Dompel jezelf onder in de magische wereld van de Gene Keys tijdens de


Gene Keys Basiskennis LIVE dag

Dit is een exclusieve live dag met ervaren Gene Keys Gids Erna Zuidhoek

Er is plaats voor maximaal 5 deelnemers.

Wacht dus niet te lang met aanmelden!

Deelname  197 EURO


Ben jij erbij?Stap in een onvergetelijk nieuw avontuur:

The adventure of bringing the wildness of your heart back into your life

Gene Keys is een revolutionair systeem dat diverse oude en nieuwe wijsheden combineert en die je op een praktische en eenvoudige manier kunt toepassen en integreren in je leven.

Het is een uitnodiging om je te herinneren wie je bent en waarom je hier bent. Het helpt je om je leven en jezelf vanuit een totaal nieuw perspectief te gaan zien.

De Gene Keys onthullen jouw hoogste potentieel op basis van je geboortedatum, tijd en plaats. Daarmee krijg je de sleutels in handen tot diepgaande en blijvende transformatie.

Het Gene Keys profiel is een roadmap/soulmap die je helpt om weer te leren vertrouwen op je innerlijke kracht en wijsheid en te ontdekken hoe je rust, balans en voldoening kunt vinden vanuit je eigen kern.

Het profiel biedt inzicht in het doel van je leven en laat je jouw onbewuste patronen zien die je belemmeren om vanuit je hart te leven en jouw unieke gaven en talenten tot volle bloei te brengen.


Deze dag is de perfecte manier om te leren werken met de Gene Keys.

Op deze basiskennis live dag zet je je eerste stappen op Het Gouden Pad van de Gene Keys en daarmee begint het transformatieproces van je schaduwpatronen.

Je ontdekt hoe je:

  • je schaduwaspecten kunt omzetten in kracht,
  • je relaties kunt verdiepen,
  • je creativiteit kunt vergroten,
  • je levensdoel kunt vervullen.


Doe mee en krijg antwoorden op vragen als;

🤔 Hoe kan ik mijn Gene Keys-profiel in mijn voordeel gebruiken?

🔮 Wat betekenen die bolletjes, cijfers, lijntjes en kleurtjes?

📚 Welk boek heb ik nodig om te beginnen?

🚪 Wat is Het Gouden Pad?

🌟 Wat zijn Activering-, Venus- en Parelreeks?

🌗 Wat is de Schaduw, de Gave en de Siddhi?

🌱 Hoe kan dit mijn persoonlijke, zakelijke en spirituele groei stimuleren?

🌠 Hoe verschilt dit van Human Design?


Deze dag is bedoeld voor iedereen die nieuw is met de Gene Keys en de mogelijkheden ervan wil verkennen en ervaren.

Na deze dag ben je bekend met de basisbegrippen van Gene Keys en kun je zelfstanding verder met het contempleren van je profiel.

Ontdek waarom je bent zoals je bent en waarom je doet zoals je doet. Het wordt je allemaal duidelijk door het verkennen van je Gene Keys profiel.


Lees hieronder wat Chantal schreef nadat ze met deze had meegedaan.

“Ontzettend dankbaar voor de heerlijke dag over de Gene Keys die mij de kans heeft gegeven om een nieuwe start te maken in mijn leven. Al heel veel aan zelfonderzoek en ontwikkeling gedaan, maar dit geeft mij het gevoel van een richtingaanwijzer voor mijn complete leven.” – Chantal

WAUW!! Het was zo gaaf om die razendsnelle verandering te zien bij Chantal. In deze video vertelt ze er zelf over.

Gene Keys Basiskennis Live dag

Ik heb deze dag als zeer inspirerend ervaren! Ik kijk terug op een hele leuke en leerzame dag.

Ook de locatie was super! Heel fijn om in de pauzes even naar buiten te kunnen en te genieten van de prachtige omgeving.

Wat me het meest is bijgebleven van de introductiedag is de saamhorigheid van de groep en het enthousiasme waarmee je ons les geeft.

Ik kan deze dag van harte aanbevelen, omdat ik vind dat je het heel goed, duidelijk en enthousiast brengt. Dik compliment voor jou Erna!

A.R.


Gene Keys Basiskennis Live dag

De dag zelf was een uitje. Want de plek aan het Veluwestrand is fijn. Erna is een bevlogen vrouw rond dit onderwerp. Ze nodigt je uit om zelf aan de slag te gaan met contemplatie. En dat is ook waar ik voor kwam, de “gebruiksaanwijzing”, en die heb ik gekregen.

