Aan de hand van je geboortedatum, tijd en plaats wordt berekend welke unieke set Gene Keys je hebt. Deze vormen een individuele blauwdruk die het Hologenetisch Profiel wordt genoemd.

Een Hologenetisch Profiel zit boordevol energetische wijsheid die steeds diepere lagen van inzichten en persoonlijke transformatie mogelijk maken.

Zodra je begint met het verkennen van je Gene Keys profiel, begint de magie ervan zich te ontvouwen in je leven. Het stelt je in staat om je bewust te worden van je grootste potentiële gaven en talenten die in jezelf verborgen liggen, wachtend om volledig te worden benut.

Als je de wijsheid van de Gene Keys toepast in je leven, her-programmeer je letterlijk je DNA met een nieuwe hogere visie van jezelf. Een nieuwe manier van leven begint zich dan als het ware vanzelf te manifesteren – Richard Rudd, grondlegger van Gene Keys

Wie ben je echt en wat is je levensdoel?

Het zijn vragen die veel mensen zich op enig moment in hun leven stellen, maar bijna niemand weet hoe deze vragen te beantwoorden. Gelukkig kunnen de Gene Keys je daarbij te helpen, zodat je kunt gaan doen waarvoor je geboren bent!

Werken met de Gene Keys is een voortdurend proces waarmee je diepgaande en blijvende transformatie kunt creëren. Het bied je de mogelijkheid om je leven, je relaties, je werk en de manier waarop je in het leven staat, volledig te veranderen.

Het helpt je om op al je vragen je eigen antwoorden te vinden. Want je kunt advies krijgen van anderen en dat helpt een beetje, maar je eigen antwoorden vinden veranderd alles!

De Gene Keys laten je kennis maken met het mysterie en de diepere betekenis achter al het leven, dus ook jouw leven. Het is een energetische taal die het mogelijk maakt om je leven te leven, zoals je bedoeld bent om te zijn.

Het helpt je om te vertragen van het “snelle” leven door uit je hoofd naar je hart en gevoel te gaan en je herinneren wie je werkelijk bent. Dat is een heel bijzonder proces wat veel geduld vraagt.

Op die manier kun je je ware levensdoel tot volle bloei brengen en met je unieke gaven en talenten een bijdrage leveren aan het creëren van welvaart en voorspoed voor iedereen. Want we zijn hier niet voor onszelf, maar voor elkaar.

Dat is de ware betekenis van een echt rijk en vervuld leven. 

Misschien heb je net een Human Design of astrologie reading gehad en twijfel je over het aanvragen van een uitgebreide Gene Keys Reading of Business Reading. Dat begrijp ik heel goed.

Hoewel Human Design en astrologie grote overeenkomsten hebben met Gene Keys is het er niet mee te vergelijken. De Gene Keys zijn een levende transmissie, een energetische taal die vraagt om lange en diepe contemplatie. Niet met het hoofd, maar met het hart. Uiteindelijk is het een taal die voorbijgaat aan woorden.

De Gene Keys zullen hun geheimen niet prijsgeven aan een inhalige intellectuele mind. Hoe meer je het probeert te begrijpen met je hoofd, hoe gefrustreerder je kunt raken. 


Jouw reading is een uniek en op maat gemaakt persoonlijk document dat je regelmatig opnieuw wilt lezen, want het geeft je steeds diepere inzichten naar mate je leven verder stroomt. Het geeft je inzage in je bewuste en onbewuste patronen en opent de deur naar diepe en blijvende transformatie. De reading zal je blijven verrassen en verbazen. Pak daarom regelmatig de reading (samen met het Gene Keys boek als je die hebt) er weer bij om opnieuw te lezen (niet per se in z’n geheel, maar in kleine porties).

De reading helpt je op weg en daagt je uit om weer terug te keren naar, en onbevreesd te leven vanuit je ware authentieke zelf.

