Van Rups naar Vlinder met Gene Keys en Human Design


Als ik terugkijk naar wie ik was en hoe ik in het leven stond voordat ik in 2019 Gene Keys en Human Design leerde kennen, dan herken ik mezelf gewoon bijna niet meer. Kijk maar eens naar onderstaande foto’s.

Van een gesloten, iet wat afstandelijke en continue gestreste en reactieve “rups” die (en dit voelt een beetje raar om over mezelf te zeggen) is uitgegroeid tot een prachtige vlinder die haar vleugels steeds verder spreidt en haar eigen kleuren toont door met steeds meer gemak te doen waarvoor ze geboren is.

Ook als je bijvoorbeeld wat oudere video’s van mij bekijkt, en vergelijkt met mijn nieuwere dan zie je wel het verschil. Eerder wilde ik die video’s verwijderen, maar het laat zo mooi het van proces van “ontpoppen” zien, dat ik besloten heb dat niet te doen.


MIJN VERHAAL

In 2016 ben ik mijn bedrijf begonnen en in de eerste jaren was het niet makkelijk. Ik had weinig klanten en weinig omzet. Het ging allemaal heel moeizaam en het was echt frustrerend, Dat was mijn waarschuwingssignaal.

Om te proberen daar verandering in te brengen volgde ik heel veel cursussen, trainingen, workshops en opleidingen. Ik heb ontelbare boeken gelezen en video’s gekeken en met verschillende (business) coaches gewerkt, allemaal in de hoop dat dingen makkelijker zouden gaan, want mijn leven en mijn bedrijf liepen niet zoals ik graag wilde.

Ik dacht dat het aan mij lag en dat ik mezelf moest veranderen. Dat ik harder moest werken en beter mijn best moest doen om een betere versie van mezelf te zijn. Maar ondanks alles wat ik deed, wilde het maar niet lukken om mijn bedrijf echt van de grond te krijgen.

Daardoor ervaarde ik veel stress, boosheid, frustratie, onrust en onmacht, want niets bracht me waar ik echt naar op zoek was, namelijk voldoening, tevredenheid en succes.

Ik heb veel geleerd van deze moeizame jaren en het is allemaal niet voor niets geweest. Want daardoor leerde ik waarom het niet lukte. Dat was omdat ik steeds probeerde de blauwdruk en de routekaart van iemand anders te volgen. Bovendien focuste ik mij onbewust op de verkeerde dingen, wat ook niet meehielp.

Totdat ik op een bijzonder moment in mijn leven leerde over mijn unieke design waardoor ik ontdekte dat ik al die tijd tegen mijn ware natuur in had geprobeerd om iemand te worden die ik niet was. En ja, ….. dat werkte dus niet, dat was inmiddels wel gebleken.

Mijn unieke profiel (zie hieronder) liet mij liet zien hoe ik het beste functioneer en wat mijn ware manier van leven en werken is.

Het was het begin van een enorme verandering in mijn leven en mijn bedrijf.

Eindelijk was ik niet meer stuurloos en richtingloos, want vanaf toen kon ik mijn eigen route volgen en daarmee begon ook mijn bedrijf te groeien.

Als ik terugkijk naar wie ik was en hoe ik in het leven stond voordat ik de Gene Keys leerde kennen en gebruiken, dan herken ik mezelf gewoon bijna niet meer. Kijk maar naar bovenstaande foto’s.

Deze hele reis is een enorm groeiproces geweest en die groei gaat nog ieder dag door. En hiermee bedoel ik niet dat het per se een zwaar proces is. Het is juist een heel rustige, zachte en gestage ontwikkeling, waar veel geduld en vertrouwen voor nodig was en dat heb ik onderweg mogen leren.

Nu ik mijn eigen innerlijke route volg en weet wat werkt voor mij heeft mijn bedrijf vleugels gekregen. 

Daarom begeleid ik nu anderen om hun ook unieke blauwdruk te leren kennen, zodat zij ook een echt zichzelf kunnen zijn in wat ze doen en daarmee een blijvende verandering kunnen creëren in hun leven, relaties en werk of bedrijf, zodat ze rust, voldoening, tevredenheid, ontspanning en succes gaan ervaren in alles wat ze doen.


Het hoogste punt van de achtbaan

Binnen Human Design zegt men dat het 7 jaar duurt voordat je helemaal getransformeerd (ge-de-geconditioneerd) bent. In de zomer van 2022 heb ik echt het omslagpunt van 3,5 jaar gemerkt. Net alsof ik in de achtbaan het hoogste punt van de klim had bereikt en nu echt aan het mooiste deel van de reis ga beginnen.

