Vervoering Lichtheid Verlangen Ernstig Schaamteloos 29 (13, 30) De Ring van Zuivering Zonnevlecht / Spijsvertering Glutamine Celestial Fire

Gene Key 30: Hemels vuur     (Liever luisteren? Klik hier)

Van de Schaduw van Verlangen naar de Gave van Lichtheid en de Siddhi van Vervoering

Gene Key 30 – Een essentieel kenmerk van de Gave van Lichtheid is gevoel voor humor

De menselijke geest neemt het leven ongelooflijk serieus, omdat hij het bestaan zo graag wil begrijpen en beheersen. Wanneer je je overgeeft aan de hulpeloosheid van mens-zijn, gebeurt er iets opmerkelijks. Je ervaart een verschuiving in frequentie van je hele wezen. Je begint lichter te worden.

De 30e Gave is echter een nieuw werkende golflengte voor de mensheid, en dat vraagt om een innerlijke overgave die niet kan worden geforceerd of “doen-alsof”.

Hier in de 30e gave wordt met lichtheid niet bedoelt dat je luchthartig met het leven omgaat en er aan probeert te ontsnappen. Integendeel, het is de bedoeling dat je steeds dieper in het lijden van het leven duikt, dieper dan ooit tevoren. Je bent, en wordt, totaal hulpeloos. Dat betekent niet dat je hulpeloos bent in de zin van het slachtoffer, maar dat je inziet dat je geen hulp nodig hebt.

En dan ontstaat er magie. Je ontdekt dat je die verruimde bewustzijnsstaat kunt binnengaan die het algehele spel leidt. Dit geeft je toegang tot een hoger niveau van functioneren en je realiseert je dat het gewoon al die tijd je wantrouwen was, dat je leven zo moeilijk maakte.

De gave van lichtheid verandert niet je bestemming. Je kunt het gewoon vanuit een ander bewustzijnsniveau bekijken. De verschuiving naar het functioneren vanuit dit hogere bewustzijn betekent echter altijd een verandering in het script van je leven. Het is een doorbraak die plaatsvindt. Op het moment dat je de grap doorziet dat het leven precies zo moet zijn zoals het is, zie je ook jouw plek in het overkoepelende script en voel je je meteen thuis.

Sterker nog, je hele wezen wordt lichter, zelfs als je lichaam blijft lijden. Deze lichtheid vindt dan zijn weg naar al je handelingen. Wat je ook doet vanuit de gave van lichtheid, er is altijd een glinstering in je ogen, want op een diep niveau weet je dat het allemaal maar een spel is, en het ergste wat iemand kan doen is het allemaal te serieus nemen.

– Unlocking The Higher Purpose Hidden In Your DNA
by Richard Rudd