KEYS TO FREEDOM – VENUS REEKS

Sleutels naar Vrijheid & Veerkracht


Een moedig AVONTUUR van persoonlijke groei en transformatie.

Stel je voor dat je leven niet langer bepaald wordt door oude patronen en blokkades. Dat emoties niet langer je leven beheersen, maar dat je ze gebruikt als kracht voor groei en transformatie.

Dit bereik je door je onbewuste schaduwpatronen te durven aankijken die je ervan weerhouden het leven te leven waar naar je verlangt.

Ontdek waarom je steeds in hetzelfde kringetje blijft ronddraaien en hoe je deze vicieuze cirkel doorbreekt naar de hogere frequenties van jouw ware natuur. 

Dit werkt door in alle gebieden van je leven zoals je werk, je relaties en je gezondheid.

Sleutels naar Vrijheid & Veerkracht is een diepgaand avontuur van innerlijke transformatie, waarin je niet alleen in contact komt met je ware zelf, maar ook blokkades doorbreekt die je tegenhouden om je vrij te voelen in je leven.


VENUS REEKS

In dit avontuur gebruiken we vier sferen van de Venus reeks als ons kompas. Deze sferen, de IQ, de EQ, de SQ en de Kernwond hebben betrekking op het proces van opgroeien en volwassen worden vanaf het moment van conceptie t/m de leeftijd van 21 jaar.

De Venus reeks is een krachtig onderdeel van je Gene Keys profiel en deze sferen helpen je te ontdekken welke patronen en conditioneringen uit je kindertijd nog steeds invloed hebben op je dagelijks leven en hoe dit je onbewust belemmert om voluit te leven als je authentieke zelf.

Door te werken met deze vier sferen leer je je emoties niet langer te zien als obstakels die je moet zien kwijt te raken, maar als tools voor  groei en transformatie.

Dit proces brengt je naar een plek van innerlijke vrijheid en een diep gevoel van rust en stabiliteit ongeacht de uitdagingen in je leven.

Gebruik je emoties als tools voor groei en transformatie


Waarom je oude onbewuste patronen uit je jeugd wilt helen?

Bepaalde gebeurtenissen uit je kindertijd, hoe groot of klein ook, beïnvloeden nu nog steeds je leven zonder dat je het in de gaten hebt. Het is bijna altijd de oorzaak van waarom het niet lukt om dingen te veranderen in je leven.

Het zijn onbewuste patronen en overtuigingen geworden die zo diep in jezelf verborgen liggen, dat je het meeste ervan niet eens herinnert.

Deze verborgen overtuigingen worden door veel mensen blokkades genoemd. Ze blijven je onbewust saboteren en al je inspanningen om een gelukkiger, beter leven te leiden, mislukken daardoor keer op keer.

Dit is de belangrijkste reden waarom mensen niet krijgen wat ze willen. Wat ze ook doen en hoe hard ze ook proberen.

Deze blokkades ontstaan in de eerste 21 jaar van je leven, wanneer je opgroeit van baby tot jong volwassene.

De enige manier om dit voorgoed te veranderen is door deze patronen en conditioneringen te leren herkennen, te omarmen en te helen, samen met de emoties die ermee verbonden zijn.

Dat is wat ik zelf de afgelopen zes jaar heb gedaan en het heeft mijn leven volledig veranderd. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn gezin en mijn bedrijf.

Waar het ooit voelde alsof ik elk moment kon ontploffen vanwege stress, conflict, boosheid en frustratie, is mijn leven nu verandert in een rustig en kalm stromende beek.

Door deze transformatie ervaar ik nu een diep gevoel van rust en stabiliteit en ben ik stevig verankerd in mezelf. Daardoor ben ik niet langer een speelbal op de golven van mijn emoties, maar kan ik op een emotioneel volwassen manier omgaan met mensen, situaties en omstandigheden die mij voorheen zouden triggeren.

