Hoe het tweedaagse Gene Keys Contemplatie retreat onstond vanuit het volgen van mijn hart.

Wat hieraan voorafging lees je hier:

Doordat ik mijn YouTube kanaal wat meer leven wilde inblazen herinnerde ik mij dat ik een tijd geleden wat audio’s en meditaties had geüpload naar een audio platform, die deze audio’s dan weer doorlinkt naar Spotify.

Ik was dus benieuwd of er op Spotify ook andere Nederlandstalige audios/podcasts waren over Gene Keys.(voor zover ik heb gezien zijn die er niet)

En al zoekende kwam ik bij een podcast waarin Richard Rudd, de grondlegger van de Gene Keys, wordt geïnterviewd en ik (mijn lijf/hart) gewoon begon te luisteren. En dat terwijl ik echt NOOIT luister naar podcasts. Ik ben meer van de video’s en luisterboeken.

Deze podcast leidde al heel snel tot het tweedaagse Gene Keys contemplatie retreat Dansen met de Gene Keys. Het is geheel vanuit repspons ontstaan, tijdens de wandeling die ik hier heb beschreven, waarbij ik de ingevingen van mijn lijf en hart volgde, waardoor alles ineens op z’n plek viel.

Uiteindelijk zorgde dit er ook allemaal voor dat een weer aantal nieuwe video’s en audio’s op mijn YouTube en Spotify kanaal staan, waaronder een Wandelcontemplatie

Wil je als eerste weten wanneer er weer iets nieuws is geüpload?  Abonneer je dan op mijn kanaal


Ik kijk er naar uit om van je te horen of om je binnenkort ergens te ontmoeten.

Als ik iets anders voor je kan doen om de Gene Keys verder in je leven te integreren, zoals ik dat al bijna 4 jaar aan het doen ben, laat het me dan gerust weten. Ik help je graag verder.

Liefs Erna x