Our deepest fear is not that we are inadequate.
Our deepest fear is that we are powerful beyond measure.
It is our light, not our darkness
That most frightens us.

Marianne Williamson

NIET MEER DOEN WAT IEDEREEN DOET, MAAR ZIJN WAT JOU UNIEK MAAKT!

Ik heb heel lang gedacht dat ik een betere versie van mezelf moest zijn. Dat ik harder moest werken of beter mijn best moest doen om iets te bereiken of te betekenen in deze wereld.

Ik dacht dat ik niks te melden had en hield mijn mond. Steeds weer maakte ik mezelf klein en was ik soms bijna onzichtbaar. Ik werd een grijze muis die juist zo graag gezien en gehoord wilde worden om wie ze was.

Ik dacht dat anderen het beter wisten dan mij en was mezelf steeds aan het vergelijken. Ik keek naar hoe zij dingen deden, om te weten hoe ik iets moest doen. Ik kon daardoor mijn draai niet echt vinden in het leven met wat ik moest doen.

Misschien valt het je op: ik DACHT nogal veel. En dan vooral dat dingen aan mij niet klopten.

Wat zou het voor jou betekenen als je wist dat alles aan jou klopt?
Door Human Design en Gene Keys begon ik langzaam te beseffen dat alles aan mij klopt. Ik ben oké. Ik hoef niets aan mezelf te “fiksen”.

Ook al mijn “eigenaardigheden” kwamen soms letterlijk naar voren als een kwaliteit, terwijl ik mijzelf of anderen, mij daarvoor soms juist veroordeelden.

Het is alsof ik toestemming heb gekregen om eindelijk echt mezelf te mogen zijn en te ontdekken wie ik werkelijk ben.

Door bewust te worden van mijn onbewuste schaduwkanten (gebieden waar ik nog niet mijn gaven en talenten volledig omarm en benut) heb ik de mogelijkheid om op een natuurlijke en rustige manier te groeien en ontwikkelen. Om weer terug te keren naar, en onbevreesd te leven vanuit mijn ware authentieke zelf en innerlijke wijsheid.

Door te werken met Human Design en de Gene Keys is mijn leven echt totaal veranderd. Het heeft ervoor gezorgd dat mijn hart zich steeds verder opent, nadat ik die heel lang geleden uit bescherming op slot had gedaan.

Ik ben daardoor veel vriendelijker en milder geworden naar mezelf en ook naar anderen. Ik ben ook veel relaxter geworden. Ik had altijd een kort lontje en kon om niets “uit de bocht vliegen”. Dat is nu gelukkig niet meer zo!

Ik kan nu veel meer liefde, begrip en geduld opbrengen voor mezelf en voor de mensen om me heen, omdat ik zie dat iedereen worstelt met dingen uit het verleden, die ervoor zorgden dat ze hun hart hebben afgesloten.

Dat heeft een positief effect op alle gebieden van mijn leven, zoals in de relatie met mijn partner en kinderen, mijn werk en bedrijf, het leven in het algemeen en de wereld om mij heen.

Nu help ik mensen met Human Design en Gene Keys om te ontdekken wie ze werkelijk zijn en hoe ze hun ware gaven en talenten tot volle bloei kunnen brengen, zodat ze vanuit hun hart gaan leven, in plaats van hun hoofd en daarmee hun unieke bijdrage kunnen leveren aan een mooiere wereld!

Door te leven vanuit je hart, in plaats vanuit je hoofd, voel je je blij en ontspannen en gaat alles makkelijker. Het maakt het leven magisch en vol synchroniciteit. En dat is zo gaaf!!

Mijn liefde voor de Gene Keys is groot en daarom wil ik de Gene Keys onder de aandacht brengen van zoveel mogelijk mensen. En als je wilt kun jij me daarbij helpen.

Hoe?
Wanneer je een Gene Keys cursus of iets anders koopt bij gene keys.com en je doet dat via deze DEZE LINK, dan krijg ik als Gene Keys gids daarvoor een kleine vergoeding en daarmee steun je mijn werk om een nog grotere bijdrage te kunnen leveren aan het grotere geheel.

Zo creëren we samen een mooiere wereld met meer liefde en begrip voor elkaar. Alvast heel hartelijk dank daarvoor.

Is er iets wat ik voor jou kan doen? Laat het me dan gerust weten!

Heel veel liefs,
Erna


Wat je nog meer over mij wilt weten

Met mijn aanstekelijke enthousiasme daag ik je uit om het leven betekenis en inhoud te geven op je eigen unieke manier en zelf leiderschap te nemen over je leven, je werk en je relaties met anderen.

Mijn onconventionele kijk op de wereld is vernieuwend en duidelijk anders dan die van de meeste mensen. Dat is wat nodig is voor verandering. Niet meer van hetzelfde, maar een nieuwe vorm van leven en werken in de overgang naar een geheel nieuw tijdperk, waarin uniek en creatief leiderschap een belangrijke plaats gaat innemen.

Omdat ik durf af te wijken van alles wat standaard is, zie ik vernieuwende mogelijkheden en kan ik snel verbanden leggen.

Het helpt je patronen en gewoonten te doorbreken die je steeds weer in hetzelfde kringetje laten ronddraaien Dat zet dingen in beweging, zodat je door kunt met je wat belangrijk is voor jou.

Niet met een snelle, oppervlakkige methode of techniek, maar een diepgaande en blijvende transformatie, waardoor je weer op je eigen kracht en intuïtie durft te vertrouwen.

Ik doe niet aan ‘oude koeien uit de sloot halen’ of dingen ‘herkauwen’. Ik focus niet problemen. Ik kijk altijd naar nieuwe mogelijkheden die jou verder helpen om te groeien.

Door vanuit een nieuw perspectief naar het leven te kijken, komt alles in een ander daglicht te staan en ontdek je dat de oplossing die je zoekt altijd heel dichtbij jezelf te vinden is. Ik breng je in contact met wie je bedoelt bent om te zijn.

Zo vind je steeds makkelijker je eigen weg en ben je niet langer afhankelijk van mensen, situaties en omstandigheden voor je geluk. Daarmee neem je leiderschap over je eigen leven.

Op die manier kun je steeds meer jezelf zijn en leven op een manier die past bij wie jij bent met minder stress, spanning of zorgen en meer plezier en zelfvertrouwen.

Dan ga je ineens ook begrijpen waarom alle andere dingen die je tot nu toe hebt geprobeerd, steeds niet het gewenste resultaat hebben gebracht.

Erna Zuidhoek 🌷
Gene Keys & Human Design Gids-Mentor-Rolmodel
Leven en Werken vanuit de Hoogste Frequentie van je Hart

Human Design | Gene Keys | Access Consciousness Bars | Healy

Gene Keys Profiel van Erna

~~~~~~~~~~~~

Human Design Profiel Erna   4/6 Generator