GENE KEYS Ontmoetingen 

Ontmoet andere mensen die ook met de Gene Keys bezig zijn. Deze Gene Keys koffieochtend is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen die bezig zijn met de Gene Keys en daar graag met andere mensen over aan de praat wil raken. Het maakt niet uit of je de Gene Keys net hebt ontdekt of dat je al langer met de Gene Keys werkt. 

Lijkt het je leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, dan nodig ik je van harte uit om erbij te zijn.

Deze ochtenden zijn een initiatief van ervaren Gene Keys Gids & Mentor Erna Zuidhoek en vinden zowel online als live plaats.

Zoals in het gloednieuwe restaurant De Proeftuin van Intratuin Lisse, die kortgeleden feestelijk is geopend door Herman den Blijker.

LIVE

Wanneer: nieuwe datum volgt

Waar: Restaurant De Proeftuin van Intratuin Lisse.

Het is een ruim en gezellig opgezet zelfbedieningsrestaurant, waar we met een groepje rustig kunnen zitten en praten.

Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Alleen je consumpties zijn voor eigen rekening.

Tijd: Ik ben er vanaf 10 uur.

Jij bepaalt zelf wanneer je aanschuift en hoelang je blijft. Je kunt aansluitend ook op eigen gelegenheid lunchen bijvoorbeeld met andere Gene Keys geïnteresseerden. Of combineer deze ochtend met een bezoek aan het nieuwe tuincentrum Intratuin Lisse

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via info@genekeys.nl

Laat je me weten of je erbij bent, dan kijk ik uit naar je komst! Stuur een berichtje naar 06 -28 876 686

Tot dan.

Liefs, Erna

Erna Zuidhoek heeft ruim 10 jaar ervaring in het geven van workshops en het begeleiden van mensen op hun persoonlijke en spirituele ontwikkelingsreis. Begin 2019 kwam Gene Keys op haar pad tegelijkertijd met Human Design. Zij heeft het Gouden Pad van Gene Keys (Activation, Venus & Pearl Sequence) doorlopen, evenals het Delta programma. Daarnaast heeft ze zich ook uitgebreid verdiept in Human Design. Gene Keys is inmiddels een onderdeel van haar dagelijkse leven geworden.

Erna biedt tevens individuele Gene Keys readings aan. Deze kun je gebruiken ter voorbereiding op de workshops die ze geeft, maar dat hoeft niet. Je kunt deze later op elk moment alsnog aanvragen als je je verder wilt gaan verdiepen in de Gene Keys.

Meer weten over mij?