Van Rups naar Vlinder met Gene Keys en Human Design

Als ik terugkijk naar wie ik was en hoe ik in het leven stond voordat ik in 2019 Gene Keys en Human Design leerde kennen, dan herken ik mezelf gewoon bijna niet meer. Kijk maar eens naar onderstaande foto’s.

Van een gesloten, iet wat afstandelijke en continue gestreste en reactieve “rups” die (en dit voelt een beetje raar om over mezelf te zeggen) is uitgegroeid tot een prachtige vlinder die haar vleugels steeds verder spreidt en haar eigen kleuren toont door met steeds meer gemak te doen waarvoor ze geboren is.
Ook als je bijvoorbeeld wat oudere video’s van mij bekijkt, en vergelijkt met mijn nieuwere dan zie je wel het verschil. Eerder wilde ik die video’s verwijderen, maar het laat zo mooi het van proces van “ontpoppen” zien, dat ik besloten heb dat niet te doen.
Het is echt een proces geweest en dat is het nog steeds. En daarmee bedoel ik niet per se dat het een zwaar proces is. Het is juist een heel rustige en gestage ontwikkeling geweest, waar veel geduld en vertrouwen voor nodig was en dat heb ik onderweg moeten leren.

Het hoogste punt van de achtbaan
Binnen Human Design zegt men dat het 7 jaar duurt voordat je helemaal getransformeerd (ge-de-geconditioneerd) bent. En afgelopen zomer heb ik echt het omslagpunt van 3,5 jaar gemerkt. Net alsof ik in de achtbaan het hoogste punt van de klim had bereikt en nu echt aan het mooiste deel van de reis ga beginnen.

Op een presenteerblaadje
Eén van de redenen waarom ik de Gene Keys zo krachtig vind, is dat je gewoon je schaduwpatronen (je onbewuste blinde vlekken) op een presenteerblaadje krijgt aangereikt. Daarnaast worden tegelijkertijd ook je unieke gaven en talenten en sterke punten op een rijtje gezet. Ik ken geen ander systeem, wat het zo inzichtelijk voor je maakt als de Gene Keys.

Een kant en klaar ‘systeem’ voor transformatie
Door deze schaduwpatronen, die zichtbaar maken hoe je door het leven beweegt, te onderzoeken en te leren begrijpen, krijg je inzicht in de verborgen conditioneringen en overtuigingen die je leven vormgeven. En dat allemaal alleen maar op basis van je geboortedatum, tijd en plaats. WAUW!

Door een proces van contemplatie en zelfreflectie krijg je langzaam maar zeker steeds meer inzichten die je kunt gebruiken om jezelf en je leven te transformeren.

Kadootjes
Wanneer je leert om je schaduwkanten, je angsten en conditionering te omarmen en ze te zien als kadootjes die je helpen om te groeien in bewustzijn, dan zal je als beloning meer voldoening, rust, liefde, blijdschap en plezier in je leven gaan ervaren.

Laat de Gene Keys jou helpen “ontpoppen” op het pad van transformatie

Als jij wilt leren hoe de Gene Keys jou kunnen helpen op je pad van persoonlijke transformatie, dan nodig ik je van harte uit voor de Gene Keys Verdiepingsdagen – De kunst van Contemplatie op 14 en 15 april a.s. in Hulshorst
Deze dagen bieden je de mogelijkheid om je persoonlijke Gene Keys verder te verkennen en ze op een praktische manier in je leven te gaan integreren.

Dit leidt naar een groter gevoel van liefde, geduld en respect voor jezelf en voor anderen en helpt je persoonlijk en spiritueel te groeien.

Zet de eerste, of de volgende stappen op je transformatie reis en leg een stevige fundering waarop je verder kunt groeien.

Bovendien is dit een kans om nieuwe mensen te ontmoeten met dezelfde interesse die op een vergelijkbare reis van persoonlijke en spirituele groei zijn. Dit zorgt voor een ondersteunende en inspirerende verbinding, die bij eerdere deelnemers na afloop van het evenement werd voortgezet.

MIS DEZE KANS NIET!

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Gene Keys Verdiepingsdagen op 14 en 15 april in Hulshorst, Gelderland, Netherlands

Meer info en aanmelden via DEZE LINK

Word lid van de gratis Facebookgroep, waarin ik regelmatig dingen deel over de Gene Keys en ook over Human Design.

Volg een cursus van Het Gouden Pad.

Koop het dikke Gene Keys boek en start zelf met contempleren.

Als ik iets voor je kan doen om de Gene Keys verder in je leven te integreren, zoals ik dat nu al 4 jaar aan het doen ben, laat het me dan gerust weten. Ik help je graag verder.

Je kunt me bereiken via: info@genekeys.nl 

Liefs Erna