Iemand zei heel mooi: “Het voelde alsof ik toestemming heb gekregen om eindelijk echt mezelf te mogen zijn”

En dat is ook het grootste inzicht wat ik zelf uit mijn contemplatie haal. De bevestiging dat er niets “mis” is met mij. Ook niet met al mijn “eigenaardigheden” die soms letterlijk naar voren komen als een kwaliteit, terwijl ik mijzelf of anderen mij daarvoor soms juist veroordeelden.

Inmiddels heb ik mijn Gene Keys en Human Design profielen over meerder jaren gecontempleerd en valt er nog steeds iets nieuws te ontdekken wat dan weer een laagje dieper kan landen. Dat is de reis die je maakt.

De reis van je leven

The journey of a lifetime

Uitgebreide Gene Keys Reading

Deze reading omvat een zeer uitgebreid pdf-document met beschrijvingen van jouw persoonlijke sferen, levensthema’s en lijnen van je Gene Keys profiel. Daarnaast bevat de reading ook een beschrijving van de belangrijkste aspecten uit je Human Design profiel.

De reading brengt het verhaal van jouw profielen tot leven.

De beschrijvingen zijn op een levendige manier in de eerste persoon geschreven, zodat jij je er werkelijk mee kan identificeren.

Deze Nederlandstalige Gene Keys – Human Design reading is opgebouwd met eigen materiaal. Het is dus geen standaard vertaling van Engels werk.

Dit is absoluut uniek in Nederland en vind je gegarandeerd nergens anders!!

De reading bestaat uit een pdf-document van gemiddeld 45 pagina’s en wordt helemaal handmatig per persoon samengesteld.

LET OP: Voor het aanvragen van een reading heb je nodig: je geboortedatum, je geboorteplaats en je (nauwkeurige) geboortetijd

Na betaling ontvang je deze zeer uitgebreide reading binnen ongeveer 14 dagen als een pdf-document via e-mail.

Je kunt kiezen uit een uitgebreide reading:

  • met aanvullend gesprek voor € 355 
  • alleen een reading zonder gesprek voor € 235 

Uitgebreide reading MET aanvullend gesprek
Een reading van gemiddeld 45 pagina’s PLUS een aanvullend gesprek van een uur. Dit is een contemplatief en gidsend gesprek, waarin al pratende over de dingen waar je tegenaan loopt in je leven, je Gene Keys profiel vanzelf tot leven komt en haar wijsheid zal tonen.

Nadat je uitgebreid de tijd hebt genomen om je reading te lezen en te contempleren neem je contact met me op om het gesprek in te plannen. Je kunt tot één jaar na ontvangst van je reading je gesprek inplannen. 

Het gesprek vindt plaats via Zoom (audio) of telefonisch, net wat jouw voorkeur heeft. Na afloop krijg je een audio opname, zodat je het nog eens opnieuw kunt beluisteren.