  • Daarmee kwam er een einde aan de zelfhulp zoektocht die in 2009 begon in de hoop een oplossing te vinden voor de innerlijke strijd met gedachten en emoties die het grootste deel van mijn leven hebben beheerst.
  • Het heeft mij geholpen om mijn onbewuste patronen, emoties en conditioneringen te leren herkennen en te transformeren, waardoor ik mijn oude zelf bijna niet meer herken. (zie foto)
  • Ik heb richting en voldoening gevonden in mijn leven en leef dit op mijn eigen unieke manier.
  • Mijn leven is daarmee 180 graden verandert!  Iets wat ik nooit voor mogelijk heb gehouden.

Dit alles had mij niet gelukt zonder Gene Keys en Human Design.

En dat zeg ik niet zomaar, want na alles wat ik al had uitgeprobeerd aan cursussen, boeken, trainingen, opleidingen enz., enz., had ik de hoop op verandering al bijna opgegeven.

Hierdoor zag ik uiteindelijk dat ik de verantwoordelijkheid moest nemen voor mijn emoties en gedrag als ik wilde dat er iets veranderde, in plaats van te blijven hangen in een “slachtoffer-mentaliteit” waarin ik de schuld gaf aan anderen voor waarom mijn leven niet liep zoals ik graag wilde.

100% verantwoordelijkheid nemen voor je gedrag en emoties

 is 100% VRIJHEID & VEERKRACHT


Dit is het grote voordeel van werken met Gene Keys en Human Design:

  1. Het laat je zien wat de niet-geheelde patronen, overtuigingen en emoties uit je kindertijd zijn
  2. EN… het houdt daarbij rekening met de unieke en persoonlijke kwaliteiten en eigenschappen van jou!

Dat samen maakt dat er WEL iets gaat veranderen als je hiermee aan de slag gaat.


Het heeft al zoveel mensen geholpen, zelfs als niets wat ze eerder probeerden voor hen werkte. Want totdat je je onbewuste kanten durft aan te kijken en te helen, kun je je leven niet veranderen.

Dit is wat in bijna alle boeken, cursussen en zelfhulp technieken ontbreekt: Het ECHTE innerlijke werk doen, persoonlijk afgestemd op jou!

Dat is het moment dat verandering hele diepe transformatie wordt!

Durf jij het aan om de moedige reis naar binnen te maken en te ontdekken hoe dit ook voor jou gaat werken?

Als je avontuurlijke (en beetje rebelse 😉) Gene Keys Gids ga ik je voor over het pad dat ik als rolmodel met mijn 4/6 profiel reeds heb verkend en gelopen, zodat ik jou de weg kan wijzen naar Vrijheid en Veerkracht.

Heel je oude onbewuste patronen, zodat alles in je leven weer gaat stromen.


 
Geef jezelf de sleutels naar Vrijheid. 

Waarom zou je deelnemen aan dit programma?

Veel programma’s beloven snelle oplossingen, maar werken vaak alleen aan de oppervlakte. Ze focussen op externe gedragsverandering zonder de diepere, onderbewuste lagen aan te raken. Zolang je echter het probleem niet bij de (onbewuste) wortel aanpakt, blijf je ronddraaien in dezelfde terugkerende frustraties, emoties en reacties.

Misschien heb je, net als ik, ook al van alles geprobeerd: meditatie, affirmaties, boeken, workshops, enz, maar loop je nog steeds tegen dezelfde uitdagingen aan als daarvoor.

Je kent vast wel het gevoel dat je hoopvol aan een nieuw programma begint, om daarna teleurgesteld te merken dat er eigenlijk weer niets is verandert.

DAT KAN ANDERS!


De Missing Link

Dit programma helpt je om de verborgen lagen van jezelf te verkennen waarvan je tot nu toe het bestaan niet wist, of die je niet kon bereiken en begrijpen.

Het is anders, omdat het rekening houdt met jouw unieke eigenschappen en kwaliteiten. Het is afgestemd op wie jij bent, zodat je op een dieper niveau kunt verbinden met jezelf en de verandering van binnenuit kunt laten ontstaan.

