The age of Aquarius

TIJD OM VERANTWOORDELIJKHEID TE NEMEN VOOR JEZELF EN VOOR WAT JE IN DEZE WERELD STOPT.

Vanaf 23ste van maart 2023 kwam Pluto voor de eerste keer in bijna 250 jaar Waterman binnen.

Deze paar maanden zijn een krachtig portaal. Gedurende deze tijd krijg je een voorproefje van wat Pluto de komende 20 jaar zal brengen. Als je je bewust bent van deze energie, is het mogelijk om ermee te gaan creëren en enkele ongelooflijke dingen te manifesteren.

Het duurt 248 jaar voordat Pluto in een baan om de zon draait en het kan tussen de 12 en 30 jaar in een sterrenbeeld blijven. Sinds 2008 staat Pluto in Steenbok. In juni 2023 zal het daar terugkeren tot januari 2024, waarna het gedurende twee decennia in Waterman staat.

Pluto vertegenwoordigt transformatie door middel van dood en wedergeboorte en laat de schaduwkanten zien van alles wat het aanraakt.

Dat zagen we met Pluto toen het in Steenbok stond. Het legde de schaduwkanten van verschillende systemen bloot, zoals bijvoorbeeld het financiële systeem.

De ineenstorting van het financiële systeem in 2008 was op exact hetzelfde moment waarop Pluto voor het eerst Steenbok binnenging. Deze energie heeft de afgelopen 16 jaar geleid tot het vernietigen van vele hiërarchische structuren.
Nu zal Pluto van teken veranderen en naar Waterman gaan, wat een zeldzame gebeurtenis is. Waterman gaat over revolutionair bewustzijn, energieën en innovatieve ideeën. De laatste keer dat Pluto in Waterman stond vonden de Franse en Amerikaanse revoluties plaats.

Waterman gaat over gelijkheid en objectiviteit. Het heeft effect op het collectief, inclusief de systemen en structuren die aanwezig zijn, maar het werkt ook op individueel niveau. Waterman gaat over anders zijn en je meest unieke zelf belichamen en buiten de gebaande paden leven.
En omdat Waterman helemaal om bewustzijn draait, zullen we een transformatie van bewustzijn ondergaan.
Omdat deze gebeurtenis precies rond de Ram Nieuwe Maan plaatsvindt, en de Zon, Jupiter, Chiron Mercurius en Vesta allemaal in Ram staan, is het een cruciaal moment om duidelijk te krijgen waar je je aan committeert.
In feite is dit waarschijnlijk het krachtigste moment van het jaar om intenties te stellen en niet alleen voor deze maand of de komende zes maanden. Het gaat over het stellen van intenties voor je leven.

Alles verandert en dat opent de deur voor een enorme golf voorwaarts. Het is een kans om je een nieuw begin van je leven voor te stellen.

Waar je jezelf ook aan verbindt, een relatie, je familie, een ideologie, een carrière of iets anders, deze energie gaat over vertrouwen op je gevoel en rotsvast loyaal aan zijn als je eenmaal die beslissing hebt genomen. Een Ram geeft niet op.
Het is een cruciaal moment om te evalueren of je toegewijd bent aan de juiste dingen of dat je eraan vasthoudt uit angst als ze niet goed zijn. Er is geen betere tijd dan deze om een verandering aan te brengen.

Het is tijd om boven verouderde gedachten uit te stijgen en om je in te zetten voor een hogere missie en doel.

Er zijn diepgaande energieën in het spel, dus let op tekenen en synchroniciteit. Ze zijn hier om je naar de juiste commitment te leiden. Als wat je hebt gekozen echt goed voor je voelt, is dit het moment om je moed te verzamelen en ervoor te gaan.

Pluto gaat alles transformeren wat het aanraakt, zodat alle schaduwkanten naar buiten komen. Dingen die verborgen zijn, zullen worden onthuld. Het intensiveert de dingen, maar uiteindelijk reinigt het.

Alles wat met Waterman te maken heeft, zal tijdens deze transitie worden benadrukt, maar dit zal gebeuren op een manier die helend is. Deze energie zal alles vernietigen wat niet werkt of uit balans is. Pluto zal binnenkomen en het wegvagen.

Het thema gaat over het betreden van een nieuw tijdperk en over het observeren van de oude manieren en hiërarchieën, die sterven omdat ze niet meer kunnen blijven bestaan.

We hebben een tijd bereikt waarin je energie en kracht in dienst moet staan van iets groters en het moet doordrenkt zijn met liefde en mededogen. Dit is een moment voor jou en de wereld om een enorme sprong voorwaarts te maken naar een nieuw tijdperk, en een nieuwe manier van leven en denken.

Het is belangrijk om jezelf nu af te vragen: ga ik meebewegen en zo ja, wat ga ik ermee creëren?
Of ga je proberen vast te houden aan de oude gewoonten en daardoor machteloos worden.

De toekomst gaat over de groei van je geest en je ziel. Hoe evolueert het? Hoe draagt het bij? Ben je verbonden met iets diepers en wat waar is voor jou?

Want als je dat niet bent, zet je waarschijnlijk je energie en je toezeggingen in voor dingen die niet goed voor je zijn. En dit is het moment om dat allemaal te veranderen

Wanneer je je energie toewijdt en je intenties zet om te manifesteren wat echt authentiek voor jou is, zul je gevuld zijn met energie en je zult niet uitgeput raken. Weet dat wat je in het leven kunt leren, rechtstreeks verband houdt met hoe je je energie gebruikt.

HET IS TIJD OM VERANTWOORDELIJKHEID TE NEMEN VOOR JEZELF EN VOOR WAT JE IN DEZE WERELD STOPT.

Ben jij klaar voor:
· een transformatie in bewustzijn?
· het transformeren van je schaduwkanten?
· het nemen van je eigen verantwoordelijkheid voor hoe je je voelt en hoe je in het leven staat?

Doe dan mee met de Introductie Kickstart dag of met de Tweedaagse Gene Keys Intensive. En verwonder je over hoe snel je leven zich verandert!!

Hopelijk zie ik je dan!

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via info@genekeys.nl


Online introductie  en Contemplatie cursus 2.0

Live Introductie & Inspiratie dag op 8 april in Voorhout, bij Noordwijk.

Tweedaags GENE KEYS Intensive -n Hulsthorst op 14 en 15 april

Of word lid van de gratis Facebookgroep, waarin ik regelmatig dingen deel over de Gene Keys en ook over Human Design.

Volg een cursus van Het Gouden Pad.

Koop het dikke Gene Keys boek en start zelf met contempleren.

Ik kijk er naar uit om je binnenkort ergens te ontmoeten.

Als ik iets voor je kan doen om de Gene Keys verder in je leven te integreren, zoals ik dat nu al 4 jaar aan het doen ben, laat het me dan gerust weten. Ik help je graag verder.

Je kunt me bereiken via: info@genekeys.nl