Aanbod readings en Gene Keys gids gesprekken

Uitgebreide Gene Keys reading  

Deze Nederlandstalige Gene Keys reading is opgebouwd met eigen materiaal en is absoluut uniek in Nederland. Het is dus geen standaard vertaling van Engels werk.

De reading bevat ook een beschrijving van de belangrijkste aspecten uit je Human Design profiel.

Het brengt het verhaal van jouw profielen tot leven.

Dit vind je gegarandeerd nergens anders!!

Je ontvangt de zeer uitgebreide reading als een pdf-document via e-mail.


Je kunt kiezen uit de volgende opties:

OPTIE 1:

Uitgebreide Gene Keys reading zonder Human Design voor 199 euro

Bij deze optie worden alleen de Gene Keys uitgebreid besproken.

Dit is zeer uitgebreid, persoonlijk, op maat gemaakt pdf-document met beschrijvingen van jouw persoonlijke sferen, levensthema’s en lijnen van het gehele Gouden Pad van je Gene Keys profiel. De reading bestaat gemiddeld uit 35 pagina’s.

199 euro 


OPTIE 2:


U
itgebreidGene Keys & Human Design reading
voor 249 euro

Bij deze optie ontvang je een zeer uitgebreid, persoonlijk, op maat gemaakt pdf-document met beschrijvingen van jouw persoonlijke sferen, levensthema’s en lijnen van het gehele Gouden Pad van je Gene Keys profiel. Daarnaast bevat de reading ook een beschrijving van de belangrijkste aspecten uit je Human Design profiel.

De reading bestaat gemiddeld uit 45 pagina’s.

249 Euro


VOORDEEL OPTIE:

Vraag twee uitgebreide Gene Keys en Human Design readings aan voor 444 euro

Profiteer van dit voordeel en vraag twee readings tegelijkertijd aan. Eén voor jezelf en één voor je partner, je kind, een vriend of vriendin en betaal voor 2 readings samen 444 euro

444 euroWERKEN MET MIJ ALS JE GENE KEYS GIDS 

Als Gene Keys gids kan ik je begeleiden op je reis van transformatie met de Gene Keys door middel van contemplatieve en gidsende één-op-één gesprekken.  Al pratende over de dingen waar je tegenaan loopt in je leven komt je Gene Keys profiel tot leven en zal ze haar wijsheid aan je tonen.

Deze gesprekken bieden een hele grote toegevoegde waarde aan het contempleren van je uitgebreide reading en je Gene Keys profiel en aan je leven, je werk en je relaties in z’n geheel. Het is voor veel mensen de manier om diep in je Gene Keys te duiken en de Gene Keys en Human Design echt in je leven te gaan integreren.

De gesprekken vinden plaats via Zoom of telefonisch, net wat jouw voorkeur heeft. Na afloop krijg je de opname, zodat je het nog eens opnieuw kunt beluisteren.

Kies voor één gesprek van een uur voor 250 euro

KLIK HIER om te bestellen.  Of gebruik onderstaande knop.

250 euro voor één gesprek van 60 minuten


Of kies voor het voordeel van vijf gesprekken van anderhalf uur voor 1497 euro. 

KLIK HIER om te bestellen Of gebruik onderstaande knop.

  1497 Euro voor vijf gesprekken van 90 minuten

Voel je RIJK Methode

Rustig In Je Kop

Soms zou je willen dat je je hoofd even uit kon zetten. Gelukkig kan dat met de Voel je RIJK Methode!

Geschikt voor mensen met een overvol hoofd en leven door bijvoorbeeld:

  • stress,
  • piekeren,
  • angst,
  • verdriet,
  • boosheid,
  • slecht slapen,
  • zorgen over gezondheid
  • onzekerheid over financiën, enz,

en die op zoek zijn naar innerlijke rust en vrede, zodat ze meer plezier gaan ervaren en weer ontspannen kunnen genieten van het leven.

Iets voor jou?

Aan de hand van je geboortedatum, tijd en plaats wordt berekend welke unieke set Gene Keys je hebt. Deze vormen een individuele blauwdruk die het Hologenetisch Profiel wordt genoemd.

Een Hologenetisch Profiel zit boordevol energetische wijsheid die steeds diepere lagen van inzichten en persoonlijke transformatie mogelijk maken.

Zodra je begint met het verkennen van je Gene Keys profiel, begint de magie ervan zich te ontvouwen in je leven. Het stelt je in staat om je bewust te worden van je grootste potentiële gaven en talenten die in jezelf verborgen liggen, wachtend om volledig te worden benut.

Als je de wijsheid van de Gene Keys toepast in je leven, her-programmeer je letterlijk je DNA met een nieuwe hogere visie van jezelf. Een nieuwe manier van leven begint zich dan als het ware vanzelf te manifesteren – Richard Rudd, grondlegger van Gene Keys

Engelstalige Gene Keys Cursussen

Met je Gene Keys profiel heb je echt goud in handen. Het feit dat je de Gene Keys gevonden hebt maakt je al een winnaar en als je er dan ook nog eens mee aan de slag gaat kun je echt het goud gaan delven. Jouw goud. Het goud wat diep in jou verborgen ligt, wachtend op het moment dat jij het opdelft.

Volg het Gouden Pad en haal jouw goud naar boven!

Als je via de groene knop bestelt krijg ik daarvoor een kleine vergoeding van Genekeys.com Daarmee steun je mijn werk om de wereld een stukje mooier te maken. Alvast hartelijk dank daarvoor.

Gene Keys helpt je groeien in bewustzijn, zodat je de vruchten kunt plukken van jouw unieke gaven en talenten. 

Are you ready?  Neem dan contact met me op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Heb je nog vragen, laat het me weten via: info@genekeys.nl

Ik kijk er naar uit om je binnenkort te ontmoeten!

Erna


Download GRATIS de 64 Gene Keys in het Nederlands en blijf ook automatisch op de hoogte van activiteiten.
 KLIK HIER

Erna Zuidhoek
Gene Keys & Human Design Mentor-Coach

Leven en Werken Vanuit Je Hoogste Frequentie

Erna heeft ruim 10 jaar ervaring in het geven van workshops en het begeleiden van mensen op hun persoonlijke en spirituele ontwikkelingsreis. Begin 2019 kwam Gene Keys op haar pad tegelijkertijd met Human Design. Zij heeft het Gouden Pad van Gene Keys (Activation, Venus & Pearl Sequence) meerdere malen doorlopen, evenals het Delta en het Guide programma. Daarnaast heeft ze zich ook uitgebreid verdiept in Human Design. Gene Keys en Human Design zijn een onderdeel van haar dagelijkse leven geworden.

Meer weten over mij?