Dat is de “missing link” die in veel zelfhulpboeken en programma’s ontbreekt.

De missing link is het diepe innerlijke werk doen dat precies is afgestemd op jouw unieke Gene Keys profiel. In plaats van je alleen te richten op het creëren van nieuwe gewoontes of mindset-veranderingen, duiken we diep in de persoonlijke sferen van jouw Gene Keys.

Hierdoor ontdek je de verborgen patronen die al sinds je kindertijd actief zijn. Deze oude overtuigingen en gedragspatronen beïnvloeden nu nog steeds alle gebieden van je leven, zoals je relaties, je werk, je gezondheid  en je algehele gevoel van voldoening en tevredenheid.

Door deze onbewuste lagen te transformeren, ontstaat er een echt blijvende verandering, omdat het precies aansluit op wie jij bent en hoe het leven het beste werkt voor jou!

Dit programma is een uitnodiging om oude patronen los te laten en je leven niet langer te laten regeren door emoties en overtuigingen uit je verleden. Door ze te omarmen en te bevrijden maak je een diepere connectie met jezelf en de mensen om je heen.

Zo worden de Gene Keys niet langer een tekst in een boek, maar een kompas met als bestemming Vrijheid en Veerkracht.

Vrijheid en Veerkracht ontstaan wanneer je leert om je emoties op een rustige manier te doorvoelen zonder angst om overweldigd te raken.


Je leert je innerlijke wijsheid te volgen, wat leidt tot een leven dat is afgestemd op jouw eigen natuurlijke ritme en behoeften.

Dit brengt balans en stabiliteit in je gedachten, emoties en je lichaam, zodat je diep verankerd bent in jezelf, waardoor externe omstandigheden veel  minder impact hebben op je gemoedstoestand.


Wat brengt deelname aan dit programma jou?

  • Innerlijke Vrijheid: Je leert oude blokkades en conditioneringen los te laten en te leven vanuit je kern, zonder de constante behoefte om je aan te passen aan wat anderen van je verwachten en je niet te laten beïnvloeden door de emotionele turbulentie van je omgeving.
  • Veerkracht in uitdagende tijden: Je ontwikkelt de innerlijke kracht om kalm en stevig te blijven staan, zelfs wanneer het leven moeilijk is. Dit geeft je het vertrouwen en een stevige verankering om elke situatie aan te kunnen.
  • Emotionele balans: In plaats van je emoties te vermijden of te onderdrukken, leer je ze omarmen en als natuurlijke energieën door je heen te laten bewegen, zodat ze kunnen worden gevoelt en geheeld.  Emoties zijn niet langer obstakels die je leven ontwrichten.
  • Zelfinzicht: Je krijgt inzicht in je unieke gaven en talenten, zodat je ze samen met je levensdoel volledig tot bloei kunt brengen.
  • Betere relaties: Door je eigen transformatie merk je dat ook je relaties verbeteren. Je bent in staat om vanuit je hart te verbinden, wat zorgt voor liefdevolle en oprechte relaties met anderen.
  • Meer plezier en voldoening: Je ontdekt dat het leven niet zo zwaar hoeft te zijn. Door je oude pijn te helen, zul je meer plezier en lichtheid ervaren in alle gebeiden van je leven.
  • Een einde aan de zelfhulp-zoektocht: Dit programma bied je de missing link die veel andere zelfhulpboeken en cursussen missen. Het helpt je om op een dieper, persoonlijk niveau aan jezelf te werken, in plaats van je bezig te houden met tijdelijke, oppervlakkige oplossingen.


Wat maakt dit programma anders?

Dit programma biedt niet alleen praktische tools en inzichten, maar ook een diepe innerlijke transformatie. Het gaat verder dan oppervlakkige oplossingen. Het helpt je om tot de kern te komen van wat je echt tegenhoudt.

Want je kunt advies krijgen van iemand anders en dat helpt een beetje, maar je eigen antwoorden vinden verandert alles en is een ongelofelijk mooi en helend proces!