Inmiddels is het januari 2024 als ik deze pagina aanvul: Ik heb het goed gevoeld in de zomer van 2022. De reis is verder gegaan en inderdaad nog veel mooier dan ik me ooit had kunnen voorstellen.

Op een presenteerblaadje
Eén van de redenen waarom ik de Gene Keys zo krachtig vind, is dat je gewoon je schaduwpatronen (je onbewuste blinde vlekken) op een presenteerblaadje krijgt aangereikt. Daarnaast worden tegelijkertijd ook je unieke gaven en talenten en sterke punten op een rijtje gezet. Ik ken geen ander systeem, wat het zo inzichtelijk voor je maakt als de Gene Keys.

Een kant en klaar ‘systeem’ voor transformatie
Door deze schaduwpatronen, die zichtbaar maken hoe je door het leven beweegt, te onderzoeken en te leren begrijpen, krijg je inzicht in de verborgen conditioneringen en overtuigingen die je leven vormgeven. En dat allemaal alleen maar op basis van je geboortedatum, tijd en plaats. Wauw, dat is toch fantastisch!

Door een proces van contemplatie en zelfreflectie krijg je langzaam maar zeker steeds meer inzichten die je kunt gebruiken om jezelf en je leven te transformeren.

Kadootjes
Wanneer je leert om je schaduwkanten, je angsten en conditionering te omarmen en ze te zien als kadootjes die je helpen om te groeien in bewustzijn, dan zal je als beloning meer voldoening, rust, liefde, blijdschap en plezier in je leven gaan ervaren.

Laat de Gene Keys jou helpen “ontpoppen” op het pad van transformatie

Als je wilt leren hoe de Gene Keys jou kunnen helpen op je pad van persoonlijke transformatie, dan nodig ik je van harte uit
om je persoonlijke Gene Keys verder te verkennen en ze in je leven te gaan integreren.

Dit leidt naar een groter gevoel van liefde, geduld en respect voor jezelf en voor anderen en helpt je persoonlijk en spiritueel te groeien.

Zet de eerste, of de volgende stappen op je transformatie reis en leg een stevige fundering waarop je verder kunt groeien.

Kijk bij de readings of in de agenda of ik je ergens mee van dienst kan zijn

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Erna Zuidhoek 
Gene Keys & Human Design Gids-Mentor-Rolmodel

Human Design | Gene Keys | Access Consciousness Bars | Healy | Schumann Frequentie

