GENE KEYS Koffie momentje

Ontmoet andere mensen die ook met de Gene Keys bezig zijn. 


ONLINE

Een Gene Keys koffie moment is een laagdrempelige manier om nieuwe mensen te ontmoeten die bezig zijn met de Gene Keys en daar graag met andere mensen over aan de praat wil raken.

Het maakt niet uit of je de Gene Keys net hebt ontdekt of dat je al langer met de Gene Keys werkt. 

Lijkt het je leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, dan nodig ik je van harte uit om erbij te zijn.

Deze koffie momentjes zijn een initiatief van ervaren Gene Keys Gids & Mentor Erna Zuidhoek en vinden zowel online als live plaats.

~ ~~~~~

ONLINE

Wanneer: maandag 28 augustus 2023

Waar: ONLINE via Zoom

Tijd: 19.30 tot 20.30 uur

Registreer vooraf voor deze bijeenkomst via deze link.

Na aanmelding ontvangt je de zoomlink voor de bijeenkomst.


Heb je nog vragen? Stel ze gerust via info@genekeys.nl

Hopelijk tot dan.

Liefs, Erna

Erna Zuidhoek heeft ruim 10 jaar ervaring in het geven van workshops en het begeleiden van mensen op hun persoonlijke en spirituele ontwikkelingsreis. Begin 2019 kwam Gene Keys op haar pad tegelijkertijd met Human Design. Zij heeft het Gouden Pad van Gene Keys (Activation, Venus & Pearl Sequence) doorlopen, evenals het Delta programma. Daarnaast heeft ze zich ook uitgebreid verdiept in Human Design. Gene Keys is inmiddels een onderdeel van haar dagelijkse leven geworden.

Erna biedt tevens individuele Gene Keys readings aan. Deze kun je gebruiken ter voorbereiding op de workshops die ze geeft, maar dat hoeft niet. Je kunt deze later op elk moment alsnog aanvragen als je je verder wilt gaan verdiepen in de Gene Keys.

Meer weten over mij?