Door de kunst van contemplatie (wat dat is leer je tijdens dit programma) leer je hoe je jouw blokkades kunt oplossen en een nieuw niveau van vrijheid en veerkracht kunt vinden.

Ben jij klaar voor deze reis?

Als je klaar bent om nu echt de oude patronen en overtuigingen van je verleden los te laten en te leven vanuit innerlijke vrijheid en veerkracht, dan is dit programma voor jou.

Dit programma biedt je de tools, begeleiding en ruimte om diepgaande verandering te creëren op zowel mentaal, als emotioneel niveau tot diep in je kern.

Dit is jouw kans om te leven met lichtheid, vrijheid, veerkracht en voldoening. Schrijf je in en ervaar zelf wat er mogelijk is wanneer je de reis naar binnen maakt.



ALLEEN KOM JE VER, MAAR SAMEN KOM JE VERDER!

Dit is een avontuur met veel ruimte voor persoonlijke begeleiding, aandacht en verbinding.

Wat ik steeds weer hoor van deelnemers aan mijn programma’s is dat ze het zo ontzettend fijn vinden om andere mensen op hetzelfde pad te ontmoeten die ook met de Gene Keys bezig zijn en dat ze door het delen van hun ervaringen zoveel van elkaar leren.

Je ontdekt dat je niet alleen bent met de uitdagingen waar je tegen aan loopt.  Dat schept een band en vertrouwen waaruit al mooie vriendschappen zijn ontstaan.

Door dit met een groep te doen ontstaat een krachtige onderlinge verbinding. We inspireren elkaar en er ontstaan bijzondere gesprekken, mooie inzichten, aha momenten en synchroniciteit. Deze positieve energie creëert momentum die de hele groep voortstuwt in de richting van Vrijheid en Veerkracht.

Wat kun je verwachten?

  • Je neemt het leven steeds meer zoals het komt, vanuit flow en overgave
  • Je ware gaven en talenten komen tot volle bloei
  • Je leven wordt lichter en leuker
  • Je voelt je steeds vaker blij en ontspannen
  • Je haalt meer voldoening uit het leven
  • Je merkt dat stress iets wordt uit een ver verleden
  • Je hebt meer begrip en geduld voor jezelf en de mensen om je heen
  • Je bent niet langer afhankelijk van mensen en omstandigheden voor hoe jij je voelt
  • Je komt emotioneel in balans en bent daardoor veel steviger verankerd in jezelf en in het leven

De kracht van begeleiding in dit Gene Keys Avontuur

“Ik kan toch gewoon het boek lezen, dus waarom zou ik meedoen met dit programma?”

Dat is een goede vraag en dit is mijn antwoord:

Ja, je kunt natuurlijk zelf de Gene Keys boeken lezen, en dat raad ik ook zeker aan, maar de Gene Keys zijn meer dan woorden op papier; ze zijn levende wijsheid, een frequentie die je moet ervaren en voelen om een shift in je leven teweeg te brengen.

Hier zijn een paar redenen waarom begeleiding van belang is:

  1. Verbinding tussen kennis en ervaring: De Gene Keys gaan over het integreren van de wijsheid in je dagelijkse leven. Het is één ding om de informatie te lezen, maar een ander om het echt te leven en te belichamen. Ik help je de brug te slaan tussen theorie en praktijk.
  2. Dieper inzicht: Ik kan je helpen de onderlinge verbanden tussen je Gene Keys te zien en hoe ze elkaar beïnvloeden, iets wat zelf vaak lastig is door onze blinde vlekken.
  3. Persoonlijke begeleiding: Net als een ervaren gids in een complexe stad, help ik je om je weg te vinden door je Gene Keys profiel.  Ik help je bij het verkennen van jouw persoonlijke sleutels.
  4. Transformatie die voelbaar is: Het aleen lezen van het boek kan je heel erg in je hoofd brengen, maar de transformatie wordt pas voelbaar wanneer je de energieën echt gaat voelen en leven.


