KEYS TO FREEDOM

De Vrijheid om jezelf te zijn


Een moedige AVONTUUR van persoonlijke groei en spirituele transformatie

Een avontuur van verdieping en transformatie door het durven aankijken van schaduwpatronen die je ervan weerhouden om helemaal jezelf te zijn. Dit werkt door in alle gebieden van je leven zoals je werk, je relaties en je gezondheid.

Door dit samen met een groep te doen help je elkaar groeien in bewustzijn, terwijl je tegelijkertijd de wijsheid van de Gene Keys toepast en integreert in je leven en meer leert over je authentieke zelf.

Het toepassen en integreren van de wijsheid van de Gene Keys brengt de rust, de transformatie en de vrijheid waar je al heel lang naar verlangd.

Gedurende deze reis ontstaat daardoor een steeds verdere verdieping van je profiel en wordt duidelijk waar en waarom je steeds in hetzelfde kringetje (je schaduwen) blijft ronddraaien en hoe je deze vicieuze cirkel transformeert naar de hogere frequenties van jouw potentieel.


Zet de eerste stappen in een onvergetelijk avontuur naar de verborgen schat die in ieder van ons ligt; die onaantastbaar diamant van onze ware natuur

Gene Key 8

Embrace your higher purpose and feel the joy of truly being alive!

 

Ga mee op avontuur!

Een avontuur met als bestemming de Vrijheid om jezelf te zijn.

Dit is niet een reis die begint met: Ik ga op reis en ik neem mee….

In plaats daarvan is het:

Ik ga op reis en ik laat achter…..

We gaan alles achter laten wat ons niet meer dient.

Alles waarvan je dacht dat je was en alles over hoe je geleerd hebt dat je hoort te leven en te werken.

Je mag het helemaal in je eigen Stijl gaan doen. Op jouw manier!

Dit is het Ultieme Avontuur naar de Vrijheid om Jezelf te zijn!

Een avontuur naar de hogere frequenties van Genius, Liefde en Voorspoed samen met een bijzondere reisgenoot die ons zal begeleiden. Want we nemen de diepe wijsheid van de Gene Keys mee op onze reis, die we gaan gebruiken voor transformatie en sleutels naar VRIJHEID

The Keys to Freedom

De Sleutels naar de Vrijheid om jezelf te zijn!Zo worden de Gene Keys niet langer een tekst in een boek, maar een reisgids met als bestemming jouw vrijheid


Het minst bereisde pad leid naar de schat


Vier redenen om JA te zeggen tegen dit Grote Gene Keys Avontuur


Persoonlijke Doorbraken: Heb je ooit het gevoel gehad dat je vastzit in een bepaald patroon of situatie? De Gene Keys bieden je inzicht in deze patronen en geven je de sleutels voor persoonlijke doorbraken. Samen ontsluiten we de deuren naar nieuwe mogelijkheden, waardoor je concrete verandering in je leven zal ervaren.

Dieper zelfbegrip: Heb je een diep verlangen om jezelf beter te begrijpen maar lijkt het alsof je steeds niet echt verder komt?
Dan gaat er een wereld open voor je binnen het Gene Keys Avontuur. Je gaat ontdekken waarom je reageert zoals je doet, waar je ware kracht ligt en hoe je deze kracht kunt gebruiken om een leven te creëren dat echt bij je past.

Relatieverbetering en Communicatie: Struggle je met relaties of communicatie, of dit nu persoonlijk of professioneel is? Heb je steeds weer onenigheid met bepaalde mensen?
De Gene Keys helpen bij het verhelderen van je interacties met anderen, waardoor je relaties verbeteren doordat ze gebaseerd zijn op begrip en authentieke verbinding.  

Richting in je levensdoel: Ben je net als veel anderen op zoek naar je doel of roeping in je leven? Door het Grote Gene Keys Avontuur aan te gaan, krijg je helderheid over je levensmissie en de stappen die je kunt zetten om deze te vervullen. 

