Elk profiel vertelt een verhaal. Wat is die van jouw?

Wanneer je net met de Gene Keys in aanraking komt, heb je waarschijnlijk veel vragen, zoals.

 • Wat is het?
 • Hoe werkt het?
 • Wat kan ik er mee?
 • Hoe lees ik het profiel?
 • Waar moet ik beginnen?
 • Wat voor inzichten kan ik verwachten?
 • Wat is contempleren en hoe doe je dat?

Ik weet nog heel goed hoe het voor mij was toen ik zelf net begon met het verkennen van de Gene Keys. Eerlijk gezegd snapte ik er niet veel van. Wat was het veel informatie en wat een dik boek. Hoe zou ik dat ooit gaan begrijpen?

Inmiddels ben ik z’n 3,5 jaar op reis met de Gene Keys en is het de onderstroom van mijn leven geworden. En misschien denk je dat ik het na 3,5 jaar wel allemaal z’n beetje gezien en gelezen heb, dat ik alles snap en dat er niet zoveel meer uit te halen valt voor mij.

NOPE!  
The best is yet to come
Ik kan alleen maar zeggen: Het beste moet nog komen!!
Het is een kwantum wormgat ( a quantum wormhole) die me steeds meer diepe inzichten geeft naar mate ik mijn profiel langer contempleer.

Het verhaal
Je profiel vertelt een verhaal. Het verhaal van jouw leven. En hoewel ik mijn profiel dus al meer dan 3 jaar contempleer en inmiddels 2x door elke reeks van het Gouden pad ben gegaan en ik ook Gene Keys Gids ben, heb ik in de afgelopen tijd de verhaallijn van mijn profiel pas echt goed kunnen zien.

You get it, when you get it, zeg ik altijd en het is echt waar. Werken met de Gene Keys kun je niet haasten of voorspellen. Het gaat zoals het gaat.

En bij mij ging het zo:
In de afgelopen maanden volgde ik meerdere trainingen van William Whitecloud, de schrijver van de boeken The magician’s way en Secrets of Natural Succes(Echte aanraders deze boeken)

Het ging o.a. over hoe we ons zelf tegenhouden door oude conditioneringen en overtuigingen (je schaduwen). zonder dat we dat in de gaten hebben Over hoe je perceptie je realiteit creëert, over hoe belangrijk intenties zijn en over het creëren van wat je graag wilt vanuit je hart (onthoud deze even).

Dit zijn ook dingen die ik geleerd heb door o.a. te werken met de Gene Keys, maar soms moet je het net even op een andere manier horen, voordat het kwartje valt.

Door deze trainingen en door alles wat ik tot nu hebt geleerd over mezelf, werden opnieuw heel veel dingen echt HEEL duidelijk en konden ze dieper landen.

Hoe dat resoneerde met mijn Gene Keys profiel zag ik pas toen ik na afloop van de training naar Gene Key 29 luisterde, die (heel toevallig) actief was tijdens de dagen van laatste training en die ook mijn levensdoel is.

Ik zal proberen om het uit te leggen.
……………………………  …………………………………………………..  ……………………………………………………………  …………………………………………………………… ………… ………………………………   …………………………………………………………….

Sorry, het valt gewoon niet uit te leggen. Ten minste niet in woorden, niet met de logische mind. Het is een gevoel, een ‘connecting the dots’, een complete download waarbij in 1x keer ik-weet-niet-hoeveel stukjes worden neergelegd.  Het gaat zo diep, het is zo persoonlijk, het is ontroerend mooi. En tegelijkertijd een waanzinnige uitdaging.

Waar het in feite op neer komt is dit:
Mijn profiel vertelt het verhaal van Liefde, van mijn hart openen en van leven vanuit mijn hart en mijn gevoel, op de hoogste frequentie van liefde en dienstbaarheid.  En dat is ZO mooi en …..daar zit dus ook mijn uitdaging, want ik heb nooit geleerd hoe dat moet.
Mijn gevoel voelen? Best een dingetje. Wij deden vroeger thuis niet aan voelen. Wij deden aan doen en denken. En daar ben ik heel goed in geworden.