Het is fijn om dit samen met een groep te doen, zodat je met elkaar kunt uitwisselen, omdat het vinden van gelijkgestemden een uitdaging is.

Erna is een fijn mens, die al het nodige innerlijke werk heeft verricht en daarmee een boel wijsheid te delen heeft. Dat waardeer ik aan haar.

Esther A

Gene Keys Basiskennis Live dag

Ontzettend dankbaar voor de heerlijke introductie dag over Gene Keys die mij de kans heeft gegeven om een nieuwe start te maken in mijn leven.

Al heel veel aan zelfonderzoek en ontwikkeling gedaan, maar dit geeft mij het gevoel van een richtingaanwijzer voor mijn complete leven.

Ik kan nu ineens ook ZIEN dat ik in plaats van uit mijn wonden, vanuit mijn GAVEN kan gaan leven. Al heel vaak heb ik het gelezen, maar ineens valt het kwartje…..

Ik verheug me op de route die ik verder ga lopen die LEVEN heet.

Ik kan iedereen aanraden om absoluut te beginnen bij het begin. Voor mij was de introductiecursus met de enthousiaste houding en leiding, plus supergezellige ontvangst in het vakantiehuis van Erna, een geweldige ervaring.

Het was heel fijn om met gelijkgestemden in een kleine groep te zijn.

Dank je Erna voor het creëren van deze mogelijkheid.

Liefs, Chantal 

Het was zo gaaf om die razendsnelle verandering te zien bij Chantal. In deze video vertelt ze er zelf over.

Gene Keys Basiskennis Live dag

Ik heb met de Gene Keys Basiskennis Live dag meegedaan, omdat ik heel nieuwsgierig was naar de Gene Keys en ik wilde graag in het Nederlands meer uitleg.

De dag heeft me geïnspireerd tot zelfonderzoek en maakt nieuwsgierig om te leren over een hele andere invalshoek van jezelf.

Heel erg bedankt voor deze waardevolle en inspirerende dag!

Het was goed verzorgd en er was een fijne en veilige sfeer onder elkaar. Ik kom graag nog eens terug. Vooral ook voor de kennis en het enthousiasme van Erna over de Gene Keys.

Arianne


Gene Keys Introductiecursus Online

De enthousiasme manier waarop je vertelt is heel inspirerend en je kennis en passie maken dat de workshop geen taaie stof is, maar juist levendig. De voorbeelden die je deelt zijn herkenbaar en persoonlijk, wat weer zorgde voor nieuwe eigen nieuwe inzichten. Ik was soms zelfs een beetje ontroerd, bijvoorbeeld toen je sprak over de grootsheid van stilte en je deze stilte ook liet vallen tijdens de workshop.

Ik begrijp nu nog beter de noodzaak van contempleren, pauzes nemen, stilte en vertragen en luisteren met en naar m’n hart! Het hele plaatje is weer een heel stuk helderder geworden en ik heb nieuwe handvatten om op door te borduren.

Carmen

Gene Keys Introductiecursus Online

Jouw enthousiasme en kennis van de Gene Keys werkt erg aanstekelijk. Je legt het heel duidelijk en stap voor stap uit waardoor het gemakkelijk te begrijpen is. Wat ik vooral van jouw workshop opstak is het belang en de kracht van contemplatie. Het is magisch wat de contemplatie van de Gene Keys teweegbrengt. Ik kreeg het ene inzicht na het andere.

Jouw workshop heeft me vele antwoorden gegeven.

Gerlinde CooymansGene Keys Introductiecursus Online

De workshop heb ik als erg plezierig ervaren, zowel qua inhoud als met een kleine groep. Ook de bezielde leiding van Erna heb ik als erg plezierig ervaren.

Het was zowel de combinatie tussen de inhoud van de workshop, als Erna’s energie die mij meteen deden beslissen om me op te geven. Ik heb helderheid gekregen over hoe de Gene Keys zich laten zien in mijn dagelijkse leven en hoe ik kan ‘werken’ met de Schaduw, Gave en Siddhi.

Ik vond het contact met de mede workshop genoten ook heel plezierig en leerzaam.

Ik kan iedereen die meer wil weten over zijn Gene Keys van harte aanbevelen om deze toegankelijke workshop te gaan volgen.
Erna draagt veel kennis in zich. Ik zou er dan ook graag een vervolg aan geven.