Het avontuur start op 19 februari met Gene Key 55

19 februari is het moment dat Gene Key 55 actief is. Dit is de Gene Key met de Gave van Vrijheid en de Siddhi van Vrijheid – The Key to Freedom.

De 55e Gene Key zal ons als groep gedurende het avontuur begeleiden met haar wijsheid over Vrijheid.

Als je avontuurlijke (en klein beetje rebelse) Gene Keys Gids en Rolmodel loop ik voorop over het ongebaande pad en wagen we de sprong in het onbekende waarmee je helderheid krijgt over de Gene Keys en jouw unieke sleutels.

Pak deze mogelijkheid om je hele leven compleet te veranderen. Geef jezelf de sleutels naar Vrijheid. De vrijheid om jezelf te zijn.


Wat een avontuur!

The true nature of freedom is Wildness

This is the adventure of bringing the Wildness of Freedom back into your life!


Ik nodig jou van harte uit om erbij te zijn.

We gebruiken de kunst van contemplatie (wat dat is leer je onderweg) als manier om ons op natuurlijke wijze naar een staat van rust, ruimte, verdieping en vrijheid te brengen.

We kijken ook naar onbewuste stresspatronen in lichaam en mind die we als kinderen tijdens het opgroeien geleidelijk ontwikkelen en die ons ervan weerhouden diep te ademen.

Terwijl je de geheimen van de Gene Keys leert kennen en in je opneemt, leer je ook opnieuw diep adem te halen.

Adem is gelijk aan vrijheid.
Hoe dieper we ademen, hoe vrijer we ons voelen.

Opnieuw diep leren ademen heeft mijn transformtie en groei in een stroomversnelling gebracht in het afgelopen jaar.

Tijdens ons avontuur zal de adem dan ook een belangrijke plek innemen.

Maar vrees niet!

We gaan geen moeilijke dingen doen. Ik leer je iets dat zo simpel is dat je zou willen dat je dit veel eerder in je leven was gaan doen!


Dit is een avontuur met een kleine groep van maximaal 8 mensen. Hierdoor is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en verbinding.

Wil jij de Gene Keys verder ontdekken, dan nodig ik je van harte uit om erbij te zijn.

ALLEEN KOM JE VER, MAAR SAMEN KOM JE VERDER!

Wat ik steeds weer hoor van deelnemers aan mijn workshops en programma’s is dat ze het zo ontzettend fijn vinden om andere like-hearted mensen te ontmoeten die ook met de Gene Keys bezig zijn en dat ze door het delen van hun ervaringen zoveel van elkaar leren en dat schept een band.De kracht van werken met de Gene Keys komt voort uit de bereidheid om je eigen schaduwpatronen te durven doorzien en omarmen en je leven te leven vanuit een open hart, op de hoogste frequentie van liefde voor jezelf en anderenEen kleine indruk van wat je kunt verwachten:

 • Contemplatie over de diepere betekenis achter al het leven
 • Bijzondere en krachtige bewustzijnsoefeningen
 • Waar nodig verweven we ook de meest belangrijke zaken van Human Design in deze reis
 • Persoonlijke groei en spirituele transformatie met een groep like-hearted mensen vanuit een krachtige onderlinge verbinding
 • Lachen, plezier maken, verwondering, inspiratie, bijzondere gesprekken, mooie inzichten, aha momenten, synchroniciteit, positieve energie creëren momentum die de hele groep voortstuwt in de richting van vrijheid

Dit zorgt voor:

 • Je neemt het leven zoals het komt, vanuit flow en overgave
 • Je ware gaven en talenten komen tot volle bloei
 • Je leven wordt lichter en leuker
 • Je voelt je steeds vaker blij en ontspannen
 • Je haalt meer voldoening uit het leven
 • Je merkt dat stress iets wordt uit een ver verleden
 • Je hebt meer begrip en geduld voor jezelf en de mensen om je heen
 • Je bent niet langer afhankelijk van mensen en omstandigheden voor je geluk

De Kracht van Begeleiding in Jouw Gene Keys Ontdekkingsreis

“Ik kan toch gewoon dat boek lezen, dus wat heb ik er eigenlijk aan om mee te doen?”