Gene Keys Profiel van Erna

~~~~~~~~~~~~

Human Design Profiel Erna   4/6 Generator


NIET MEER DOEN WAT IEDEREEN DOET,
MAAR ZIJN WAT JOU UNIEK MAAKT!

Ik heb heel lang gedacht dat ik een betere versie van mezelf moest zijn. Dat ik harder moest werken of beter mijn best moest doen om iets te bereiken of te betekenen in deze wereld.

Ik dacht dat ik niks te melden had en hield mijn mond. Steeds weer maakte ik mezelf klein en was ik soms bijna onzichtbaar. Ik werd een grijze muis die juist zo graag gezien en gehoord wilde worden om wie ze was.

Ik dacht dat anderen het beter wisten dan mij en was mezelf steeds aan het vergelijken. Ik keek naar hoe zij dingen deden, om te weten hoe ik iets moest doen. Ik kon daardoor mijn draai niet echt vinden in het leven met wat ik moest doen.

Misschien valt het je op: ik DACHT nogal veel. En dan vooral dat dingen aan mij niet klopten.

Door Human Design en Gene Keys te verkennen begon ik langzaam te beseffen dat alles aan mij klopt. Ik ben oké. Ik hoef niets aan mezelf te “fiksen”.

Ook al mijn “eigenaardigheden” kwamen soms letterlijk naar voren als een kwaliteit, terwijl ik mijzelf of anderen, mij daarvoor soms juist veroordeelden.

Het is alsof ik toestemming heb gekregen om eindelijk echt mezelf te mogen zijn en te ontdekken wie ik werkelijk ben.

Door bewust te worden van mijn onbewuste schaduwkanten (gebieden waar ik nog niet mijn gaven en talenten volledig omarm en benut) heb ik de mogelijkheid om op een natuurlijke en rustige manier steeds verder te groeien en te ontwikkelen. Om weer terug te keren naar mijn ware authentieke zelf en innerlijke wijsheid.

Door te werken met Human Design en de Gene Keys is mijn leven echt totaal veranderd. Het heeft ervoor gezorgd dat mijn hart zich steeds verder opent, nadat ik die heel lang geleden uit bescherming op slot had gedaan.

Ik ben daardoor veel vriendelijker en milder geworden naar mezelf en ook naar anderen. Ik ben ook veel relaxter geworden. Ik had altijd een kort lontje en kon om niets “uit de bocht vliegen”. Dat is nu gelukkig niet meer zo!

Ik kan nu veel meer liefde, begrip en geduld opbrengen voor mezelf en voor de mensen om me heen, omdat ik zie dat iedereen worstelt met dingen uit het verleden, die ervoor zorgden dat ze hun hart hebben afgesloten.

Dat heeft een positief effect op alle gebieden van mijn leven, zoals in de relatie met mijn partner en kinderen, mijn werk en bedrijf, het leven in het algemeen en de wereld om mij heen.

Nu help ik mensen met Human Design en Gene Keys om te ontdekken wie ze werkelijk zijn en hoe ze hun ware gaven en talenten tot volle bloei kunnen brengen, zodat ze vanuit hun hart gaan leven, in plaats van hun hoofd en daarmee hun unieke bijdrage kunnen leveren aan een mooiere wereld!

Door te leven vanuit je hart, in plaats vanuit je hoofd, voel je je blij en ontspannen en gaat alles makkelijker. Het maakt het leven magisch en vol synchroniciteit. En dat is zo gaaf!!

Mijn liefde voor de Gene Keys is groot en daarom wil ik de Gene Keys onder de aandacht brengen van zoveel mogelijk mensen met het werk wat ik doe.

Zo creëren we samen een mooiere wereld met meer liefde en begrip voor elkaar. Alvast heel hartelijk dank daarvoor.

Is er iets wat ik voor jou kan doen? Laat het me dan gerust weten!

Heel veel liefs,
Erna

Wanneer je een Gene Keys cursus of iets anders koopt bij gene keys.com en je doet dat via deze DEZE LINK, dan krijg ik als Gene Keys gids daarvoor een kleine vergoeding en daarmee steun je mijn werk om een nog grotere bijdrage te kunnen leveren aan het grotere geheel.


Wat je nog meer over mij wilt weten

Met mijn aanstekelijke enthousiasme daag ik je uit om het leven betekenis en inhoud te geven op je eigen unieke manier en zelf leiderschap te nemen over je leven, je werk en je relaties met anderen.

Mijn onconventionele kijk op de wereld is vernieuwend en duidelijk anders dan die van de meeste mensen. Dat is wat nodig is voor verandering. Niet meer van hetzelfde, maar een nieuwe vorm van leven en werken in de overgang naar een geheel nieuw tijdperk, waarin uniek en creatief leiderschap een belangrijke plaats gaat innemen.

Omdat ik durf af te wijken van alles wat standaard is, zie ik vernieuwende mogelijkheden en kan ik snel verbanden leggen.

Het helpt je patronen en gewoonten te doorbreken die je steeds weer in hetzelfde kringetje laten ronddraaien Dat zet dingen in beweging, zodat je door kunt met je wat belangrijk is voor jou.

Niet met een snelle, oppervlakkige methode of techniek, maar een diepgaande en blijvende transformatie, waardoor je weer op je eigen kracht en intuïtie durft te vertrouwen.

Ik doe niet aan ‘oude koeien uit de sloot halen’ of dingen ‘herkauwen’. Ik focus niet problemen. Ik kijk altijd naar nieuwe mogelijkheden die jou verder helpen om te groeien.

Door vanuit een nieuw perspectief naar het leven te kijken, komt alles in een ander daglicht te staan en ontdek je dat de oplossing die je zoekt altijd heel dichtbij jezelf te vinden is. Ik breng je in contact met wie je bedoelt bent om te zijn.

Zo vind je steeds makkelijker je eigen weg en ben je niet langer afhankelijk van mensen, situaties en omstandigheden voor je geluk. Daarmee neem je leiderschap over je eigen leven.

Op die manier kun je steeds meer jezelf zijn en leven op een manier die past bij wie jij bent met minder stress, spanning of zorgen en meer plezier en zelfvertrouwen.

Dan ga je ineens ook begrijpen waarom alle andere dingen die je tot nu toe hebt geprobeerd, steeds niet het gewenste resultaat hebben gebracht.