Gene Keys Deep Dive DAG 

Duik diep in je Gene Keys profiel en leer hoe je dit samen met je Human Design profiel kunt gebruiken


Ben je klaar om de magie en het mysterie van je leven te ontrafelen?

Wil je diepgaand inzicht krijgen in wie je werkelijk bent en je volledige potentieel ontsluiten?

Meld je dan aan voor deze exclusieve VIP dag om de diepere wijsheid van je Gene Keys profiel samen met je Human Design profiel te leren kennen en gebruiken.

Ontdek het diepe en rijke mysterie van jouw Gene Keys profiel tijdens deze Exclusieve Deep Dive Dag 


Een unieke gelegenheid om Gene Keys te leren combineren met Human Design
Gene Keys is een revolutionair systeem dat diverse oude en nieuwe wijsheden combineert en die je op een praktische manier kunt toepassen in je leven.

De Gene Keys onthullen jouw hoogste potentieel op basis van je geboortedatum, tijd en plaats. Daarmee krijg je de sleutels in handen tot diepgaande en blijvende transformatie.

Het is een uitnodiging om je te herinneren wie je bent en waarom je hier bent. Het helpt je om je leven en jezelf vanuit een totaal nieuw perspectief te gaan zien en te gaan leven vanuit plezier, gemak en ontspanning.

Het Gene Keys profiel is een handleiding die je helpt om jezelf te leren kennen en te vertrouwen op je innerlijke weten.

Het profiel laat jouw onbewuste patronen zien die je belemmeren om vanuit je hart te leven en jouw unieke gaven en talenten tot volle bloei te brengen.

Deze dag is de perfecte manier om te leren hoe je de Gene Keys kunt integreren in zowel je persoonlijke leven als ook in je werk, je bedrijf of met je klanten in combinatie met Human Design.Ontdek waarom je bent zoals je bent en waarom je doet zoals je doet. Het wordt je allemaal duidelijk door het verkennen van je Gene Keys profiel.

MIS HET NIET!

Stel je voor:

 • dat je volledig in lijn bent met je diepste zelf.
 • dat je je sterke punten begrijpt en ernaar gaat leven.
 • dat je weet hoe je het beste beslissingen kunt nemen die in lijn zijn met je ware zelf.
 • dat je dieper inzicht krijgt in de onderliggende thema’s en patronen in je leven, zodat ze je niet langer saboteren.
 • dat je je zelfvertrouwen versterkt, zodat je je zekerder voelt in je keuzes en je richting in het leven
 • dat je relaties verbeteren doordat je liefdevol kunt communiceren en verbinden met anderen op een authentieke manier.
 • dat je leven in de flow komt door in harmonie te leven met je ware natuur.

Een ervaring om nooit te vergeten

Deze dag is veel meer dan een workshop.

Het is een transformerende ervaring die je leven zal verrijken en veranderen. Deze VIP dag geeft je diepgaande inzichten die je zullen verrassen en inspireren om de Gene Keys verder te ontdekken.

Lees hieronder wat Chantal schreef nadat ze had ontdekt wat de Gene Keys voor je kunnen doen:

“Ontzettend dankbaar voor de heerlijke dag over de Gene Keys die mij de kans heeft gegeven om een nieuwe start te maken in mijn leven. Al heel veel aan zelfonderzoek en ontwikkeling gedaan, maar dit geeft mij het gevoel van een richtingaanwijzer voor mijn complete leven.” – Chantal

WAUW!! Het was zo gaaf om die razendsnelle verandering te zien bij Chantal. In deze video vertelt ze er zelf over.

Ontdek deze praktische manier van persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling op deze fantastische plek.

Deze dag vindt plaats op een fantastische plek direct aan het Veluwemeer waar kun je heerlijk vertragen en ontspannen uit de hectiek van alle dag en waar je je volledig kunt onderdompelen in de Gene Keys in combinatie met Human Design.

Het is ook mogelijk om op eigen gelegenheid te overnachten op het vakantiepark.

Meer info volgt na aanmelding.


Voor wie is deze dag geschikt?

