Intuïtieve profiel reading

Voor deze intuïtieve profiel reading kun je een vraag stellen over iets waar je tegen aanloopt in je leven en waar ik dan intuitief op afstem in combinatie met je Gene Keys profiel.

De reading vertelt het verhaal van jouw profiel aan de hand van intuïtieve ingevingen.

Deze intuïtieve profiel reading ontvang je in PDF vorm als een geschreven reading. Je hoeft hier dus niet bij aanwezig te zijn.

Wat heb ik nodig voor het maken van deze reading?

  • Je geboortedatum, geboortetijd (nawkeurig) en geboorteplaats.
  • Een concrete duidelijke vraag, die ik meeneem in de reading.

Prijs voor deze persoonlijke intuïtieve profiel reading is 90,75

Zie je geen bestelbutton? KLIK DAN HIER

Bedrijfsreading

Een reading aanvragen voor je bedrijf kan ook. Ik stem af op de energie van het bedrijf, de afdeling of het pand. Dus niet op de personen die er werken.

Je kunt dit doen als zelfstandig ondernemer, maar een afstemming kan ook worden aangevraagd door directie, teammanagers of afdelingshoofden.

Wil je graag groeien met je bedrijf of je bent benieuwd of een samenwerking met een ander bedrijf een goed idee is? Een reading geeft je diepere inzichten.

Prijs voor een intuïtieve bedrijfsreading reading is 90,75

Zie je geen bestelbutton? KLIK DAN HIER


Heb je nog vragen, laat het me weten via: info@genekeys.nl

Ik kijk er naar uit om je binnenkort ergens te ontmoeten!


Erna

Download GRATIS de 64 Gene Keys in het Nederlands en blijf ook automatisch op de hoogte van activiteiten. KLIK HIER

Erna Zuidhoek heeft ruim 10 jaar ervaring in het geven van workshops en het begeleiden van mensen op hun persoonlijke en spirituele ontwikkelingsreis. Begin 2019 kwam Gene Keys op haar pad tegelijkertijd met Human Design. Zij heeft het Gouden Pad van Gene Keys (Activation, Venus & Pearl Sequence) doorlopen, evenals het Delta en het Guide programma. Daarnaast heeft ze zich ook uitgebreid verdiept in Human Design. Gene Keys is inmiddels een onderdeel van haar dagelijkse leven geworden.

Erna biedt tevens individuele Gene Keys readings aan. Deze kun je gebruiken ter voorbereiding op de workshop, maar dat hoeft niet. Je kunt deze later op elk moment alsnog aanvragen als je je verder wilt gaan verdiepen in de Gene Keys.

Meer weten over mij?