Die vraag hoor ik vaak, en dit is mijn antwoord:

Ja, je kunt natuurlijk het boek zelf lezen, en dat raad ik ook zeker aan, maar de Gene Keys zijn meer dan woorden op papier; ze zijn levende wijsheid, een frequentie die je moet ervaren en voelen om de shift in je leven teweeg te brengen.

Hier zijn een paar redenen waarom begeleiding zo essentieel is:

 1. Verbinding tussen Kennis en Ervaring: De Gene Keys gaan over het integreren van de wijsheid in je dagelijkse leven. Het is één ding om de informatie te lezen, maar een ander om het echt te leven en te belichamen. Ik help je de brug te slaan tussen theorie en praktijk.
 2. Dieper Inzicht: Ik kan de onderlinge verbindingen tussen je Gene Keys zien en hoe deze elkaar beïnvloeden, iets wat zelf vaak lastig is door onze blinde vlekken.
 3. Persoonlijke Begeleiding: Net als een ervaren gids in een complexe stad, help ik je om je weg te vinden in je eigen innerlijke landschap. Ik help je bij het verkennen van jouw persoonlijke sleutels.
 4. Activatie van Wijsheid: De wijsheid van de Gene Keys is al in je DNA gedownload en aanwezig. Het is echter nog ‘offline’. Beschouw mij als de persoon die jou helpt verbinding te herstellen met het universele wonderlijke web van wijsheid.
 5. Transformatie die Voelbaar is: Het lezen van het boek kan je intellectueel stimuleren, maar de transformatie wordt pas voelbaar wanneer je de energieën echt gaat voelen en leven. 

TESTIMONIAL 

Afgelopen november heb ik online via Zoom de Gene Keys beginners workshop gevolgd bij Erna.

De workshop heb ik als erg plezierig ervaren, zowel qua inhoud als met een kleine groep. Ook de bezielde leiding van Erna heb ik als erg plezierig ervaren.

Eerder had ik mij verdiept in Human Design en dit maakte mij ook heel benieuwd naar de Gene Keys. In tegenstelling tot Human Design vond ik de Gene Keys wat minder grijpbaar.

Het was zowel de combinatie tussen de inhoud van de workshop, als Erna’s energie die mij meteen deden beslissen om me op te geven.
In de drie bijeenkomsten heb ik vooral geleerd hoe het hologenetisch profiel in elkaar zit en hoe ik kan werken met mijn Gene Keys.

Ik heb helderheid gekregen over hoe de Gene Key van mijn Life’s Work (Activation sequence) zich laat zien in mijn dagelijkse leven en hoe ik kan ‘werken’ met de Schaduw, Gave en Siddhi.

Het is voor mij een hele mooie zachte manier van werken. Ik vond het contact met de mede workshop genoten ook heel plezierig en leerzaam.

Ik kan iedereen die meer wil weten over zijn Gene Keys van harte aanbevelen om deze toegankelijke workshop te gaan volgen.
Erna draagt veel kennis in zich en daar zijn drie bijeenkomsten te kort voor 😉 Ik zou er dan ook graag een vervolg aan geven.

Eline Groeneveld

TESTIMONIAL

De enthousiasme manier waarop je vertelt is heel inspirerend en je kennis en passie maken dat de workshop geen taaie stof is, maar juist levendig. De voorbeelden die je deelt maakt het herkenbaar en persoonlijk, wat weer zorgde voor nieuwe eigen nieuwe inzichten. Ik was soms zelfs een beetje ontroerd, bijvoorbeeld toen je sprak over de grootsheid van stilte en je deze stilte ook liet vallen tijdens de workshop.