Deze VIP-dag is perfect voor jou als je:

 • Op zoek bent naar verdieping van je Gene Keys profiel in combinatie met Human Design: Wil je je ware zelf beter begrijpen? Deze dag biedt de perfecte gelegenheid om diep in je Gene Keys profiel en Human Design te duiken.
 • Open staat voor transformatie: Sta je open voor persoonlijke groei en transformatie? De inzichten en begeleiding die je ontvangt kunnen je leven op een diepgaand niveau veranderen.
 • Nieuwsgierig bent naar wie je bent: Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar wie je werkelijk bent en wat je unieke talenten en uitdagingen zijn? Deze dag biedt een veilige en inspirerende omgeving om deze ontdekkingen te doen.
 • Op zoek bent naar persoonlijke begeleiding: Wil je persoonlijke aandacht en begeleiding van een expert in Human Design en Gene Keys? Deze exclusieve setting biedt de mogelijkheid voor intensieve begeleiding en ondersteuning.
 • Zin hebt in een unieke ervaring op een prachtige locatie: Wil je een onvergetelijke dag beleven op een prachtige locatie? Deze VIP-dag combineert zelfontdekking met persoonlijke groei en ontwikkeling en persoonlijk leiderschap.
 • Al bekend met de basisbegrippen van de Gene Keys en Human Design en je hier al enkele maanden tot een jaar mee aan het experimenteren en contempleren bent. Dit is GEEN dag voor beginners!  Bij twijfel neem contact op.
 • Je bent het Human Design type Generator of Manifesting Generator

Wacht niet langer en stap in een levens-veranderend avontuur!!

Meld je aan voor deze Exclusieve VIP Dag en stap in een magisch avontuur van diepgaande transformatie en persoonlijke groei.

Ontdek de mysteries van jouw leven en transformeer oude patronen en belemmerende overtuigingen over wie je denkt dat je bent.

Schrijf je vandaag nog in voor een onvergetelijke ervaring.

Er is plaats voor 2 deelnemers

Wat Kun Je Verwachten?

 1. Verkenning van je Gene Keys & Human Design Profiel: Duik diep in jouw profielen en ontdek de schatten die verborgen liggen in jouw genetische code. Begrijp de schaduwen, gaven en hogere frequenties van je Zelf. (de nadruk ligt op Gene Keys)
 2. Persoonlijke begeleiding en inzichten: Krijg persoonlijke begeleiding en praktische inzichten om je nieuwe kennis te integreren in je dagelijks leven voor blijvende en diepgaande transformatie.
 3. Intieme Setting: Deze VIP-dag is exclusief voor twee personen, waardoor er volop ruimte is voor persoonlijke aandacht, vragen en verdieping.
 4. Je ontvangt een exclusief naslagwerk over de Gene Keys van je Activeringsreeks.
 5. LET OP: voor deze dag zoek ik twee Generators of Manifestging Generators.


✨ De Transformatie

Deze dag is ontworpen om je niet alleen inzicht te geven, maar om een transformatief proces op gang te brengen die je leven kan veranderen. Ontdek verborgen talenten, doorbreek beperkende patronen en stap in je volledige potentieel.

Aan het einde van dag zul je met een gevoel van helderheid, zelfvertrouwen en empowerment vertrekken.

De wijsheid van Gene Keys en Human Design helpt je om te leven vanuit je authentieke zelf, waardoor je leven rijker, betekenisvoller en meer in lijn met je ware doel wordt.

LET OP: deze dag is voor het Generator of Manifesting Generator type.

Lees hieronder wat andere mensen zeggen over deelname aan mijn workshops en livedagen:


Gene Keys Basiskennis Live dag

Ik heb deze dag als zeer inspirerend ervaren! Ik kijk terug op een hele leuke en leerzame dag.

Ook de locatie was super! Heel fijn om in de pauzes even naar buiten te kunnen en te genieten van de prachtige omgeving.

Wat me het meest is bijgebleven van de introductiedag is de saamhorigheid van de groep en het enthousiasme waarmee je ons les geeft.

Ik kan deze dag van harte aanbevelen, omdat ik vind dat je het heel goed, duidelijk en enthousiast brengt. Dik compliment voor jou Erna!

A.R.


Gene Keys Basiskennis Live dag

De dag zelf was een uitje. Want de plek aan het Veluwestrand is fijn. Erna is een bevlogen vrouw rond dit onderwerp. Ze nodigt je uit om zelf aan de slag te gaan met contemplatie. En dat is ook waar ik voor kwam, de “gebruiksaanwijzing”, en die heb ik gekregen.

Het is fijn om dit samen met een groep te doen, zodat je met elkaar kunt uitwisselen, omdat het vinden van gelijkgestemden een uitdaging is.

