Je profiel begrijpen

Je Hologenetisch Profiel is een gepersonaliseerde kaart van je ware Gaven en talenten. Het laat je de archetypische patronen zien die de natuurlijke manifestatie van je genialiteit blokkeren (de Schaduwen), en hoe je deze patronen kunt transformeren naar je Gaven. In plaats van een vaste  blauwdruk te zijn, vertegenwoordigt je profiel een geweldige routekaart van de reis die je maakt in het leven om de “slapende” hoogste capaciteiten van je genialiteit (de Siddhi’s) te ontgrendelen.

Kijk naar de woorden in je profiel en je krijgt een idee van je hoogste potentieel in het leven en van de uitdagingen die je hierbij moet overwinnen. Deze woorden contempleren en tot leven brengen in je leven, is het hele werk van deze wijsheid.

In elke Sphere van je profiel zie je een cijfer (tussen 1 van 64) en een cijfer achter de punt. Het eerste cijfer vertegenwoordigt je unieke Gene Key voor die sfeer, die wordt bepaald door de datum en tijd van je geboorte. Het cijfer achter de punt is de Lijn en geeft je meer specifieke informatie over de bijbehorende Gene Key.

Je profiel komt tot leven door te reizen over Het Gouden Pad.

Het Gouden Pad bestaat uit 3 moedige reizen die je geest zullen verruimen en je hart zullen openen voor ongekende mogelijkheden. De Golden Pad zal de manier waarop je de wereld ziet veranderen via de Activeringsreeks, de Venusreeks en de Parelreeks.

De Activeringsreeks laat je een duidelijke route zien om een leven te leiden met als doel je ware levensdoel te ontdekken door je uitdagingen aan te pakken en ze om te zetten in geschenken.

De Venusreeks laat je zien hoe je vrijheid en liefde kunt vinden door via je relaties, door oude negatieve patronen te begrijpen en los te laten en je hart volledig te openen.

De Parelreeks  laat je zien hoe je welvaart in de wereld kunt stimuleren, zowel door creatieve samenwerking als door de moed te vinden om de droom van je hogere doel te verwezenlijken.

Volg Het Gouden Pad. Het eerste deel is gratis


Doe mee met de Gene Keys workshop voor beginners

Of vraag een uitgebreide Gene Keys Reading aan

Korte uitleg Gene Keys Profiel