Dit is wat eerdere deelnemers aan Keys to Freedom zeggen over het programma:

TESTIMONIAL door Stephanie:

Hierbij stuur ik mijn recensie van Keys to Freedom die je dubbel en dwars verdiend:

Keys to Freedom was voor mij een geweldig avontuur! Startend in de energie van Gene key 55 en met deze Gene Keys als mijn levenswerk kon ik me geen mooiere start wensen. Wat een mooie reis heb ik gemaakt. Het was een rollercoaster van emoties en ontdekkingen. Heel bijzonder ook hoe de Gene keys tot leven zijn gekomen in mijn dagelijks leven. Wat ik ook heel fijn vond was dat ik al mijn bevindingen kon delen met een leuke groep mensen via de zoom meetings en de besloten Facebookgroep. En natuurlijk met een super begeleiding van Erna! Ik ben zo intens blij dat de Gene keys in mijn leven zijn gekomen!! Dit is echt iets waar ik mijn leven lang iets aan hebt. Keys to Freedom was een prachtig begin, wat smaakt naar meer!

TESTIMONIAL door Eveline:

De Gene Keys hebben me geleerd op verschillende manieren naar dingen te kijken, via de schaduwen en de gaven. Wat ik heb geleerd, pas ik toe in mijn dagelijks leven door meer in het nu te zijn, rustiger en bewuster. Ik voel een diep verlangen om nog meer de essentie van het leven te ontdekken en steeds dieper te duiken in mezelf. Het proces is nog lang niet klaar, en ik kijk ernaar uit om dit proces verder te verdiepen.


TESTIMONIAL door Annemarie:

De Gene Keys hebben me laten inzien dat innerlijke vrijheid niet buiten mezelf te vinden is, maar in mij zit. Met hun 64 verschillende ‘smaakjes’ laten de Gene Keys me op unieke manieren ontdekken hoe ik kan omgaan met mijn emoties en hoe ik op situaties reageer.

Of het nu gaat om de schaduw, de gave of de Siddhi, elke laag biedt een nieuw perspectief op hoe ik vrijheid en rust kan ervaren. Voor mij zijn de Gene Keys een sleutel geweest naar diepere voldoening en innerlijke vrede, en dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait.

TESTIMONIAL door Leen:

Door de Gene Keys heb ik geleerd om echt te genieten van de kleine dingen in het leven, zoals momenten met familie en vrienden, gevuld met humor en lichtheid. Tegelijkertijd voel ik dat ik een bijdrage lever aan een liefdevollere wereld, door mijn missie te leven. Ik heb meer vrijheid ervaren om mijn eigen pad te volgen, los van wat anderen doen. Hierdoor komen er vanzelf mensen op mijn pad die bij me passen.

TESTIMONIAL door Magda:

Ik heb geleerd om meer mezelf te zijn en meer te durven voelen en echt alle emoties te omarmen. Door te durven voelen, wat soms nog moeilijk is, kan ik nu ook weten wat wel of niet goed voelt. Ik merk dat ik veel rustiger geworden.

Door te pauzeren en te contempleren ben ik me veel meer bewust geworden van alles om me heen. Voelen is nu echt een kracht geworden en niet meer iets wat ik moet vermijden.

Hoi, Erna hier,

Ik ben je Gene Keys Gids tijdens dit fantastische avontuur. Ik werk sinds 2019 intensief met de Gene Keys (en Human Design).

Dat doe ik vol enthousiasme en in alles wat ik doe voel je mijn liefde voor de Gene Keys.

In Human Design taal ben ik een 4/6 Emotionele Generator met het Right Angle Cross of Contagion 8/14-30/29.

Heel kort gezegd betekent dat dat ik ben hier om als een Rolmodel Toegewijd en Dienstbaar te zijn aan mijn Netwerk door te laten zien hoe je kunt leven volgens je unieke design.

