De makkelijkst weg naar zelfherstel, groei, rust, balans en verjonging.


Voel je FANTASTISCH in alle gebieden van je leven


Workshop werken met de Schumann frequentie


Ontdek wat de Schumann frequentie is en wat het voor jou kan doen.

Ben je moe, heb je weinig energie, zit je niet lekker in je vel en voel je alles van iedereen of wil je je gewoon sterker en beter voelen?

In alle gevallen helpt het om te vertragen uit de hectiek van alle dag en het contact met jezelf en de natuur weer in harmonie te brengen en je kracht van binnenuit te versterken.

Maar in de gestreste en gehaaste maatschappij waarin we leven is dat voor veel mensen een enorme uitdaging. Daardoor zoeken we steeds buiten onszelf naar oplossingen, terwijl het antwoord uiteindelijk alleen binnen in onszelf te vinden is. (Ja, alle clichés zijn waar)

Deze workshop is gericht op het herontdekken en versterken van je eigen krachtige natuurlijke vermogens tot zelfherstel, groei, balans, rust en verjonging.

Hoe je dat kunt doen leer je in deze workshop. Ik maak het simpel en praktisch! 

Al meer dan 2,5 jaar werk ik intensief met de helende kracht van de natuur en de Schumann Frequentie. En dat merk ik aan alles in mijn leven. Ik voel me blij, opgewekt, gezond, relaxed, ik slaap heerlijk en ik voel me FANTASTISCH!

Iets goeds doen voor jezelf was nog nooit ZO makkelijk!

Dit is wat er bedoeld wordt met IN JE KRACHT STAAN.

Leer werken met de Schumann Frequentie

 • Verhoog je energie
 • Verbeter je humeur
 • Versterk je immuunsysteem
 • Activeer je zelfhelend vermogen
 • Bescherm jezelf tegen negatieve invloeden van buitenaf
 • Kom in balans
 • Voel je FANTASTISCH!

𝐃𝐢𝐭 𝐢𝐬 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐣𝐨𝐮 𝐚𝐥𝐬 𝐣𝐞:

 • bewuster in het leven wilt staan
 • fysiek en mentaal beter wilt voelen
 • interesse hebt in praktisch toepasbare spiritualiteit
 • interesse hebt in werken met energie of dat wilt leren
 • een nieuwsgierige open mind hebt en graag nieuwe dingen wilt leren

Dit werkt door in alle gebieden van je leven, zoals je gezin, je relatie, je werk of bedrijf en het leven in het algemeen.


Wat gaan we doen?

We starten de ochtend met een stukje theorie en achtergrondinformatie in mijn praktijk/workshop ruimte in Voorhout.

Daarna gaan we, als het weer het toelaat, naar het bos in Lisse en ga je zelf de helende frequenties ervaren. (klein beetje regen is niet erg)

In ongeveer 10 minuten lopen we naar een mooie plek in het bos waar we de oefening gaan doen. Na afloop wandelen we op een rustig tempo en stilte nog een stukje door het bos, ongeveer 20 minuten.

Van de oefening die we doen in het bos wordt een opname gemaakt die je na afloop krijgt toegestuurd, zodat je de oefening in je leven kunt gaan toepassen en integreren.

Want iets leren is één ding, maar pas vanaf het moment dat je het gaat toepassen, gaat het ook echt iets voor je doen!

Houd met je kledingkeuze rekening met dat we naar het bos gaan.

Neem ook een handdoek mee, om op de zitten of te staan.


Wanneer: zaterdag 17 juni

Waar: in Voorhout/Lisse

Tijd
: van 10.00 tot 12.30 uur

Deelname 35 euro 

35 euro


Heb je nog vragen? Mail naar: info@genekeys.nl

 Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Erna Zuidhoek

Gecertificeerd trainer/coach voor de Schumann Frequentie

Gene Keys & Human Design als Gids en Mentor


Lees mijn verhaal hier onder.

Lees hier mijn bijzondere ervaring

December 2021
Ik ben weer in het bos. De zon schijnt en er staat bijna geen wind. Dat wordt GENIETEN!

Na een klein stukje lopen ben ik aangekomen op mijn favoriete plek in het bos bij een grote oude boom. Op deze plek stop ik altijd even als in het bos ben om contact te maken met de natuur, en om mijn zon en aarde oefening te doen. Alleen deze keer gaat het net even anders.

Deze keer besluit ik om mijn schoenen uit te doen. Vraag me niet waarom juist nu, want inmiddels is het denk ik al meer dan een jaar geleden dat ik voor het laatst op mijn blote voeten door het bos liep, maar ik volg mijn ingeving.

Ik trek mijn schoenen en sokken uit en voel de natte, koude bladeren aan mijn voeten. Brrrr.
Mijn schoenen zet ik een stukje van me af en ik leg mijn telefoon erbij. Ik voel hoe mijn voeten een beetje wegzakken in de enorme laag bladeren.

Dan doe ik wat ik al meer dan een jaar bijna elke dag doe: Ik sluit mijn ogen en richt mijn gezicht naar de zon en adem diep in en uit. Dan stel ik me voor dat er vanuit mijn voeten lange lichtwortels razendsnel heel diep de aarde in gaan tot in de kern van de aarde.

Ik hoef daar niet over na te denken of iets bijzonders voor te doen, zodra ik het denk gebeurt het al door mijn aandacht en mijn intentie.

Op de volgende inademing stel ik me voor dat ik door mijn lichtwortels de energie en frequentie van de aarde (Schumann resonantie) omhoogtrek door mijn voeten en benen. En dan gebeurt er iets bijzonders…..

Op hetzelfde moment dat ik de intentie denk in mijn hoofd om de aarde energie omhoog te halen, voel ik mijn voeten warm worden. In een splitsecond is die energie uit de kern van de aarde voelbaar in mijn voeten als warmte. WAUW! Dit heb ik in het jaar dat ik hier nu mee bezig ben nog nooit op deze manier ervaren. Het ontroerd me.

Na een kort moment van diepe dankbaarheid vervolg ik mijn oefening.

Als ik na 10-15 minuten klaar ben, voelen mijn voeten nog steeds warm. Dan stap ik van mijn plekje af om mijn schoenen te pakken en pas dan merk ik weer hoe koud en nat de ondergrond is. Zolang ik bewust verbonden was met de aarde, had de kou geen kans. Heel bijzonder!

Ik ben nu dus meer dan een jaar intensief bezig met de helende frequenties van onder andere zon(licht) en de aarde. En dat merk ik aan alles in mijn leven. Ik voel me blij, gezond, opgewekt, relaxed en ik slaap heerlijk. Alles gaat makkelijk in verbinding met de natuurlijke flow. Ik kan daardoor echt zeggen: Ik voel me FANTASTISCH!

Erna Zuidhoek heeft ruim 10 jaar ervaring in het geven van workshops en het begeleiden van mensen op hun persoonlijke en spirituele ontwikkelingsreis. Begin 2019 kwam Gene Keys op haar pad tegelijkertijd met Human Design. Zij heeft het Gouden Pad van Gene Keys (Activation, Venus & Pearl Sequence) doorlopen, evenals het Delta programma. Daarnaast heeft ze zich ook uitgebreid verdiept in Human Design. Gene Keys is inmiddels een onderdeel van haar dagelijkse leven geworden.

Erna biedt tevens individuele Gene Keys readings aan. Deze kun je gebruiken ter voorbereiding op de workshop, maar dat hoeft niet. Je kunt deze later op elk moment alsnog aanvragen als je je verder wilt gaan verdiepen in de Gene Keys.

Meer weten over mij?