Erna is een fijn mens, die al het nodige innerlijke werk heeft verricht en daarmee een boel wijsheid te delen heeft. Dat waardeer ik aan haar.

Esther A


Gene Keys Basiskennis Live dag

Ik heb met de Gene Keys Basiskennis Live dag meegedaan, omdat ik heel nieuwsgierig was naar de Gene Keys en ik wilde graag in het Nederlands meer uitleg.

De dag heeft me geïnspireerd tot zelfonderzoek en maakt nieuwsgierig om te leren over een hele andere invalshoek van jezelf.

Heel erg bedankt voor deze waardevolle en inspirerende dag!

Het was goed verzorgd en er was een fijne en veilige sfeer onder elkaar. Ik kom graag nog eens terug. Vooral ook voor de kennis en het enthousiasme van Erna over de Gene Keys.

Arianne


Gene Keys Introductiecursus Online

De enthousiasme manier waarop je vertelt is heel inspirerend en je kennis en passie maken dat de workshop geen taaie stof is, maar juist levendig. De voorbeelden die je deelt zijn herkenbaar en persoonlijk, wat weer zorgde voor nieuwe eigen nieuwe inzichten. Ik was soms zelfs een beetje ontroerd, bijvoorbeeld toen je sprak over de grootsheid van stilte en je deze stilte ook liet vallen tijdens de workshop.

Ik begrijp nu nog beter de noodzaak van contempleren, pauzes nemen, stilte en vertragen en luisteren met en naar m’n hart! Het hele plaatje is weer een heel stuk helderder geworden en ik heb nieuwe handvatten om op door te borduren.

Carmen


Gene Keys Introductiecursus Online

Jouw enthousiasme en kennis van de Gene Keys werkt erg aanstekelijk. Je legt het heel duidelijk en stap voor stap uit waardoor het gemakkelijk te begrijpen is. Wat ik vooral van jouw workshop opstak is het belang en de kracht van contemplatie. Het is magisch wat de contemplatie van de Gene Keys teweegbrengt. Ik kreeg het ene inzicht na het andere.

Jouw workshop heeft me vele antwoorden gegeven.

Gerlinde Cooymans


Deze dag wordt georganiseerd door ervaren Gene Keys & Human Design Gids Erna Zuidhoek. Erna heeft zelf alle reeksen meerdere keren doorlopen en werkt sinds begin 2019 intensief met de Gene Keys en Human Design. Ze is een erkende Gene Keys Gids. 

Ze leidt deze dag met haar kenmerkende, aanstekelijke enthousiasme en in alles wat ze vertelt voel je haar grote liefde voor de Gene Keys.

Een dag met Erna geeft je een boost aan energie en inspiratie om met de Gene Keys aan de slag te gaan.

In Human Design taal is Erna een 4/6 Emotionele Generator met het Right Angle Cross of Contagion 8/14-30/29.

Ze is hier om als een Rolmodel Toegewijd en Dienstbaar te zijn aan haar Netwerk door te laten zien hoe je zelf invloed kunt uitoefenen op de koers van je leven door het volgen van je unieke design.

Ze maakt het werken met Gene Keys en Human Design graag praktisch en simpel.

         

 

Dit is een exclusieve dag met plaats voor 2 deelnemers (Generator of Manifesting Generator type), waarin je leert hoe je de Gene Keys op een praktische en eenvoudige manier komt combineren met Human Design voor een nog diepere wijsheid.


Dit leer je nergens anders!


Wacht niet te lang met aanmelden. Er zijn maar 2 plekjes.Voor koffie, thee, water, frisdrank en wat lekkers wordt gezorgd. Zelf graag je eigen lunch meenemen.

Neem je Gene Keys (& Human Design) profiel mee en je Gene Keys Boek als je die hebt. Er zijn ook diverse boeken aanwezig om te gebruiken en in te kijken.

Tijdens de lunchpauze is er voldoende tijd en ruimte om de omgeving te verkennen en om je met je mede deelnemer te verbinden.

Wanneer: nieuwe datum colgt

Een hele dag bijna 1 op 1 met ervaren Gene Keys en Human Design gids Erna Zuidhoek 


Daar wil je bij zijn!!


*Lees hier de Voorwaarden voor workshops en cursusdagen
 

Of doe mee met de Online introductiecursus. Die vind je HIERZie je jezelf hier binnenkort al lopen.