Eline Groeneveld


Deze dag vindt plaats op een fantastische plek aan het Veluwemeer waar kun je heerlijk vertragen en ontspannen uit de hectiek van alle dag en waar je je volledig kunt onderdompelen in de Gene Keys.

Het is ook mogelijk om op eigen gelegenheid te overnachten op het vakantiepark.

Meer info volgt na aanmelding.

Ontdek deze praktische manier van persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling


MIS DEZE KANS NIET!


Ontmoet nieuwe mensen met dezelfde interesse die op een vergelijkbare reis van persoonlijke en spirituele groei zijn.

Want wat ik steeds weer hoor van deelnemers is dat ze het zo ontzettend fijn vinden om andere mensen te ontmoeten die ook met de Gene Keys bezig zijn.

Door het delen van ervaringen en verhalen in het Nederlands leer je zoveel van elkaar. Hierdoor help je elkaar groeien in bewustzijn en vertrouwen en opent diepere inzichten voor iedereen.

Doordat we met een kleine groep zijn is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht, vragen stellen en ervaringen uitwisselen.

We zullen mooie gesprekken hebben met elkaar en ik weet nu al dat je daar met veel plezier aan terug zult denken.

Lijkt het je leuk om hierbij te zijn en met een kleine exclusieve groep van maximaal 5 mensen, de Gene Keys verder te verkennen? Dan nodig ik je van harte uit om erbij te zijn.Deze dag ben je te gast bij ervaren Gene Keys Gids & Mentor Erna Zuidhoek. Erna heeft zelf alle reeksen meerdere keren doorlopen en werkt al vijf jaar intensief met de Gene Keys (en Human Design).

Ze leidt deze dag met haar kenmerkende, aanstekelijke enthousiasme en in alles wat ze vertelt voel je haar grote liefde voor de Gene Keys.

Een dag live aanwezig zijn met haar is een bijzondere ervaring en geeft je een boost aan energie en inspiratie om met de Gene Keys aan de slag te gaan.

Ze leeft en ademt de Gene Keys.

Er is slechts plaats voor 5 deelnemers. Wacht dus niet te lang met aanmelden.

Voor koffie, thee, water, frisdrank en wat lekkers wordt gezorgd. Zelf graag je eigen lunch meenemen.

Neem je Gene Keys (& Human Design) profiel mee en je Gene Keys Boek als je die hebt. Er zijn ook diverse boeken aanwezig om te gebruiken en in te kijken.

Tijdens de lunchpauze is er voldoende tijd en ruimte om de omgeving te verkennen en om je met de andere deelnemers te verbinden.

De dag gaat door bij minimaal 3 deelnemers.

Wanneer: nieuwe datum volgt

Tijd:

Waar: In Hulshorst op een schitterend vakantiepark direct aan het Veluwemeer 

Prijs: 197 Euro*

Aanmelden


*Lees hier de Voorwaarden voor workshops en cursusdagen
 EXTRA BIJ TE BOEKEN MET VOORDEEL:

Omdat het net 2024 is kun je met voordeel een Gene Keys reading bij kopen.

Je krijgt dan de Uitgebreide Gene Keys reading inclusief een beschrijving van de belangrijkste aspecten uit je Human Design profiel ter waarde van 247 euro

met 22 euro korting! Je betaalt dan 225 euro.


Bestel reading met 22 euro korting voor 225 euro
in combinatie met live dag


Of doe mee met de Online introductiecursus. Die vind je
HIER


Doe mee met deze Gene Keys Basiskennis Live dag met veel ruimte voor persoonlijke aandacht op een schitterende locatie.

Erna Zuidhoek heeft ruim 10 jaar ervaring in het geven van workshops en het begeleiden van mensen op hun persoonlijke en spirituele ontwikkelingsreis. Eind 2018 kwam Gene Keys op haar pad tegelijkertijd met Human Design. Zij heeft het Gouden Pad van Gene Keys (Activation, Venus & Pearl Sequence) doorlopen, evenals het Delta programma. Daarnaast heeft ze zich ook uitgebreid verdiept in Human Design. Gene Keys is inmiddels een onderdeel van haar dagelijkse leven geworden.

Erna biedt tevens individuele Gene Keys readings aan. Deze kun je gebruiken ter voorbereiding op de workshops die ze geeft, maar dat hoeft niet. Je kunt deze later op elk moment alsnog aanvragen als je je verder wilt gaan verdiepen in de Gene Keys.

Meer weten over mij?