TESTIMONIAL 

Afgelopen november heb ik online via Zoom de Gene Keys beginners workshop gevolgd bij Erna.

De workshop heb ik als erg plezierig ervaren, zowel qua inhoud als met een kleine groep. Ook de bezielde leiding van Erna heb ik als erg plezierig ervaren.

Eerder had ik mij verdiept in Human Design en dit maakte mij ook heel benieuwd naar de Gene Keys. In tegenstelling tot Human Design vond ik de Gene Keys wat minder grijpbaar.

Het was zowel de combinatie tussen de inhoud van de workshop, als Erna’s energie die mij meteen deden beslissen om me op te geven.
In de drie bijeenkomsten heb ik vooral geleerd hoe het hologenetisch profiel in elkaar zit en hoe ik kan werken met mijn Gene Keys.

Ik heb helderheid gekregen over hoe de Gene Key van mijn Life’s Work (Activation sequence) zich laat zien in mijn dagelijkse leven en hoe ik kan ‘werken’ met de Schaduw, Gave en Siddhi.

Het is voor mij een hele mooie zachte manier van werken. Ik vond het contact met de mede workshop genoten ook heel plezierig en leerzaam.

Ik kan iedereen die meer wil weten over zijn Gene Keys van harte aanbevelen om deze toegankelijke workshop te gaan volgen.
Erna draagt veel kennis in zich en daar zijn drie bijeenkomsten te kort voor 😉 Ik zou er dan ook graag een vervolg aan geven.

Eline Groeneveld

TESTIMONIAL

De enthousiasme manier waarop je vertelt is heel inspirerend en je kennis en passie maken dat de workshop geen taaie stof is, maar juist levendig. De voorbeelden die je deelt maakt het herkenbaar en persoonlijk, wat weer zorgde voor nieuwe eigen nieuwe inzichten. Ik was soms zelfs een beetje ontroerd, bijvoorbeeld toen je sprak over de grootsheid van stilte en je deze stilte ook liet vallen tijdens de workshop.

De kwartjes zijn dieper gevallen en ik begrijp/voel nu nog beter de noodzaak van contempleren, pauzes nemen, stilte en vertragen en luisteren met en naar m’n hart! Het hele plaatje is weer een heel stuk helderder geworden en ik heb nieuwe handvatten om op door te borduren.

Dank je wel daarvoor!

Carmen


TESTIMONIAL

Wow..ik had (en heb) me (nog) niet echt verdiept in Gene Keys, maar ik begrijp jouw enthousiasme nu helemaal. Ik snap helemaal waarom jij aangegaan bent en echt jouw ding gevonden hebt.

Dankzij jouw enthousiasme tijdens de eerste bijeenkomst van de workshop Gene Keys voor beginners is dit flink gaan resoneren bij mij. Zo is er binnen een paar dagen toch ineens die stip op de horizon verschenen en na de eerste avond is die een stuk zichtbaarder geworden. Voel me nu helemaal een blij ei.

Hanneke

TESTIMONIAL

Ik wil je bedanken voor de hele fijne beginnersworkshop Gene Keys. Omdat ik al een tijdje bezig ben met het ontdekken van Human Design, was ik erg benieuwd naar de link met de Gene Keys.  Jouw beginnersworkshop heeft me vele antwoorden gegeven.

Jouw enthousiasme en kennis van de Gene Keys werkt erg aanstekelijk. Je legt het heel duidelijk en stap voor stap uit waardoor het gemakkelijk te begrijpen is. Wat ik vooral van jouw workshop opstak is het belang en de kracht van contemplatie. Het is magisch wat de contemplatie van de Gene Keys teweegbrengt. Ik kreeg het ene inzicht na het andere.

Heel veel dank voor de wijsheid die jij brengt en het enthousiasme waarmee je de toepassing van de Gene Keys toegankelijk maakt!

Gerlinde Cooymans

TESTIMONIAL

Ik vond de Gene Keys beginners workshop, gegeven door Erna Zuidhoek, ontzettend fijn om te doen.
Ook al wist ik al het e.e.a. af van Gene Keys, het was erg fijn om juist die basis weer opnieuw te beleven.
Elke keer kwamen er toch weer nieuwe dingen naar voren.

Erna geeft enthousiast uitleg, waarbij er voor iedere deelnemer ook persoonlijke aandacht is.

Kortom: ontzettend waardevol!

Irma Suijkerbuijk- van Gameren

Erna Zuidhoek heeft ruim 10 jaar ervaring in het geven van workshops en het begeleiden van mensen op hun persoonlijke en spirituele ontwikkelingsreis. Begin 2019 kwam Gene Keys op haar pad tegelijkertijd met Human Design. Zij heeft het Gouden Pad van Gene Keys (Activation, Venus & Pearl Sequence) doorlopen, evenals het Delta programma. Daarnaast heeft ze zich ook uitgebreid verdiept in Human Design. Gene Keys is inmiddels een onderdeel van haar dagelijkse leven geworden.

Erna biedt tevens individuele Gene Keys readings aan. Deze kun je gebruiken ter voorbereiding op de workshops die ze geeft, maar dat hoeft niet. Je kunt deze later op elk moment alsnog aanvragen als je je verder wilt gaan verdiepen in de Gene Keys.

Meer weten over mij?