In dit blog:
The Seven Sacred Seals
Nederlandstalige Gene Keys meeting
Workshop Gene Keys voor beginners start op 4 maart
Gene Key 63 van 2 maart t/m 7 maart

Vier maanden geleden, op 2 november 2021 begon ik aan de Deep Dive Pearl Retreat online, het 3e pad van Het Gouden Pad samen met 3000 (!!!) andere mensen.

Inmiddels is het maart en zijn we in de laatste week aangeland. EN WAUW!  Wat een bijzondere reis was dit. Wat een energie! Zoveel dingen die op hun plek vielen. Zoveel synchroniciteit. Zoveel diepe inzichten gekregen. Dat kun je niet van te voren bedenken.

De belangrijkste vraag van the Pearl Retreat is:
How can I be of the greatest service to the whole?
Hoe kan ik de grootste bijdrage leveren aan het grotere geheel?


Als dit de enige vraag is die je de rest van je leven contempleert, dan zal dat je leven gegarandeerd veranderen!

Deze diepgaande vraag heb ik vanaf het begin van de the Pearl Retreat gecontempleerd. Het heeft me laten zien dat het uiteindelijk niet gaat om  “geld verdienen”.
Hoewel we in een wereld leven waarin we het (nog) nodig hebben. Waar het echt over gaat is voorspoed door dienstbaarheid: 

Welvaart en Welzijn voor iedereen in het grotere geheel

Elke keer als ik mezelf deze vraag stel, dan valt alles stil. Dan is geld ineens niet meer belangrijk. Dan voel ik een diepe dankbaarheid voor het leven en weet ik:

  • dat er iets is dat groter is dan ons, wat de wind doet waaien, wat de bomen doet groeien en wat je hart laat kloppen als je slaapt. (Oftewel er wordt voor ons gezorgd)
  • dat hoe meer ik geef, hoe meer ik ontvang
  • dat ik nog een veel groter bijdrage kan leveren aan het grotere geheel

The Seven Sacred Seals
Nu de Parel Reeks ten einde loopt word ik “geroepen” door een nieuwe bijzondere reis, The Seven Sacred Seals. Dus ik bestelde het boek om alvast wat te lezen over deze diepgaande en leven veranderende reis naar het prachtige mysterie van Goddelijke Genade.

En wat ik in de eerste 3 pagina’s las was niets anders dan de ene synchroniciteit na de andere. Dat kan geen toeval zijn. Dat noem ik Divine Timing.

…… and so the journey continues with Seven Sacred Seals. 

De online cursus The Seven Sacred Seals op de internationale website van Gene Keys is volledig geupdate. Het Gene Keys team heeft hier enorm veel werk in gestoken en het resultaat is uitzonderlijk te noemen.

De Zeven Heilige Zegels zijn leringen van de Mysterieschool met vele diepgaande niveaus en dimensies. Hun doel is om je hart te openen voor de hogere rijken en om de wonderbaarlijke zegeningen te brengen van genade in je leven. Het is origineel, inspirerend, diepgaand en kan een grote troost voor ons zijn bij het omgaan met de vele uitdagingen die het leven met zich meebrengt.

De Seven Sacred Seals zijn zoveel meer dan een cursus
De online cursus bevat een verbazingwekkende reeks oefeningen, innerlijke reizen, ervaringen, gebeden, muziek, bezweringen en aanroepingen die Genade in ons leven uitnodigen. Het zijn mystieke poorten naar het Goddelijke.

Voor meer informatie en de aanschaf van de cursus klik je HIER*

*Dit is mijn promotielink naar de cursussen van Gene Keys. Als je via deze link bestelt krijg ik daarvoor een kleine vergoeding van Gene Keys. Daarmee steun je mijn werk, zodat ik een nog grotere bijdrage kan leveren voor het grotere geheel. Dank je wel

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nederlandstalige Gene Keys meetingOp zaterdag 19 februari was de eerste Nederlandstalige Gene Keys meeting  van het nieuwe jaar.  We waren met een kleine groep, waardoor iedereen ruim de gelegenheid had om verhalen te delen, ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen.