Ik heb mijn hart heel lang gesloten gehouden, uit een soort bescherming. Een overleveningsmechanisme uit mijn jeugd. Om niet teveel van mezelf laten zien, om niet te worden gekwetst. En nu is gevoel en mijn hart openen dus mijn levensdoel. Wat een “grap”. Wat een tegenstrijdigheden. Wat een uitdaging!

Het is tijd
En het is ook mooi, want door het werken met de Gene Keys is mijn hart al zachter geworden en steeds een klein stukje verder open gegaan. En nu is het tijd om als 4/6 emotionele Generator mijn rolmodel-schap op te pakken en voor te leven hoe ik deze uitdaging met beide handen en met heel mijn hart aanpak.

Dus ja, als ik dan na de William Whitecloud trainingen onderstaande teksten van een paar verschillende Gene Keys van mijn profiel lees, in het licht van alles wat ik weer geleerd heb, dan “kan je me wegdragen” (zoals ik dat dan zeg hahaha)

Deze onderstaande regels komen uit de tekst van Gene Key 29, mijn levensdoel/Purpose (met de schaduw van Half hartigheid, de Gave van Commitment en de Siddhi van Devotie)

 • Trust your heart above all else, and never worry about the consequences.
 • You have leave the order of your mind to enter into the wildness of your heart
 • There is no greater symbol for diving into the abyss than that of living your life entirely from your heart.
En deze komt uit mijn Aantrekking sfeer/Attraction Gene Keys 25 (met de schaduw van Vernauwing, de Gave van Acceptatie en de Siddhi van Universele liefde)
 • In a nutshell, you carry the seed of love

Bovendien heb ik ook nog 3 van de 4 zogenaamde “love gates” in mijn Human Design profiel. Gate 15, 25 en 46 (de andere is 10, maar die heb ik niet)  En de 25 en 46 heb ik allebei zelfs 3x in mijn Human Design profiel. Hoe duidelijk wil ik het hebben!? ????

En zo kan ik nog wel even door gaan. In elke Gene Key van mijn profiel kwam ik dit soort teksten over liefde, gevoel en het hart openen tegen, vooral in mijn Venus reeks.

Wat is jouw verhaal?
Misschien kan je je helemaal niets voorstellen bij wat ik hier boven heb geschreven en dat is helemaal oké, want dit gaat over mijn profiel, over mijn verhaal.

Maar hoe zit het met jouw verhaal in jouw profiel? Kun jij al wat puntjes met elkaar verbinden of sta je nog aan het begin en is het nog niet zo duidelijk. Geen probleem. Geeft het tijd. Alle tijd die er voor nodig is (zeg ik dan met Gene Key 5 in mijn SQ met de Siddhi van Tijdloosheid)

Dit is de reis van je leven! The journey of a lifetime

Misschien kun je wel wat hulp gebruiken bij het verder verkennen van je profiel. Om bijvoorbeeld eerst de grondbeginselen te leren kennen met de Gene Keys cursus voor beginners. Die begint volgende week donderdag 8 september.

Of vind je het fijn als ik even meekijk naar je profiel in een korte intuïtieve profiel reading of misschien is een uitgebreide Gene Keys & Human Design reading iets voor jou?

Je kunt ook kiezen voor een partner/relatie reading of een reading aanvragen voor je kind.

Of één van de diverse workshops die op het programma staan, waaronder “Opvoeden zonder stress” en een contemplatie weekend in november.

Ik hoop dat er iets voor je bij zit. Als er nog iets anders is waar ik je mee kan helpen.laat het dan gerust weten.

DAN NOG DIT: 

GENE KEYS GUIDE WORDEN?
IS NU HET MOMENT?  Zit je nog te twijfelen om zelf Gene Keys Guide te worden en de training te gaan doen? Dan is dit misschien wel het moment, want vanaf 1 oktober wordt de training 250 dollar duurder.
Nu betaal je nog $500, en vanaf 1 oktober wordt dat $750. Doe er je voordeel mee. KLIK HIER* voor meer informatie of om je in te schrijven.

*Als je via deze link bestelt krijg ik daarvoor een kleine vergoeding van Gene Keys. Daarmee steun je mijn werk, zodat ik een nog grotere bijdrage kan leveren aan het grotere geheel. Alvast bedankt daarvoor.