Wat je nog meer wilt weten over mij:

Mijn kijk op de wereld is vernieuwend en duidelijk anders dan die van de meeste mensen en dat is wat nodig is voor verandering. Niet meer van hetzelfde, maar iets wat werkt voor jou, zodat je richting en duidelijkheid krijgt en je met plezier en gemak kunt leven!

  • Bij mij geen standaard one-size-fits-all aanpak
  • Ik wijk af van de gebaande paden
  • Ik kan snel linken zien en verbanden leggen
  • Ik maak complexe concepten op een eenvoudige manier toegankelijk
  • Ik maak dingen praktisch en simpel
  • Ik zet dingen in beweging, zodat je door kunt met je leven
  • Ik breng je in contact met wie je bedoeld bent om te zijn

Ik daag je uit om het leven betekenis en inhoud te geven op je eigen unieke manier en zelf leiderschap te nemen over je leven, je werk en je relaties, waardoor je je eigen antwoorden kunt vinden. Want je kunt advies krijgen van anderen en dat werkt een beetje, maar je eigen antwoorden vinden verandert alles!

Ik doe niet aan ‘oude koeien uit de sloot halen’ of dingen ‘herkauwen’. Ik focus niet problemen. Ik kijk altijd naar nieuwe mogelijkheden waar je blij van wordt.

Ik help je vanuit een nieuw perspectief naar je leven te kijken, waardoor alles in een ander daglicht komt te staan, waardoor je ontdekt dat de oplossing die je zoekt altijd heel dichtbij jezelf te vinden is.

Zo vind je steeds makkelijker je eigen weg en ben je niet langer afhankelijk van mensen, situaties en omstandigheden voor je geluk. Daarmee neem je leiderschap over je eigen leven.

Op die manier kun je steeds meer jezelf zijn en leven op een manier die past bij wie jij bent met minder stress en frustratie vanuit tevredenheid, voldoening, plezier, liefde en vertrouwen.

Dan ga je ineens ook begrijpen waarom alle andere dingen die je tot nu toe hebt geprobeerd, steeds niet het gewenste resultaat hebben gebracht.

KEYS TO FREEDOM – VENUS REEKS

Sleutels naar Vrijheid & Veerkracht


Dit programma is voor jou als je:

  • Je bent bekend met de basiskennis van de Gene Keys en Human Design (bijv. via de introductiecursus, een rapport of door zelfstudie)
  • Je bent al een paar maanden bezig met het contempleren van je Gene Keys profiel
  • Je zoekt verdieping in het Nederlands
  • Je wilt oude patronen en gewoonten ombuigen naar je gaven en talenten
  • Je wilt leven vanuit rust en een diep vertrouwen op alles wat het leven je brengt
  • Je bent staat open voor nieuwe inzichten en zelfreflectie
  • Je hebt gevoel voor humor en kunt waar nodig lachen om jezelf
  • Je hebt bij voorkeur de Engelstalige cursus van de Venus reeks gekocht en/of het bijbehorende Love boek van de Venus Reeks
  • Je hebt bij voorkeur beide dikke Gene Keys boeken om de Gene Keys verder te verdiepen

Belangrijk om te weten:

  • We gebruiken waar nodig het Engelstalige materiaal van de Venus reeks.
  • Dit is een interactieve programma. Dat betekent dat je bent bereidt om actief deel te nemen aan dit avontuur.
  • Je haalt het meeste uit dit programma door zoveel mogelijk live deel te nemen aan de sessies.
  • De groep is een veilige ruimte waarin we vrij kunnen spreken en delen, zonder de angst voor oordeel, afwijzing of verwachtingen
  • Besloten Facebook groep voor connectie en delen van ervaringen
  • Van elke bijeenkomst wordt een opname gemaakt.

