Iedereen wil toch dat z’n kind gelukkig is?


Heb je ooit gedacht: Ik wou dat mijn kind een gebruiksaanwijzing had?

Niet om je kind mee om de oren te slaan als er iets misgaat, maar om als leidraad te dienen om je kind op de best mogelijke manier te helpen opgroeien tot een gelukkige en emotioneel volwassenen, volwassene!

De Gene Keys bieden ouders/opvoeders een fantastische mogelijkheid voor het grootbrengen van GELUKKIGE KINDEREN en helpt ze ook ontdekken hoe hun eigen opvoeding van invloed is op het geluk van hun kinderen.“Als je de hogere frequentie van je kind kunt zien en als je die frequentie voortdurend door dik en dun kunt vasthouden, zal je een levend wonder voor je ogen zien opgroeien.” – Richard Rudd

Wanneer een kind geboren wordt kan het niets anders doen dan zichzelf zijn. Maar tijdens het proces van opgroeien wordt bijna elk kind uiteindelijk ‘gedwongen’ om zich aan te passen aan de wensen en eisen van de ouders, school en de maatschappij.

Door gedachten gevoelens, emoties, trauma’s en de beperkende overtuigingen die een kind tijdens dit proces ontwikkelt, zal de ware zelf van het kind ondersneeuwen en het een gewenste identiteit aannemen, in de hoop te worden geaccepteerd. Het kind zal gaan leven vanuit de lagere frequenties van zijn schaduwkanten, zonder zich meer bewust te zijn van de prachtige gaven en talenten waarmee het geboren is.

De Gene Keys helpen jou als ouder/opvoeder om je bewust te worden van wanneer je kind z’n schaduwkanten laat zien.  Dat is het moment waarop je je kind kunt helpen om de prachtige kwaliteiten die het bij zijn/haar geboorte heeft gekregen naar boven te laten komen, waardoor het volledige potentieel van je kind tot volle bloei kan komen.

Daarnaast zul je je van tijd tot tijd moeten realiseren dat je kinderen ook gekomen zijn om jou uit te dagen in je eigen schaduwenkanten en om je iets te leren.


Het is dus als ouder/opvoeder ook belangrijk om voortdurend aan je eigen bewustwordingsproces te blijven werken en zelf verantwoording nemen voor de pijn en emoties uit je kindertijd. Daarom is het heel fijn om voor jezelf een reading aan te vragen om ook je eigen schaduwstukken te gaan helen.

Dit zal de relatie met je kind, maar ook met je partner en andere mensen in je leven (ouders, broers, zussen, familie, collega’s) in alle opzichten veranderen en verbeteren.

Bovendien kun je ook de schaduwkanten van je kind veel beter begrijpen, als je ziet en begrijpt met welke conditioneringen en schaduwkanten je zelf bent opgegroeid. Je zult merken dat je veel meer begrip en geduld kunt opbrengen voor het gedrag van je kind en dat brengt rust in de dagelijkse situaties.

Ieder mensenkind is als een klein stekje dat allang ‘weet’ welke bloem, struik of boom het gaat worden. Als ouder/opvoeder geef je het bescherming en water in de vorm van liefde en begeleid je het groeiproces zo goed als je kunt. Toch doe je er goed aan om zoveel mogelijk uit de weg te gaan tijdens dit groeiproces en het te zien en te koesteren op alle frequenties (lees onder alle omstandigheden)


De reading voor kinderen t/m 18 jaar bied je als ouder/opvoeder praktische tools voor het grootbrengen van gelukkige kinderen, zonder stress.

Deze reading omvat een zeer uitgebreid pdf-document met beschrijvingen van de persoonlijke sferen, levensthema’s en lijnen van het Gene Keys profiel, en ook een geïntegreerde beschrijving van de belangrijkste aspecten uit het Human Design profiel.

Het brengt het verhaal van beide profielen tot leven en geeft je een “gebruiksaanwijzing” van je kind. 

De beschrijvingen zijn op een levendige manier in de eerste persoon geschreven, zodat je je er makkelijk mee kan identificeren.

Deze Nederlandstalige Gene Keys & Human Design reading is opgebouwd met eigen materiaal. Het is uniek werk en dus geen standaard vertaling van Engels werk.

LET OP: Voor het aanvragen van een reading heb je nodig: geboortedatum, geboorteplaats en (nauwkeurige) geboortetijd

De reading bestaat uit:

  • een pdf-document van gemiddeld 45 pagina’s en wordt helemaal handmatig per persoon samengesteld.
  • een extra document met aanvullende tips en informatie voor nog meer inzicht in de Gene Keys met betrekking tot kinderen

Bestel een uitgebreide Gene Keys & Human Design reading voor 247 euro

KLIK HIER om te bestellen


Of kies voor de VOORDEEL OPTIE

Twee readings voordeel. Twee keer een uitgebreide Gene Keys en Human Design reading

Profiteer van dit voordeel en vraag twee readings tegelijkertijd aan. Eén voor jezelf en één voor je kind dan betaal voor 2 readings samen 444 euro

444 euro


Heb je een vraag of wil je op de hoogte blijven van mijn activiteiten? Klik dan hier
en vink onderaan het vakje “Inschrijven voor de Nieuwsbrief” aan en vermeld bij bericht je vraag of opmerking.

Ik kijk er naar uit om je binnenkort ergens te ontmoeten!


Erna

Je kunt me ook bereiken via: info@genekeys.nl

Erna Zuidhoek heeft ruim 10 jaar ervaring in het geven van workshops en het begeleiden van mensen op hun persoonlijke en spirituele ontwikkelingsreis. Begin 2019 kwam Gene Keys op haar pad tegelijkertijd met Human Design. Zij heeft het Gouden Pad van Gene Keys (Activation, Venus & Pearl Sequence) doorlopen, evenals het Delta en het Guide programma. Daarnaast heeft ze zich ook uitgebreid verdiept in Human Design. Gene Keys is inmiddels een onderdeel van haar dagelijkse leven geworden.

Erna biedt tevens individuele Gene Keys readings aan. Deze kun je gebruiken ter voorbereiding op de workshop, maar dat hoeft niet. Je kunt deze later op elk moment alsnog aanvragen als je je verder wilt gaan verdiepen in de Gene Keys.

Meer weten over mij?