De kwartjes zijn dieper gevallen en ik begrijp/voel nu nog beter de noodzaak van contempleren, pauzes nemen, stilte en vertragen en luisteren met en naar m’n hart! Het hele plaatje is weer een heel stuk helderder geworden en ik heb nieuwe handvatten om op door te borduren.

Dank je wel daarvoor!

Carmen


TESTIMONIAL

Wow..ik had (en heb) me (nog) niet echt verdiept in Gene Keys, maar ik begrijp jouw enthousiasme nu helemaal. Ik snap helemaal waarom jij aangegaan bent en echt jouw ding gevonden hebt.

Dankzij jouw enthousiasme tijdens de eerste bijeenkomst van de workshop Gene Keys voor beginners is dit flink gaan resoneren bij mij. Zo is er binnen een paar dagen toch ineens die stip op de horizon verschenen en na de eerste avond is die een stuk zichtbaarder geworden. Voel me nu helemaal een blij ei.

Hanneke

TESTIMONIAL

Ik wil je bedanken voor de hele fijne beginnersworkshop Gene Keys. Omdat ik al een tijdje bezig ben met het ontdekken van Human Design, was ik erg benieuwd naar de link met de Gene Keys.  Jouw beginnersworkshop heeft me vele antwoorden gegeven.

Jouw enthousiasme en kennis van de Gene Keys werkt erg aanstekelijk. Je legt het heel duidelijk en stap voor stap uit waardoor het gemakkelijk te begrijpen is. Wat ik vooral van jouw workshop opstak is het belang en de kracht van contemplatie. Het is magisch wat de contemplatie van de Gene Keys teweegbrengt. Ik kreeg het ene inzicht na het andere.

Heel veel dank voor de wijsheid die jij brengt en het enthousiasme waarmee je de toepassing van de Gene Keys toegankelijk maakt!

Gerlinde Cooymans

TESTIMONIAL

Ik vond de Gene Keys beginners workshop, gegeven door Erna Zuidhoek, ontzettend fijn om te doen.
Ook al wist ik al het e.e.a. af van Gene Keys, het was erg fijn om juist die basis weer opnieuw te beleven.
Elke keer kwamen er toch weer nieuwe dingen naar voren.

Erna geeft enthousiast uitleg, waarbij er voor iedere deelnemer ook persoonlijke aandacht is.

Kortom: ontzettend waardevol!

Irma Suijkerbuijk- van Gameren

Stap in een nieuw avontuur waarin je jezelf leert ontcijferen en de kenmerken van jouw unieke profiel beter leert begrijpen. Daarmee navigeer je steeds makkelijker door het leven.

Je Gene Keys profiel is je roadmap & soulplan die je de weg wijst, naar thuiskomen bij jezelf, je ware natuur en de Vrijheid om jezelf te zijn.

Hiermee creëer je een nieuwe toekomst voor jezelf. Een toekomst waarin je je oude zelf en je oude manier van leven niet meer herkent. Net zoals ik dat heb gedaan.

Stel je eens voor hoe anders jouw leven gaat zijn als je hieraan meedoet!

Geef jezelf dit geschenk! 

Onderstaande thema’s helpen ons tijdens ons avontuur

 • Contemplatie
 • Vertrouwen
 • Geduld
 • Zachtheid
 • Liefde

Hierdoor:

 • Krijg je dieper inzicht in jezelf en jouw unieke manier van Zijn
 • Versterk je het gevoel van vertrouwen in jezelf en in het leven
 • Creer je relaties die gebaseerd zijn op liefde, respect en verdraagzaamheid 
 • Kun je je reis van persoonlijke groei en spirituele transformatie op een krachtige manier voortzetten vanuit een stevig fundament
 • Zul je je geïnspireerd voelen om positieve verandering te creëren in je eigen leven en in de levens van anderen
 • Ervaar je rust en ontspanning in je leven, je werk en je relaties en weet je wat je kunt doen om dat zo te houden
 • Ontstaat DE VRIJHEID OM JEZELF TE ZIJN!

