De kracht van dit werk komt voort uit de bereidheid om je eigen schaduwpatronen te durven zien en omarmen en om je leven te leven vanuit een open hart op de hoogste frequentie van liefde en dienstbaarheid.


De readings zijn unieke op maat gemaakte documenten die je zullen verrassen en verbazen. Deze readings geven je inzicht in de bewuste en onbewuste patronen in je leven en openen de deur naar diepe en blijvende transformatie.

De readings helpen je op weg en dagen je uit om weer terug te keren naar, en onbevreesd te leven vanuit je ware authentieke zelf.

Het is een persoonlijk document dat je regelmatig opnieuw wilt lezen, want ze geven je steeds meer inzichten naar mate je leven verder stroomt. Pak daarom regelmatig je reading er weer bij en verbaas je over de nieuwe inzichten die je er weer uit haalt.

Misschien heb je net een Human Design of astrologie reading gehad en twijfel je over het aanvragen van een uitgebreide Gene Keys Reading of Business Reading. Dat begrijp ik heel goed. Daarom deel ik graag mijn ervaring met je over mijn reading destijds, misschien helpt het je:

Misschien was het vanwege het stukje ongeduld dat ik in mijn profiel heb (in GK5) en/of mijn enthousiasme (Right Angle cross of Contagion in HD), maar zelf heb ik direct nadat ik Gene Keys ontdekte een GK-reading aangevraagd. Na die reading besloot ik ook heel snel een HD-reading te doen.(dus net andersom, en dat past ook echt bij mij) 

Bij beide readings was er herkenning en vielen er dingen op hun plek en andere dingen uit mijn HD en GK-reading kon ik niet direct plaatsen of begrijpen, maar die inzichten kwamen vanzelf, naarmate ik mijn profiel verder contempleerde.

Het grootste inzicht uit mijn readings was toch wel dat ik eindelijk bevestiging kreeg dat er niets “mis” was met mij. Ook al mijn “eigenaardigheden” kwamen soms letterlijk in de reading naar voren als een kwaliteit, terwijl ik mijzelf of anderen mij daarvoor soms juist veroordeelden.

“Het voelde alsof ik toestemming had gekregen om eindelijk echt mezelf te zijn”

Inmiddels heb ik mijn readings en mijn profielen al heel vaak herlezen en over meerder jaren gecontempleerd en elke keer is er weer iets anders wat me opvalt en wat dan een laagje dieper kan landen. Dat is de reis die je maakt. De reis van je leven.

The journey of a lifetime

Uitgebreide Gene Keys & Human Design Reading

Deze reading omvat een zeer uitgebreid pdf-document met beschrijvingen van jouw persoonlijke sferen, levensthema’s en lijnen van je Gene Keys profiel, en ook een geïntegreerde beschrijving van de belangrijkste aspecten uit je Human Design profiel. Het brengt het verhaal van jouw profielen tot leven.

De beschrijvingen zijn op een levendige manier in de eerste persoon geschreven, zodat jij je er werkelijk mee kan identificeren. Bij de reading is een gesprek van een uur in de prijs inbegrepen. Dit gesprek vindt plaats via Zoom of telefonisch, net wat jouw voorkeur heeft.

Nadat je de reading hebt ontvangen en uitgebreid de tijd hebt genomen om deze (vaak) door te lezen, plannen we het gesprek in.

Deze Nederlandstalige Gene Keys – Human Design reading is opgebouwd met eigen materiaal. Het is dus geen standaard vertaling van Engels werk.

LET OP: Voor het aanvragen van een reading heb je nodig: je geboortedatum, je geboorteplaats en je (nauwkeurige) geboortetijd

De reading bestaat uit een pdf-document van ruim 40 pagina’s en wordt helemaal handmatig per persoon samengesteld.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Uitgebreide Gene Keys & Human Design reading inclusief een gesprek van een uur

Als BONUS ontvang je bij deze reading het Gene Keys E-book

Prijs  € 335  (incl. btw)

  KLIK HIER als je geen bestelknop ziet

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


READING ZONDER GESPREK

Een reading aanvragen zonder aanvullend gesprek. Je ontvangt dit zeer uitgebreide pdf-document via e-mail.

Prijs € 225 (incl. btw)     > BESTELLEN <

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Extra aanvullend gesprek van 60 minuten
Wil je achteraf toch een extra aanvullend gesprek van 60 minuten waarin we dieper op het profiel kunnen ingaan en waar je vragen kunt stellen, dan kan je dit later extra bij bestellen voor 125 euro. 

