Deep Dive Contemplatie


Op de eerste vrijdag van de maand kun je meedoen met een live Deep Dive Contemplatie van je Gene Keys profiel.

Contemplatie is de “techniek” van de Gene Keys. Door samen met anderen contempleren help je elkaar tot diepere inzichten te komen.

Vrijdag 4 oktober VOL

Vrijdag 1 novemer 2 plekjes vrij

Vrijdag 6 december 2 plekjes vrij

Naast de Live dag is er ook nog een online zoom meeting inbegrepen één maand na afloop waarin we verder kunnen contempleren en ruimte is om vragen te stellen.

Wil jij samen met een ervaren Gene Keys gids dieper in je profiel duiken? Doe dan mee en ontdek wie je werkelijk bent!

Per datum is er plek voor 2 personen.

Deze contemplatie wordt geleid door ervaren Gene Keys Gids Erna Zuidhoek. Erna heeft zelf alle reeksen meerdere keren doorlopen en werkt sinds 2019 intensief met de Gene Keys (en Human Design).

Ze doet dit met haar kenmerkende, aanstekelijke enthousiasme in haar eigen stijl en in alles wat ze vertelt voel je haar grote liefde voor de Gene Keys.


Het integreren van de Gene Keys in je leven brengt je onder andere:

  • Meer plezier en gemak in je leven, je werk en je relaties
  • Je maakt beter gebruik van je energie, zodat je naast je werk ook een gezellige ouder en/of partner kunt zijn
  • Je gaat steeds meer jezelf zijn en ervaart dat als een gevoel van thuiskomen bij jezelf
  • Je merkt dat je rustiger wordt en dat je kunt meer ontspannen en genieten van het leven
  • Je bent niet meer zo snel uit het veld geslagen door wat er gebeurt in de wereld om je heen
  • Je wordt je bewust van oude patronen en gewoonten en gebruikt ze voor transformatie en groei
  • Je neemt innerlijk leiderschap over jouw eigen gevoelens en emoties, wat rust brengt in elke situatie
  • Je onthaast je leven door de shift te maken van je hoofd naar je hart, wat maakt dat het rustiger wordt in je hoofd, je lijf en je leven

LIVE in Voorhout in mijn praktijkruimte

Per keer is er plek voor 2 personen. Wacht dus iet te lang met aanlemden.

Tijd: van 09.30 uur tot 13.00 uur.

PLUS 1 online Zoom bijeenkomst van 90 minuten met beide deelnemers na 1 maand.

Prijs voor live dag en zoom meeting is 497 euro inclusief BTW

Dat is inclusief water, koffie, thee en wat lekkers voor erbij.

4 oktober is al vol


AANMELDEN VOOR 1 NOVEMBER*



AANMELDEN VOOR 6 DECEMBER*


LET OP: Betaal je vanuit België dan kan de betaallink mogelijk niet goed werken.

Neem dan even contact met me op via info@genekeys.nl.  Dank je wel.


*Belangrijke informatie: Voorwaarden voor workshop/cursus


Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book met de 64 Gene Keys in het Nederlands.

 


Lees hieronder de ervaringen van andere deelnemers aan mijn workshops

TESTIMONIAL 

Afgelopen november heb ik online via Zoom de Gene Keys beginners workshop gevolgd bij Erna.

De workshop heb ik als erg plezierig ervaren, zowel qua inhoud als met een kleine groep. Ook de bezielde leiding van Erna heb ik als erg plezierig ervaren.

Eerder had ik mij verdiept in Human Design en dit maakte mij ook heel benieuwd naar de Gene Keys. In tegenstelling tot Human Design vond ik de Gene Keys wat minder grijpbaar.

Het was zowel de combinatie tussen de inhoud van de workshop, als Erna’s energie die mij meteen deden beslissen om me op te geven.
In de drie bijeenkomsten heb ik vooral geleerd hoe het hologenetisch profiel in elkaar zit en hoe ik kan werken met mijn Gene Keys.

Ik heb helderheid gekregen over hoe de Gene Key van mijn Life’s Work (Activation sequence) zich laat zien in mijn dagelijkse leven en hoe ik kan ‘werken’ met de Schaduw, Gave en Siddhi.

Het is voor mij een hele mooie zachte manier van werken. Ik vond het contact met de mede workshop genoten ook heel plezierig en leerzaam.

Ik kan iedereen die meer wil weten over zijn Gene Keys van harte aanbevelen om deze toegankelijke workshop te gaan volgen.
Erna draagt veel kennis in zich en daar zijn drie bijeenkomsten te kort voor 😉 Ik zou er dan ook graag een vervolg aan geven.

Eline Groeneveld

TESTIMONIAL

De enthousiasme manier waarop je vertelt is heel inspirerend en je kennis en passie maken dat de workshop geen taaie stof is, maar juist levendig. De voorbeelden die je deelt maakt het herkenbaar en persoonlijk, wat weer zorgde voor nieuwe eigen nieuwe inzichten. Ik was soms zelfs een beetje ontroerd, bijvoorbeeld toen je sprak over de grootsheid van stilte en je deze stilte ook liet vallen tijdens de workshop.

De kwartjes zijn dieper gevallen en ik begrijp/voel nu nog beter de noodzaak van contempleren, pauzes nemen, stilte en vertragen en luisteren met en naar m’n hart! Het hele plaatje is weer een heel stuk helderder geworden en ik heb nieuwe handvatten om op door te borduren.

Dank je wel daarvoor!

Carmen


TESTIMONIAL

Wow..ik had (en heb) me (nog) niet echt verdiept in Gene Keys, maar ik begrijp jouw enthousiasme nu helemaal. Ik snap helemaal waarom jij aangegaan bent en echt jouw ding gevonden hebt.

Dankzij jouw enthousiasme tijdens de eerste bijeenkomst van de workshop Gene Keys voor beginners is dit flink gaan resoneren bij mij. Zo is er binnen een paar dagen toch ineens die stip op de horizon verschenen en na de eerste avond is die een stuk zichtbaarder geworden. Voel me nu helemaal een blij ei.

Hanneke

TESTIMONIAL

Ik wil je bedanken voor de hele fijne beginnersworkshop Gene Keys. Omdat ik al een tijdje bezig ben met het ontdekken van Human Design, was ik erg benieuwd naar de link met de Gene Keys.  Jouw beginnersworkshop heeft me vele antwoorden gegeven.

Jouw enthousiasme en kennis van de Gene Keys werkt erg aanstekelijk. Je legt het heel duidelijk en stap voor stap uit waardoor het gemakkelijk te begrijpen is. Wat ik vooral van jouw workshop opstak is het belang en de kracht van contemplatie. Het is magisch wat de contemplatie van de Gene Keys teweegbrengt. Ik kreeg het ene inzicht na het andere.

Heel veel dank voor de wijsheid die jij brengt en het enthousiasme waarmee je de toepassing van de Gene Keys toegankelijk maakt!

Gerlinde Cooymans

TESTIMONIAL

Ik vond de Gene Keys beginners workshop, gegeven door Erna Zuidhoek, ontzettend fijn om te doen.
Ook al wist ik al het e.e.a. af van Gene Keys, het was erg fijn om juist die basis weer opnieuw te beleven.
Elke keer kwamen er toch weer nieuwe dingen naar voren.

Erna geeft enthousiast uitleg, waarbij er voor iedere deelnemer ook persoonlijke aandacht is.

Kortom: ontzettend waardevol!

Irma Suijkerbuijk- van Gameren