FOLLOW YOUR BLISS, zoals ze dat zo mooi zeggen


Tijdens dit avontuur wordt je begeleid door ervaren Gene Keys Gids Erna Zuidhoek die reeds vijf jaar over het ongebaande pad loopt met de Gene Keys (en Human Design).

Ze leidt met haar kenmerkende, aanstekelijke enthousiasme en in alles wat ze doet voel je haar grote liefde voor de Gene Keys.

Ze leeft en ademt de Gene Keys

Met haar 4/6 profiel in Human Design is ze de geknipte persoon voor deze ‘rol’.

Iemand met een 6e lijn als Levensdoel heeft een rustige en vertrouwende levenshouding en een visionaire gave, gecombineerd met mensenkennis. Een 6e lijn is hier om als rolmodel anderen te helpen om op het leven te durven vertrouwen, door te laten zien hoe zij dat zelf doen gedurende alle fasen van het groeiproces van iemand met een 6e lijn. Bovendien heeft iemand met een 6e lijn als levensdoel ook een verbazingwekkende gevoeligheid voor timing van de zich ontvouwende ritmes van het leven.

Wat je nog meer wilt weten over mij:

Mijn kijk op de wereld is vernieuwend en duidelijk anders dan die van de meeste mensen en dat is wat nodig is voor verandering. Niet meer van hetzelfde, maar iets wat werkt voor jou, zodat je richting en duidelijkheid krijgt en je met plezier en gemak kunt leven!

 • Bij mij geen standaard one-size-fits-all aanpak
 • Ik heb een duidelijke en directe manier van communiceren
 • Ik kan snel linken zien en verbanden leggen
 • Ik maak dingen praktisch en simpel
 • Ik wijk af van de gebaande paden
 • Ik zet dingen in beweging, zodat je door kunt met je leven
 • Ik breng je in contact met wie je bedoeld bent om te zijn

Ik daag je uit om het leven betekenis en inhoud te geven op je eigen unieke manier en zelf leiderschap te nemen over je leven, je werk en je relaties met anderen, waardoor je zelf tot nieuwe inzichten en ideeën komt. Want je kunt advies krijgen van anderen en dat werkt een beetje, maar je eigen antwoorden vinden veranderd alles!

Ik doe niet aan ‘oude koeien uit de sloot halen’ of dingen ‘herkauwen’. Het verleden laten we met rust. Ik focus niet problemen. Ik zoek altijd naar nieuwe mogelijkheden om te creëren waar je blij van wordt.

Ik help je vanuit een nieuw perspectief naar je leven te kijken, waardoor alles in een ander daglicht komt te staan, waardoor je ontdekt dat de oplossing die je zoekt altijd heel dichtbij jezelf te vinden is.

Zo vind je steeds makkelijker je eigen weg en ben je niet langer afhankelijk van mensen, situaties en omstandigheden voor je geluk. Daarmee neem je leiderschap over je eigen leven.

Op die manier kun je steeds meer jezelf zijn en leven op een manier die past bij wie jij bent met minder stress en frustratie vanuit tevredenheid, voldoening, plezier, liefde en vertrouwen.

Dan ga je ineens ook begrijpen waarom alle andere dingen die je tot nu toe hebt geprobeerd, steeds niet het gewenste resultaat hebben gebracht.

Doe mee en ervaar hoe het is om echt jezelf te kunnen zijn.