€ 355

  € 355

KLIK HIER als je geen bestelknop ziet

~~~~~~~
Of kies voor een uitgebreide reading zonder gesprek voor € 235

€ 235 

KLIK HIER als je geen bestelknop ziet


LOSSE GESPREKKEN

Je kunt er ook voor kiezen om later alsnog een gesprek aan te vragen

  • 1    uur voor 135 euro  – klik HIER om te bestellen
  • 1,5 uur voor 195 euro  – klik HIER om te bestellen
  • 2.5 uur voor 297 euro – klik HIER om te bestellen

Ondervind je problemen met deze bestellink? Stuur mij dan aub een email dan help ik je verder.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

READING VOOR KINDEREN t/m 18 jaar

Indien je als ouder voor jezelf een reading bestelt, dan kun je een reading voor je kind erbij bestellen voor de gereduceerde prijs van € 210.00

  210 Euro

* Een reading voor kinderen zonder aanvraag van een reading voor jou als ouder/opvoeder komt op € 235. Gebruik daarvoor DEZE BESTELLINK

Ondervind je problemen met deze bestellink? Stuur mij dan aub een email dan help ik je verder.


KLIK HIER
voor meer informatie over readings voor kinderen


Ben je een coach en wil je een Gene Keys Reading toevoegen aan het traject met jouw klant?
Neem dan contact met me op voor het bespreken van de mogelijkheden.

TESTIMONIAL

Niek van Halteren:

Iemand raadde mij de Gene Keys aan en toen heb ik eerst het gratis profiel aangevraagd. Dat was zo spot on dat ik dacht daar moet ik meer van weten.

De uitgebreide Gene Keys reading die ik van Erna kreeg, legde thema’s bloot en gaf woorden aan iets wat ik al heel lang voelde en waarvan ik nu denk: Oké, dat is het dus.

Ik ben echt veel wijzer geworden door dit rapport. Het bied mij prachtige inzichten om mijzelf verder te ontwikkelen. Ik heb uit de Gene Keys reading meer inzichten gekregen dan van MBTI, Management Drives en StrengthFinder bij elkaar.TESTIMONIAL 

Ik stuur je dit berichtje om mijn dankbaarheid voor de reading met je te delen. WOW! De reading heeft mij tot nu toe al zoveel inzichten en vooral herkenning geboden. De eerste keer toen ik het las begreep ik er nog weinig van, maar inmiddels daalt het allemaal op een dieper niveau in en kan het prachtig mooi zijn werk doen! Ik ben je enorm dankbaar!

T.K.

TESTIMONIAL

Nicoline Huizinga:

Dat het belangrijk is om jezelf goed te kennen, wist ik al. Daarom heb ik in het verleden altijd met veel plezier assessments gedaan en gewerkt met de uitkomsten ervan.

Maar nog nooit was een ‘assessment’ zo spot on en praktisch bruikbaar als de Human Design en Gene Keys reading van Erna. Vrijwel alles wat ik las in mijn profiel herkende ik. Soms als in; ‘yep, dat doe ik inderdaad’, en soms als in ‘oh, dus daarom doe ik dat!’. Deze reading gaf mij niet alleen waardevolle inzichten in mezelf, maar vooral ook erkenning en waardering voor het unieke in mij.

De erkenning en waardering voor mezelf die ik zelf lang niet altijd heb gevoeld, maar dankzij deze reading iedere dag meer tot in mijn diepste wezen kan voelen. En iedere keer als je je reading herleest, ontdek je weer iets nieuws.

Met een reading van Erna geef je jezelf (of een ander) een heel groot cadeau en ik raad het dan ook iedereen van harte aan!

LET OP! Je ontvangt de reading in digitale vorm als pdf via de email. De reading in de video dient als voorbeeld.

Plezier, geluk en succes in je leven en je werk op een manier die uniek is voor jou en die je energie en voldoening geeft, in plaats van dat het je leegzuigt!

Erna Zuidhoek

Met haar aanstekelijke enthousiasme daagt ze je uit om het leven betekenis en inhoud te geven op je eigen unieke manier en zelf leiderschap te durven nemen over je leven, je werk of bedrijf, zodat je niet langer afhankelijk bent van mensen, situaties en omstandigheden voor je succes en geluk.

Haar onconventionele manier van naar de wereld kijken maakt Erna duidelijk anders dan de meeste mensen.

Door haar kennis en ervaring ziet ze vernieuwende mogelijkheden, mede doordat ze durft af te wijken van de gebaande paden en alles wat standaard is los te laten. Ze kan snel verbanden leggen en zet dingen in beweging, zodat je door kunt met je wat belangrijk is voor jou.

Met haar intuïtieve wijsheid helpt ze je te ontdekken dat de oplossingen die je zoekt heel dichtbij jezelf te vinden zijn.

Werken met haar is een plezier voor alle dingen die je wilt transformeren of als je voor nieuwe uitdagingen staat in je leven, je werk of je bedrijf. Ze brengt je in contact met wie je bedoelt bent om te zijn.

Niet met een snelle oppervlakkige methode of techniek, maar een diepgaande en blijvende transformatie, waardoor je weer op je eigen kracht en innerlijk weten durft te vertrouwen.

Dat is wat nodig is voor verandering. Niet meer van hetzelfde, maar een nieuwe vorm van leven en werken in de overgang naar een geheel nieuw tijdperk, waarin uniek en creatief leiderschap een belangrijke plaats gaat innemen.

Gene Keys Profiel van Erna