Aan de hand van je geboortedatum, tijd en plaats wordt berekend welke unieke set Gene Keys je hebt. Deze vormen een individuele blauwdruk die het Hologenetisch Profiel wordt genoemd.

Een Hologenetisch Profiel zit boordevol energetische wijsheid die steeds diepere lagen van inzichten en persoonlijke transformatie mogelijk maken.

Zodra je begint met het verkennen van je Gene Keys profiel, begint de magie ervan zich te ontvouwen in je leven. Het stelt je in staat om je bewust te worden van je grootste potentiële gaven en talenten die in jezelf verborgen liggen, wachtend om volledig te worden benut.

Als je de wijsheid van de Gene Keys toepast in je leven, her-programmeer je letterlijk je DNA met een nieuwe hogere visie van jezelf. Een nieuwe manier van leven begint zich dan als het ware vanzelf te manifesteren – Richard Rudd, grondlegger van Gene Keys

Uitgebreide Gene Keys reading

Uitgebreide Gene Keys reading 

Deze Nederlandstalige Gene Keys reading is opgebouwd met eigen materiaal en is absoluut uniek in Nederland. Het is dus geen standaard vertaling van Engels werk.

De reading bevat ook een beschrijving van de belangrijkste aspecten uit je Human Design profiel.

Het brengt het verhaal van jouw profielen tot leven.

Dit vind je gegarandeerd nergens anders!!

Je ontvangt deze zeer uitgebreide reading (45 pagina’s) als een pdf-document via e-mail.

Uitgebreide Gene Keys reading voor kinderen

Reading voor kinderen t/m 18 jaar 

Iedereen wil toch dat z’n kind gelukkig is?

Hoe fijn is het dan om een “handleiding” te hebben van je kind die je daarbij kan helpen en die als leidraad kan dienen om je kind op de beste manier te helpen opgroeien tot een gelukkige en emotioneel volwassenen, volwassene!

De reading bestaat uit een document van ruim 45 pagina’s en wordt helemaal handmatig per persoon samengesteld.

Uitgebreide Business reading

Gene Keys inzetten in je Business

Ontdek de nieuwe manier van werken vanuit uniek en creatief leiderschap. Het geheim van persoonlijk & zakelijk succes vanuit je hoogste potentieel.

Keuze uit:

  • een losse uitgebreide Gene Keys & Human Design business reading
  • of gecombineerd met coaching

Het beste van alles wat ik te bieden heb

Het beste van alles wat ik te bieden heb in één TOTAAL pakket

Maak je hoofd leeg, ontspan je lijf en onthaast je leven. Iets voor jou?
Creëer een echt blijvende verandering in je leven, je werk en je relaties met anderen. Samen verkennen we waar en waarom je vastloopt en help ik je om te ontdekken hoe je kunt leven en werken vanuit rust, balans en ontspanning in combinatie met Gene Keys, Human Design en Access Consciousness Bars.

Quantum Sessie

NIEUW – NIEUW – NIEUW

Elimineer je belemmerende overtuigingen met de SNELHEID van het LICHT!

In een Quantum sessie ontmaskeren we hardnekkige, onbewuste en belemmerde overtuigingen die ervoor zorgen dat je leven niet gaat zoals je graag zou willen. Dat kan zijn op het gebied van relaties, je werk, je bedrijf, je financiën enz.

Onbewuste belemmerde overtuigingen zijn net ijsbergen onder water; je ziet ze niet maar ze zijn er wel. Door ze naar de oppervlakte te halen, kun je ze aankijken en hoef je er niet meer op stuk te lopen.

Quantum sessie incl. 3 weken ondersteuning op Quantum niveau voor 197 euro

Engelstalige Gene Keys Cursussen

Met je Gene Keys profiel heb je echt goud in handen. Het feit dat je de Gene Keys gevonden hebt maakt je al een winnaar en als je er dan ook nog eens mee aan de slag gaat kun je echt het goud gaan delven. Jouw goud. Het goud wat diep in jou verborgen ligt, wachtend op het moment dat jij het opdelft.

Volg het Gouden Pad en haal jouw goud naar boven!

Als je via de groene knop bestelt krijg ik daarvoor een kleine vergoeding van Genekeys.com Daarmee steun je mijn werk om de wereld een stukje mooier te maken. Alvast hartelijk dank daarvoor.

Gene Keys helpt je groeien in bewustzijn, zodat je de vruchten kunt plukken van jouw unieke gaven en talenten. 

Are you ready?  Neem dan contact met me op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Heb je nog vragen, laat het me weten via: info@genekeys.nl

Ik kijk er naar uit om je binnenkort te ontmoeten!

Erna


Download GRATIS de 64 Gene Keys in het Nederlands en blijf ook automatisch op de hoogte van activiteiten.
 KLIK HIER

Erna Zuidhoek
Gene Keys & Human Design Mentor-Coach

Leven en Werken Vanuit Je Hoogste Frequentie

Erna heeft ruim 10 jaar ervaring in het geven van workshops en het begeleiden van mensen op hun persoonlijke en spirituele ontwikkelingsreis. Begin 2019 kwam Gene Keys op haar pad tegelijkertijd met Human Design. Zij heeft het Gouden Pad van Gene Keys (Activation, Venus & Pearl Sequence) meerdere malen doorlopen, evenals het Delta en het Guide programma. Daarnaast heeft ze zich ook uitgebreid verdiept in Human Design. Gene Keys en Human Design zijn een onderdeel van haar dagelijkse leven geworden.

Meer weten over mij?