KLIK HIER als je geen bestelknop ziet

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


READING VOOR KINDEREN
t/m 18 jaar

Indien je als ouder voor jezelf een reading bestelt, dan kun je een reading voor je kind erbij bestellen voor de speciale prijs van € 210*

Als BONUS bij een reading voor je kind ontvang je ook het Gene Keys E-book 

€ 210 


* Een reading voor kinderen zonder aanvraag van een reading voor jou als ouder/opvoeder komt op 225 euro. Gebruik daarvoor DEZE BESTELLINK


KLIK HIER
voor meer informatie over readings voor kinderen


Ben je een coach en wil je een Gene Keys Reading toevoegen aan het traject met jouw klant?
Neem dan contact met me op voor het bespreken van de mogelijkheden.


LET OP!
Je ontvangt de reading in digitale vorm als pdf via de email. De reading in de video dient als voorbeeld.

TESTIMONIAL

Niek van Halteren:

Iemand raadde mij de Gene Keys aan en toen heb ik eerst het gratis profiel aangevraagd. Dat was zo spot on dat ik dacht daar moet ik meer van weten.

De uitgebreide Gene Keys reading die ik van Erna kreeg, legde thema’s bloot en gaf woorden aan iets wat ik al heel lang voelde en waarvan ik nu denk: Oké, dat is het dus.

Ik ben echt veel wijzer geworden door dit rapport. Het bied mij prachtige inzichten om mijzelf verder te ontwikkelen. Ik heb uit de Gene Keys reading meer inzichten gekregen dan van MBTI, Management Drives en StrengthFinder bij elkaar.

Niek op LinkedIn

TESTIMONIAL

Nicoline Huizinga:

Dat het belangrijk is om jezelf goed te kennen, wist ik al. Daarom heb ik in het verleden altijd met veel plezier assessments gedaan en gewerkt met de uitkomsten ervan.

Maar nog nooit was een ‘assessment’ zo spot on en praktisch bruikbaar als de Human Design en Gene Keys reading van Erna. Vrijwel alles wat ik las in mijn profiel herkende ik. Soms als in; ‘yep, dat doe ik inderdaad’, en soms als in ‘oh, dus daarom doe ik dat!’. Deze reading gaf mij niet alleen waardevolle inzichten in mezelf, maar vooral ook erkenning en waardering voor het unieke in mij.

De erkenning en waardering voor mezelf die ik zelf lang niet altijd heb gevoeld, maar dankzij deze reading iedere dag meer tot in mijn diepste wezen kan voelen. En iedere keer als je je reading herleest, ontdek je weer iets nieuws.

Met een reading van Erna geef je jezelf (of een ander) een heel groot cadeau en ik raad het dan ook iedereen van harte aan!

Plezier, geluk en succes in je leven en je werk op een manier die uniek is voor jou en die je energie en voldoening geeft, in plaats van dat het je leegzuigt!

Erna Zuidhoek

Met haar aanstekelijke enthousiasme daagt ze je uit om het leven betekenis en inhoud te geven op je eigen unieke manier en zelf leiderschap te durven nemen over je leven, je werk of bedrijf, zodat je niet langer afhankelijk bent van mensen, situaties en omstandigheden voor je succes en geluk.

Haar onconventionele manier van naar de wereld kijken maakt Erna duidelijk anders dan de meeste mensen.

Door haar kennis en ervaring ziet ze vernieuwende mogelijkheden, mede doordat ze durft af te wijken van de gebaande paden en alles wat standaard is los te laten. Ze kan snel verbanden leggen en zet dingen in beweging, zodat je door kunt met je wat belangrijk is voor jou.

Met haar intuïtieve wijsheid helpt ze je te ontdekken dat de oplossingen die je zoekt heel dichtbij jezelf te vinden zijn.

Werken met haar is een plezier voor alle dingen die je wilt transformeren of als je voor nieuwe uitdagingen staat in je leven, je werk of je bedrijf. Ze brengt je in contact met wie je bedoelt bent om te zijn.

Niet met een snelle oppervlakkige methode of techniek, maar een diepgaande en blijvende transformatie, waardoor je weer op je eigen kracht en innerlijk weten durft te vertrouwen.

Dat is wat nodig is voor verandering. Niet meer van hetzelfde, maar een nieuwe vorm van leven en werken in de overgang naar een geheel nieuw tijdperk, waarin uniek en creatief leiderschap een belangrijke plaats gaat innemen.

Gene Keys Profiel van Erna