Veel gestelde vragen

 1. Wat zijn de Gene Keys en hoe kunnen ze mijn leven transformeren? De Gene Keys zijn een systeem dat diepgaande en blijvende transformatie mogelijk maakt gebaseerd op je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. Het helpt je het vertrouwen te herstellen in je eigen kracht en innerlijk weten, zodat je rust en balans kunt vinden van binnenuit. Het brengt je in contact met de diepere lagen in jezelf en helpt om je schaduwkanten herkennen, met als doel om te groeien in bewustzijn en zo je unieke kwaliteiten te activeren.
 1. Hoe kan mijn Gene Keys profiel me helpen begrijpen waarom ik ben zoals ik ben en waarom ik doe wat ik doe? Je Gene Keys profiel biedt inzicht in je persoonlijkheid en onbewuste gedragspatronen. Dat helpt je meer zelfbewustzijn te krijgen, zodat je andere keuzes kunt gaan maken?
 2. Wat zijn enkele voordelen van het integreren van Gene Keys in mijn leven? Integratie van Gene Keys kan leiden tot meer plezier, gemak, zelfbewustzijn, rust en veerkracht in diverse levensgebieden.
 3. Wat is Het Gouden Pad en hoe kan ik dit in mijn eigen leven toepassen? Het Gouden Pad zijn 3 reeksen van persoonlijke groei en bewustwording. In de introductiecursus wordt dieper ingegaan op deze reeksen en hoe je de informatie in je profiel kunt gebruiken voor persoonlijke groei.
 4. Wat zijn Activering-, Venus- en Parel reeksen van de Gene Keys? Deze reeksen vormen samen Het Gouden Pad en vertegenwoordigen verschillende aspecten van jezelf en je potentieel. In de introductiecursus wordt dieper ingaan op de betekenis en toepassing ervan.
 5. Wat wordt er precies bedoeld met Schaduw, Gave en Siddhi? Dit zijn niveaus van bewustzijn die overeenkomen met verschillende aspecten van jezelf. Schaduw is het onbewuste deel, Gave is het potentieel en Siddhi is de hoogste staat van bewustzijn. Dit wordt ook in de introductiecursus besproken.
 6. Hoe begin ik met het werken met mijn Gene Keys profiel? De introductiecursus helpt je je stap voor stap bij het begrijpen, lezen en werken met je Gene Keys profiel.
 7. Hoe kan ik mijn persoonlijke en spirituele groei bevorderen met behulp van de Gene Keys? De Gene Keys bieden inzichten en tools om persoonlijke groei in verschillende aspecten van je leven te bevorderen, zoals het leren kennen van je levensdoel, het onderhouden van liefdevolle relaties met anderen en het creëren van overvloed en welzijn.
 8. Hoe integreer ik de Gene Keys in mijn leven? In de introductiecursus leer je hoe je de Gene Keys kunt toepassen in verschillende aspecten van je leven, door middel van contemplatie.
 9. Hoe kan ik de Gene Keys praktisch toepassen in mijn dagelijks leven? De introductiecursus zal je uitleggen over het toepassen van de principes van de Gene Keys in je dagelijks leven
 10. Hoe kan contemplatie mij helpen bij het begrijpen en toepassen van mijn Gene Keys? Contemplatie is een methode van diepgaande reflectie die je helpt de betekenis en impact van de Gene Keys in je leven te begrijpen. Hierover leer je meer in de introductiecursus.
 11. Wat wordt bedoeld met het doorzien en omarmen van je schaduwkanten en hoe leidt dit tot groei in bewustzijn? Schaduwkanten zijn delen van jezelf die je wellicht liever vermijdt. Door ze te erkennen en te omarmen, ontstaat bewustzijn en ruimte voor groei en transformatie
 12. Hoe kan ik de gratis Gene Keys profiel downloaden en bekijken? Je kunt het gratis Gene Keys profiel HIER downloaden en deze video bekijken voor instructies.
 13. Wat is de introductiecursus? Dit is een online cursus waarin de basiskennis wordt van de Gene Keys wordt behandeld. Het wordt gegeven via zoom, waarvoor na aanmelding een link ontvangt. Deze link is voor elke bijeenkomst hetzelfde.
 14. Zijn er opnames beschikbaar? Jam elke sessie wordt opgenomen. Je kunt ze tot 3 weken naar afloop opnieuw bekijken.
 15. Wat is de verbinding tussen Gene Keys en Human Design? In de introductiecursus wordt uitgelegd hoe Gene Keys en Human Design met elkaar verband houden en elkaar aanvullen.
 16. Wie is Erna Zuidhoek en wat is haar ervaring met Gene Keys en Human Design? Erna Zuidhoek is een ervaren Gene Keys Gids die met haar 4/6 profiel een rolmodel is die voorleeft hoe je de Gene Keys in je leven toepast. Ze heeft uitgebreide ervaring in het werken met zowel Gene Keys als Human Design.

Erna Zuidhoek heeft ruim 10 jaar ervaring in het geven van workshops en het begeleiden van mensen op hun persoonlijke en spirituele ontwikkelingsreis. Begin 2019 kwam Gene Keys op haar pad tegelijkertijd met Human Design. Zij heeft het Gouden Pad van Gene Keys (Activation, Venus & Pearl Sequence) doorlopen, evenals het Delta programma. Daarnaast heeft ze zich ook uitgebreid verdiept in Human Design. Gene Keys is inmiddels een onderdeel van haar dagelijkse leven geworden.

Erna biedt tevens individuele Gene Keys readings aan. Deze kun je gebruiken ter voorbereiding op de workshops die ze geeft, maar dat hoeft niet. Je kunt deze later op elk moment alsnog aanvragen als je je verder wilt gaan verdiepen in de Gene Keys.

Meer weten over mij?