HOE ZOU HET ZIJN ALS JE EEN “HANDLEIDING” ZOU HEBBEN VAN JE KIND 

De Gene Keys biedt ouders/opvoeders een fantastische kans voor het grootbrengen van GELUKKIGE KINDEREN en helpt ze ook ontdekken hoe ze zelf gelukkig kunnen zijn voor, tijdens en na de opvoeding.

Weet jij nog hoe je als kind was? Was je een blij en vrolijk kind?

Ik was dat in ieder geval wel. Tot het moment dat ik in de ogen van mijn vader kennelijk iets fout had gedaan, waardoor mijn blije en vrolijke karakter veranderde, en ik mezelf totaal overstuur had verstopt in een kast.  Deze gebeurtenis is bijna 50 jaar van grote invloed geweest op mijn leven. Pas toen ik met Human Design en Gene Keys aan de slag ging, begon ik dat te begrijpen en heb ik mijn blije en vrolijke kant uiteindelijk weer terug kunnen vinden. 

– Erna – 


“Als je de hogere frequentie van je kind kunt zien en als je die frequentie voortdurend door dik en dun kunt vasthouden, zal je een levend wonder voor je ogen zien opgroeien.” – Richard Rudd

Het grootste cadeau dat je als ouder/opvoeder aan je kinderen kunt geven is om voortdurend aan je eigen bewustwordingsproces te blijven werken en door zelf verantwoording nemen voor de pijn en emoties uit je kindertijd.

Dit zal de relatie met je kind, maar ook met je partner en andere mensen in je leven (ouders, broers, zussen, familie, collega’s) in alle opzichten veranderen en verbeteren.

Bovendien kun je ook de schaduwkanten van je kind veel beter begrijpen, omdat je ziet en begrijpt met welke conditioneringen en schaduwkanten je zelf bent opgegroeid. Je zult merken dat je veel meer begrip en geduld kunt opbrengen voor het gedrag van je kind en dat brengt rust in de dagelijkse situaties.

Het is ook belangrijk om je van tijd tot tijd te realiseren dat je kinderen ook gekomen zijn om jou uit te dagen in je eigen schaduwenkanten en om je iets te leren.

Wanneer een kind geboren wordt kan het niets anders doen dan zichzelf zijn. Maar tijdens het proces van opgroeien wordt bijna elk kind uiteindelijk ‘gedwongen’ om zich aan te passen aan de wensen en eisen van de ouders, school en de maatschappij.

Door gedachten gevoelens, emoties trauma’s en beperkende overtuigingen die een kind tijdens dit proces ontwikkelt, zal de ware zelf van het kind ondersneeuwen en het een gewenste identiteit aannemen, in de hoop te worden geaccepteerd. Het kind zal gaan leven vanuit de lagere frequenties van zijn schaduwkanten, zonder zich meer bewust te zijn van de prachtige gaven en talenten waarmee het geboren is.

De Gene Keys helpen jou als ouder/opvoeder om je weer bewust te worden van die prachtige kwaliteiten van jezelf en van je kind, zodat je de schaduwkanten kunt doorzien en je je volledige potentieel van jezelf en je kind tot volle bloei kunt brengen.

Ieder mensenkind is als een klein stekje dat allang ‘weet’ welke bloem, struik of boom het gaat worden. Als ouder/opvoeder geef je het bescherming en water in de vorm van liefde en begeleid je het groeiproces zo goed als je kunt. Toch doe je er goed aan om zoveel mogelijk uit de weg te gaan tijdens dit groeiproces en het te zien en te koesteren op alle frequenties (lees onder alle omstandigheden)


De reading voor kinderen t/m 18 jaar bied je als ouder/opvoeder praktische tools voor het grootbrengen van gelukkige kinderen, zonder stress.

Deze reading omvat een zeer uitgebreid pdf-document met beschrijvingen van de persoonlijke sferen, levensthema’s en lijnen van het Gene Keys profiel, en ook een geïntegreerde beschrijving van de belangrijkste aspecten uit het Human Design profiel.

Het brengt het verhaal van beide profielen tot leven en geeft je een “gebruiksaanwijzing” van je kind. 

De beschrijvingen zijn op een levendige manier in de eerste persoon geschreven, zodat je je er makkelijk mee kan identificeren.

Deze Nederlandstalige Gene Keys & Human Design reading is opgebouwd met eigen materiaal. Het is dus geen standaard vertaling van Engels werk.

LET OP: Voor het aanvragen van een reading heb je nodig: geboortedatum,  geboorteplaats en (nauwkeurige) geboortetijd

De reading bestaat uit een document van ruim 40 pagina’s en wordt helemaal handmatig per persoon samengesteld.

READING VOOR KINDEREN t/m 18 jaar 

Indien je als ouder voor jezelf een reading bestelt, dan kun je een reading voor je kind erbij bestellen voor de speciale prijs van € 210*

INBEGREPEN:

  • Een extra document met aanvullende tips en informatie voor nog meer inzicht in de Gene Keys met betrekking tot kinderen
  • Het Gene Keys E-book

€ 210 

* Een reading voor kinderen zonder reading voor jou als ouder/opvoeder komt op 225 euro. Gebruik daarvoor DEZE BESTEL LINK

Wil je eerst voor je kind een reading aanvragen en pas later voor jezelf. Gebruik dan ook DEZE BESTEL LINK. Het verschil zullen we dan later verrekenen.


READING MET GESPREK

Wil je bij de reading een extra aanvullend gesprek van 60 minuten waarin we dieper op het profiel kunnen ingaan en waar je vragen kunt stellen? Dit kan je extra bij bestellen voor 125 euro. Dit kan ook later achteraf.

  125 euro

Het gesprek vindt plaats via Zoom of telefonisch, nadat je uitgebreid de tijd hebt genomen om de reading (vaak) door te lezen.

Heb je een vraag of wil je op de hoogte blijven van mijn activiteiten? Klik dan hier en vink onderaan het vakje “Inschrijven voor de Nieuwsbrief” aan en vermeld bij bericht je vraag of opmerking.

Ik kijk er naar uit om je binnenkort ergens te ontmoeten!


Erna

Je kunt me ook bereiken via: info@genekeys.nl

Erna Zuidhoek heeft ruim 10 jaar ervaring in het geven van workshops en het begeleiden van mensen op hun persoonlijke en spirituele ontwikkelingsreis. Eind 2018 kwam Gene Keys op haar pad tegelijkertijd met Human Design. Zij heeft het Gouden Pad van Gene Keys (Activation, Venus & Pearl Sequence) doorlopen, evenals het Delta en het Guide programma. Daarnaast heeft ze zich ook uitgebreid verdiept in Human Design. Gene Keys is inmiddels een onderdeel van haar dagelijkse leven geworden.

Erna biedt tevens individuele Gene Keys readings aan. Deze kun je gebruiken ter voorbereiding op de workshop, maar dat hoeft niet. Je kunt deze later op elk moment alsnog aanvragen als je je verder wilt gaan verdiepen in de Gene Keys.

Meer weten over mij?