden van je grootste potentiële gaven en talenten die in jezelf verborgen liggen, wachtend om volledig te worden benut.

Als je de wijsheid van de Gene Keys toepast in je leven, her-programmeer je letterlijk je DNA met een nieuwe hogere visie van jezelf. Een nieuwe manier van leven begint zich dan als het ware vanzelf te manifesteren – Richard Rudd, grondlegger van Gene Keys


GRATIS JE PROFIEL AANVRAGEN

Ben je benieuwd hoe jouw Hologenetisch profiel eruitziet. In deze video leg ik uit hoe je een gratis profiel maakt. Vraag daarna HIER gratis je Gene Keys profiel aan.

Je profiel begrijpen

Je Hologenetisch Profiel is een gepersonaliseerde kaart van je ware Gaven en talenten. Het laat je de archetypische patronen zien die de natuurlijke manifestatie van je genialiteit blokkeren (de Schaduwen), en hoe je deze patronen kunt transformeren naar je Gaven. In plaats van een vaste  blauwdruk te zijn, vertegenwoordigt je profiel een geweldige routekaart van de reis die je maakt in het leven om de “slapende” hoogste capaciteiten van je genialiteit (de Siddhi’s) te ontgrendelen.

Kijk naar de woorden in je profiel en je krijgt een idee van je hoogste potentieel in het leven en van de uitdagingen die je hierbij moet overwinnen. Deze woorden contempleren en tot leven brengen in je leven, is het hele werk van deze wijsheid.

In elke Sphere van je profiel zie je een cijfer (tussen 1 van 64) en een cijfer achter de punt. Het eerste cijfer vertegenwoordigt je unieke Gene Key voor die sfeer, die wordt bepaald door de datum en tijd van je geboorte. Het cijfer achter de punt is de Lijn en geeft je meer specifieke informatie over de bijbehorende Gene Key.

Introductie Cursus of Live dag
Doe mee met de Gene Keys Introductie cursus

Of een Introductie & Inspiratie dag

Of vraag een uitgebreide Gene Keys Reading aan~~~~~~~~~~

HET GOUDEN PAD
Je profiel komt tot leven door te reizen over Het Gouden Pad.

Het Gouden Pad bestaat uit 3 moedige reizen die je geest zullen verruimen en je hart zullen openen voor ongekende mogelijkheden. De Golden Pad zal de manier waarop je de wereld ziet veranderen via de Activeringsreeks, de Venusreeks en de Parelreeks.

De Activeringsreeks laat je een duidelijke route zien om een leven te leiden om je ware levensdoel te ontdekken door je uitdagingen aan te pakken en ze om te zetten in geschenken.

De Venusreeks laat je zien hoe je vrijheid en liefde kunt vinden via je relaties, door oude negatieve patronen te begrijpen en te transformeren en je hart volledig te openen.

De Parelreeks  laat je zien hoe je welvaart in de wereld kunt stimuleren, zowel door creatieve samenwerking als door de moed te vinden om de droom van je hogere doel te verwezenlijken.

Volg Het Gouden Pad. Het eerste deel is gratis

Korte uitleg Gene Keys Profiel