De details:

  • We starten op 4 november en reizen door tot begin maart
  • We trekken als groep vier maanden met elkaar op.
  • We komen twee keer per maand samen (8x in totaal) via Zoom op maandagavond van 19.30 – 21.00 uur.
  • Elke maand verkennen we 1 van de 4 sferen

Data:

  • 4 en 18 november – IQ Sfeer
  • 2 en 16 december – EQ Sfeer
  • 6 en 20 januari – SQ sfeer
  • 17 februari – Kernwond/Core
  • 3 maart – Kernwond/Core
  • 28 april – Terugkom-bijeenkomst


COACHES & THERAPEUTEN OPGELET:

Dit programma is heel geschikt voor jou als je de Gene Keys in je praktijk wilt integreren. Door je eigen reis te maken, kun je je klanten nog beter begeleiden in hun proces.

Grijp deze kans en doe mee!


Normale prijs 1197 euro* incl. btw

Of 3 termijnen van 419 euro


Vroegboek prijs t/m 25 oktober 22.00 uur is 1097 euro*.

Of 3 termijnen van 385 euro


Wil je in drie termijnen betalen? Stuur dan even een berichtje naar info@genekeys.nl, dan zet ik dat in werking.

Heb je eerder meegedaan met Keys to Freedom dan is er voor jou een speciale prijs. Stuur me een berichtje als je daar meer over wilt weten.

EXTRA’S


EXTRA nummer 1:

Een rapport van de vier Gene Keys in je profiel van de IQ, EQ, SQ en Kernwond waar we mee gaan werken in het programma t.w.v. 80 euro


EXTRA nummer 2:

Vier masterclasses van 90 minuten over de Codon ring van materie en Gene Keys 18, 46, 48 en 57 t.w.v. 55 euro


EXTRA nummer 3:

Terugkom-bijeenkomst om te horen hoe het met iedereen is die heeft meegedaan en waarin ook ruimte is voor vragen stellen


*Alle aankopen voor dit programma zijn definitief. *Lees hier de voorwaarden voor dit programma


Laat me gerust weten als je vragen hebt. Ik beantwoord ze graag voor je.

Liefs, Erna

*Lees hier de Voorwaarden voor workshops en cursusdagen


Veelgestelde vragen over dit avontuur

Vraag: Ik ben al een tijdje bezig met de Gene Keys, maar soms voelt het alsof ik het niet helemaal begrijp. Wat kan ik doen?

Antwoord: Geen zorgen, dit komt vaker voor en het is een onderdeel van het leerproces. In ons avontuur zal de materie steeds duidelijker worden.


Vraag:
Is dit een cursus voor beginners?

Antwoord: Voor dit avontuur is het fijn als je bekend met de basis begrippen van de Gene Keys en je al minstens een paar maanden de Gene Keys aan het verkennen bent.  


Vraag: Mijn Gene Keys profiel bevat een 41 en een 13. Komen deze specifieke sleutels aan bod in de cursus?

Antwoord: We behandelen verschillende aspecten van de Gene Keys in de vier sferen van de IQ, EQ, SQ en kernwond. Dit zijn de Gene Keys uit het profiel die we contempleren. 


Vraag: Ik merk dat ik voortdurend nieuwe dingen leer over de Gene Keys, maar ik wil graag meer duidelijkheid over hoe ik het nou praktisch toepas in mijn leven. Is dat mogelijk?

Antwoord: Jazeker, tijdens het avontuur leer je om de kennis en wijsheid op een praktische manier te integreren.


Vraag:
Ik zoek een efficiënte manier om mijn kennis over de Gene Keys te verdiepen. Wat kan ik verwachten?

Antwoord: Dit programma helpt je om je kennis te verdiepen en daadwerkelijk toe te passen.


Vraag: Ik volg al een online cursus over de Gene Keys. Hoe kan dit programma mij verder helpen?

Antwoord: Dit programma is een uitstekende aanvulling op de online cursus, omdat het je de kans geeft om vragen te stellen, te contempleren en van medecursisten te leren.


Staat jouw vraag hier niet bij? Stel deze gerust door een email te sturen naar info@genekeys.nl


Tijdens het avontuur kun je vragen stellen. Ik ben er om je te ondersteunen op jouw reis met de Gene Keys.