Leven vanuit een open hart

– Return all non-love with love –

– Beantwoord alle niet-liefde, met liefde –

Richard Rudd

Iedereen heeft het tegenwoordig over leven met een open hart. Maar wat betekent dat nou echt en hoe doe je dat dan?

Leven vanuit een open hart betekent dat je je hart ten allen tijde kunt openhouden. Ook als iemand een intens oordeel over je heeft of een harde persoonlijke afwijzing of bij een ruzie.

Het is waarschijnlijk het grootste avontuur van je leven.

Je zult uitzonderlijk veel geduld moeten kunnen opbrengen. Je hebt doorzettingsvermogen nodig en je zult ook heel eerlijk naar jezelf en je eigen schaduwkanten moeten durven kijken. Hoe geduldiger je bent, hoe sneller het proces lijkt te gaan.

Wanneer je in staat bent om harde en afwijzende reacties van anderen steeds weer met liefde te beantwoorden, heb je het diepe innerlijke werk gedaan in het open van je hart!

Er is niets in je leven dat je kan vergelijken met het openen van je hart.

Tijdens deze bijeenkomsten bespreken de invloed van je opvoeding op het volwassen worden in combinatie met hoe je omgaat met de relaties in je leven.

We doen dit aan de hand van de Gene Keys van de Codon ring of Materie die gericht is op de eerste 21 jaar van je leven. Deze Codon ring is van enorm belang op het ontwikkelingsniveau van een kind, omdat het de infrastructuur van onze fysieke, emotionele en mentale gezondheid regelt.

Deze Codon ring bestaat uit Gene Keys: 46, 18, 48 en 57 

Dit is een echte eye-opener en het zal de relatie met jezelf en je partner, maar ook met je kinderen, familie, buren, collega’s voorgoed veranderen.

Het brengt rust in je relaties

We contempleren ook een aantal zaken die Richard Rudd noemt in het Gene Keys boek die bijdragen aan meer liefde, geduld en respect in je relaties doordat jezelf de verantwoording durft nemen voor je eigen pijn en emoties uit je kindertijd.

Het grootste cadeau dat je jezelf en de mensen met wie je in relatie bent kunt geven is om aan je eigen bewustwordingsproces te werken. En ook, om je van tijd tot tijd te realiseren, dat de mensen in je leven ook gekomen zijn om je iets te leren, namelijk om je uit te dagen je eigen schaduwen te omarmen.

De Gene Keys helpen je om je weer bewust te worden van de prachtige kanten van jezelf en van de mensen in je relaties, zodat je de schaduwkanten van jezelf en je partner/kind kunt doorzien en omarmen, wat jullie helpt om je hart te openen een respectvolle en liefdevolle relatie te hebben.

Heb je interesse om mee te doen? Laat het me alvast weten via: info@genekeys.nl 

Nieuwe datum volgt

Ik kijk er naar uit om je binnenkort te ontmoeten!

Erna

Klik HIER voor de Voorwaarden workshops & cursussen

Erna Zuidhoek
Gene Keys & Human Design Mentor-Coach

Leven en Werken Vanuit Je Hoogste Frequentie

Erna heeft ruim 10 jaar ervaring in het geven van workshops en het begeleiden van mensen op hun persoonlijke en spirituele ontwikkelingsreis. Eind 2018 kwam Gene Keys op haar pad tegelijkertijd met Human Design. Zij heeft het Gouden Pad van Gene Keys (Activation, Venus & Pearl Sequence) meerdere malen doorlopen, evenals het Delta en het Guide programma. Daarnaast heeft ze zich ook uitgebreid verdiept in Human Design. Gene Keys en Human Design zijn een onderdeel van haar dagelijkse leven geworden.

Meer weten over mij?