DIEPER DUIKEN IN DE PAREL REEKS

De magie van de Parelreeks is bijna niet uit te leggen.
Het gaat over het terugbrengen van de eenvoud van het leven. Van doen naar zijn, en naar een diep vertrouwen in het leven zelf, waardoor we welvaart en welzijn kunnen gaan ervaren met elke ademhaling.

Hoe kan ik de grootste bijdrage leveren aan het grotere geheel?

Als dit de enige vraag zou zijn die je vanaf nu contempleert, zal
dat je leven gegarandeerd veranderen.

 

Heb je ook zo genoten van de Online Pearl Deep Dive Retreat?

Vier maanden lang reisden we samen met 3000 (!) mensen door The Pearl Sequence.
Wat een bijzondere ervaring en energie was dat!
En wat is er veel gebeurd, veranderd en geshift.
De synchroniciteit en de “toevalligheden” waren echt bijzonder.

Wat heel fijn was tijdens deze Deep Dive Retreat was dat er ook Nederlandstalige community calls waren, die werden gefaciliteerd door de Nederlandse Gene Keys-ambassadeur Shantamo Kamstra.

Het was heel fijn om in het Nederlands onze ervaringen en inzichten te kunnen delen met anderen, waardoor er nog meer inzicht en verdieping ontstond.

Dat heeft ons, Daisy De Boevere en Erna Zuidhoek geïnspireerd om het initiatief te nemen om Nederlandstalige community calls te gaan organiseren, waarin we in eerste instantie nog eens 4 maanden extra dieper duiken in de Parel reeks, zodat we de energie en de transmissie van de Parel Reeks nog verder kunnen contempleren/doorgronden/verankeren/verkennen.

Dit willen we samen doen met andere Nederlandstalige Pearl Deep Divers en met  mensen die de Parel Reeks online cursus hebben gevolgd.

We houden het praktisch en simpel

We komen 1x per maand samen via Zoom om onze ervaringen en inzichten met elkaar te delen, net als tijdens de Deep Dive Retreat. Elke maand contempleren we 1 sfeer van de Parel Reeks, waarbij we het cursusmateriaal uit de online Gene Keys omgeving gebruiken als leidraad.

Being of service to the whole

Lijkt het je leuk om de Parel nog verder te integreren in je leven en de energie ervan met een groep mensen verder te dragen? Dan nodigen wij je van harte uit om er bij te zijn.

Deelname is gratis, maar we vragen wel volledige commitment om actief deel te nemen en aanwezigheid tijdens deze 4 maandelijkse bijeenkomsten.

Op dinsdag 29 maart 2022 om 19.30 uur is er eerst een introductie-bijeenkomst, waarbij je kennis kunt maken met ons en of het goed voelt voor je om mee te doen.

Daarna gaan we op de volgende data dieper duiken:

  • Roeping (Vocation): dinsdag 5 april 2022 om 19.45 uur
  • Cultuur (Culture): dinsdag 3 mei 2022 om 19.45 uur
  • Merk (Brand): dinsdag 7 juni 2022 om 19.45 uur
  • Parel (Pearl): dinsdag 12 juli 2022 om 19.45 uur

Een bijeenkomst duurt max. 90 minuten.

Aanmelden voor de introductie-bijeenkomst kan via DEZE LINK:

“Voorwaarde” om mee te doen: je bent bekend met de Parel Reeks en hebt deze gecontempleerd via de recente Deep Dive Retreat of via de online cursus. Bij voorkeur heb je ook het Gene Keys (e-)boek.

We kijken er naar uit je binnenkort online te ontmoeten.

Daisy De Boevere & Erna Zuidhoek

Gene Keys (& Human Design) Guides

 

 

– Quote uit De Parelreeks:

De Siddhi van je Parel is de plaats waar alle woorden stoppen. Het zal je geest tot zwijgen brengen en je de ervaring brengen van de tijdloze dimensie voorbij gedachten en denken. Meer valt er niet over te zeggen.

  -Richard Rudd-