Deze kleine groep werd als erg prettig ervaren. Om deze intieme persoonlijke sfeer te behouden is er voor de volgende bijeenkomsten vooralsnog een maximum van 5 deelnemers. Wil je erbij zijn, meld je dan snel aan voor één (of meer) van de onderstaande data.

De volgende bijeenkomsten zijn op:
Vrijdag 25 maart 2022
Woensdag 13 april 2022
Zaterdag 30 april 2022

Locatie: Voorhout
Tijd: inloop vanaf 10.30 uur
Start om 10.45 uur tot 13.00 uur
Bijdrage: 22 euro

Maximaal 5 personen  (wacht dus niet te lang met aanmelden) Er is koffie, thee en water beschikbaar en er is iets lekkers voor erbij.

Je kunt via dit betalingsverzoek betalen, waarmee je deelname is gereserveerd.  Stuur nog even in een aparte email je naam en adres gegevens en voor welke datum je aanmeld. Dat kan via info@genekeys.nl

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Workshop Gene Keys voor beginners start op 4 maart

Waarom ben je zoals je bent en waarom doe je zoals je doet? Het wordt allemaal duidelijk door het verkennen van je Gene Keys profiel.

Lijkt het je leuk om samen met anderen de Gene Keys verder te ontdekken, dan nodig ik je van harte uit om erbij te zijn.

Data: vrijdag  4, 11 en 18 maart 2022
Tijd: van 9.30 uur tot 11.00 uur.
Bijdrage: € 64
Aantal deelnemers:  maximaal 8
ONLINE via Zoom

Meer info vind je HIER
Je kunt je t/m donderdagavond 3 maart aanmelden via DEZE LINK 

Heb je nog vragen of is er iets anders wat ik voor je kan doen. Laat het me weten.  Mail naar info@genekeys.nl

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Erna

Gene Key 63  van 2 t/m 7 maart 2022

Siddhi = Waarheid     Gave = Onderzoek    Schaduw =  Twijfel

Gene Key 63 - Gene Keys

Gene Key 63 
Er is één gouden regel met de 63e Gave van Onderzoek: als je iets diep genoeg naar onderzoekt, zal je tot de openbaring komen dat jij, de waarnemer, nauw verbonden bent met datgene wat je waarneemt.

Deze ontdekking luidt eigenlijk het begin van het einde in van de logische benadering, aangezien het het einde betekent van je vermogen om het leven objectief te beoordelen.

Op hogere frequentieniveaus begin je het holistische domein van synthese te betreden, waarin alle fenomenen elkaar steeds meer beïnvloeden. Deze nieuwe kwantumwereld dwingt je Onderzoek dus naar een veel subjectiever gebied – dat van je innerlijke zelf.

Uit het Gene Keys Boek Unlocking The Higher Purpose Hidden In Your DNA Richard Rudd

Dank je wel voor het lezen en graag tot de volgende keer.

Is er iets wat ik voor je kan doen?
Heb je nog vragen?
Ben jij benieuwd naar je ware levensdoel?
Wil je je vrijer en blijer voelen in alle gebieden van je leven?
Kun je wat hulp gebruiken bij een uitdaging waar je op dit moment tegenaan loopt?
Wil je een Gene Keys (business) reading aanvragen?

Je kunt me bereiken via: info@genekeys.nl of beantwoord deze e-mail.

Hartelijke groet,


Erna Zuidhoek ????
Gene Keys – Human Design Guide
Persoonlijk, Zakelijk & Spiritueel Groeien

Intuïtieve Pionier voor Hoger Menselijk Bewustzijn
Gene Keys-Human Design | Access Consciousness | Schumann Cursus | Healy |

info@genekeys.nl
06-28 876 686

Vraag een reading aan via www.genekeys.nl 

Wil je nog meer over mij weten? Klik dan HIER

Volg mij op Facebook en Instagram