De details:

 • We starten op 19 februari.
 • We trekken als groep drie maanden met elkaar op.
 • We komen om de week samen (7x in totaal) via zoom op maandagavond van 19.30 – 21.00 uur. 19 februari, 4 maart, 18 maart, 8 april, 22 april, 6 mei en 27 mei
 • Je bent bekend met de basiskennis van de Gene Keys (bijv. via de introductiecursus of reading)
 • Je bent al bezig met het contempleren van je Gene Keys profiel
 • Je zoekt verdieping in het Nederlands
 • Je wilt oude patronen en gewoonten ombuigen naar je gaven en talenten
 • Je wilt leven vanuit rust en een diep vertrouwen op alles wat het leven je brengt
 • Je bent open minded en staat open voor een nieuwe inzichten en avontuur
 • Je hebt gevoel voor humor en kunt waar nodig lachen om jezelf
 • Je hebt bij voorkeur de Activeringreeks gekocht en/of het Genius boek
 • Je hebt bij voorkeur beide dikke Gene Keys boeken om de Gene Keys verder te verdiepen
 • We gebruiken het Engelstalige materiaal van de Gene Keys als onze leidraad voor de reis.
 • Het zijn interactieve bijeenkomsten. Dat betekent dat je bent bereid om actief deel te namen aan de gesprekken en contemplatie.
 • Je haalt het meeste uit dit avontuur door er live bij te zijn
 • Deze groep is een veilige ruimte waarin we vrij kunnen spreken en delen, zonder de angst voor oordeel, afwijzing of verwachtingen
 • Besloten Facebook groep voor connectie en delen van ervaringen
 • Van elke bijeenkomst wordt een opname gemaakt.

Voor dit avontuur zijn 8 plekken beschikbaar.

En er zijn nog TWEE plekken over!

GA JE OOK MEE?

Grijp nu je kans om voor deze prijs mee te doen: 346 euro incl. btw

De volgende ronde van Keys to Freedom zal NIET meer voor deze prijs zijn!


AANMELDEN kan nog t/m zondag 25 februari 22.00 uur

Mocht de betaalink problemen geven neem dan aub contact met me op via info@genekeys.nl


*Lees hier de Voorwaarden voor workshops en cursusdagen


Laat me gerust weten als je vragen hebt. Ik beantwoord ze graag voor je.

Liefs, Erna

Veelgestelde vragen over dit avontuur

Vraag: Ik ben al een tijdje bezig met de Gene Keys, maar soms voelt het alsof ik het niet helemaal begrijp. Wat kan ik doen?

Antwoord: Geen zorgen, dit komt vaker voor en het is een onderdeel van het leerproces. In ons avontuur zal de materie steeds duidelijker worden.


Vraag:
Is dit een cursus voor beginners?

Antwoord: Voor dit avontuur is het fijn als je bekend met de basis begrippen van de Gene Keys.  


Vraag: Mijn Gene Keys profiel bevat een 41 en een 13. Komen deze specifieke sleutels aan bod in de cursus?

Antwoord: We behandelen de verschillende aspecten van de Gene Keys en je leert ook hoe je je persoonlijke profiel kunt interpreteren en toepassen.


Vraag: Ik merk dat ik voortdurend nieuwe dingen leer over de Gene Keys, maar ik wil graag meer duidelijkheid over hoe ik het nou praktisch toepas in mijn leven. Is dat mogelijk?

Antwoord: Jazeker, tijdens het avontuur leer je om de kennis en wijsheid op een praktische manier te integreren.


Vraag:
Ik zoek een efficiënte manier om mijn kennis over de Gene Keys te verdiepen. Wat kan ik verwachten?

Antwoord: Dit avontuur is helpt je om je kennis te verdiepen en daadwerkelijk toe te passen.


Vraag: Ik volg al een online cursus over de Gene Keys. Hoe kan dit programma mij verder helpen?

Antwoord: Dit programma is een uitstekende aanvulling op elke online cursus, omdat het je de kans geeft om vragen te stellen, te contempleren en van medecursisten te leren.


Staat jouw vraag hier niet bij? Stel deze gerust door een email te sturen naar info@genekeys.nl


Tijdens het avontuur kun je vragen te stellen. Ik ben er om je te ondersteunen op jouw reis met de Gene Keys.

Welkom bij het avontuur!