Gene Keys Basiskennis

Vrijdag 28 juni in Nunspeet

van 10.00 tot 16.30 uur


Gene Keys is een revolutionair systeem dat diverse oude en nieuwe wijsheden combineert en die je op een praktische manier kunt toepassen in je leven.

De Gene Keys onthullen jouw hoogste potentieel op basis van je geboortedatum, tijd en plaats. Daarmee krijg je de sleutels in handen tot diepgaande en blijvende transformatie.

Het is een uitnodiging om je te herinneren wie je bent en waarom je hier bent. Het helpt je om je leven en jezelf vanuit een totaal nieuw perspectief te gaan zien en te gaan leven vanuit plezier,gemak en ontspanning.

Het Gene Keys profiel is een handleiding die je helpt om jezelf te leren kennen en te vertrouwen op je innerlijke weten.

Het profiel laat jouw onbewuste patronen zien die je belemmeren om vanuit je hart te leven en jouw unieke gaven en talenten tot volle bloei te brengen.


Deze dag is de perfecte manier om te leren hoe je kunt werken met de Gene Keys, zowel persoonlijk als ook in je werk of bedrijf.


Op deze basiskennis live dag zet je je eerste stappen op Het Gouden Pad van de Gene Keys en daarmee begint het transformatieproces van je schaduwpatronen.

Je ontdekt hoe je:

  • je schaduwaspecten kunt omzetten in je kracht,
  • je relaties kunt verdiepen,
  • je creativiteit kunt vergroten,
  • je levensdoel kunt vervullen.


Doe mee en krijg antwoorden op vragen als;

🤔 Hoe kan ik mijn Gene Keys-profiel in mijn voordeel gebruiken?

🔮 Wat betekenen die bolletjes, cijfers, lijntjes en kleurtjes?

📚 Welk boek heb ik nodig om te beginnen?

🚪 Wat is Het Gouden Pad?

🌟 Wat zijn Activering-, Venus- en Parelreeks?

🌗 Wat is de Schaduw, de Gave en de Siddhi?

🌱 Hoe kan dit mijn persoonlijke, zakelijke en spirituele groei stimuleren?

🌠 Hoe verschilt dit van Human Design?


Deze dag is bedoeld voor iedereen die nieuw is met de Gene Keys en de mogelijkheden ervan wil verkennen en ervaren.

Na deze dag ben je bekend met de basisbegrippen van de Gene Keys en weet hoe je verder kunt met het contempleren van je profiel.

Ontdek waarom je bent zoals je bent en waarom je doet zoals je doet. Het wordt je allemaal duidelijk door het verkennen van je Gene Keys profiel.


Lees hieronder wat Chantal schreef nadat ze met deze had meegedaan.

“Ontzettend dankbaar voor de heerlijke dag over de Gene Keys die mij de kans heeft gegeven om een nieuwe start te maken in mijn leven. Al heel veel aan zelfonderzoek en ontwikkeling gedaan, maar dit geeft mij het gevoel van een richtingaanwijzer voor mijn complete leven.” – Chantal

WAUW!! Het was zo gaaf om die razendsnelle verandering te zien bij Chantal. In deze video vertelt ze er zelf over.Lees hieronder wat andere mensen zeggen over de Basiskennis Live dag:

Lees wat eerdere deelnemers zeggen:


Gene Keys Basiskennis Live dag

Ik heb deze dag als zeer inspirerend ervaren! Ik kijk terug op een hele leuke en leerzame dag.

Ook de locatie was super! Heel fijn om in de pauzes even naar buiten te kunnen en te genieten van de prachtige omgeving.

Wat me het meest is bijgebleven van de introductiedag is de saamhorigheid van de groep en het enthousiasme waarmee je ons les geeft.

Ik kan deze dag van harte aanbevelen, omdat ik vind dat je het heel goed, duidelijk en enthousiast brengt. Dik compliment voor jou Erna!

A.R.


Gene Keys Basiskennis Live dag

De dag zelf was een uitje. Want de plek aan het Veluwestrand is fijn. Erna is een bevlogen vrouw rond dit onderwerp. Ze nodigt je uit om zelf aan de slag te gaan met contemplatie. En dat is ook waar ik voor kwam, de “gebruiksaanwijzing”, en die heb ik gekregen.

Het is fijn om dit samen met een groep te doen, zodat je met elkaar kunt uitwisselen, omdat het vinden van gelijkgestemden een uitdaging is.

Erna is een fijn mens, die al het nodige innerlijke werk heeft verricht en daarmee een boel wijsheid te delen heeft. Dat waardeer ik aan haar.

Esther A


Gene Keys Basiskennis Live dag

Ik heb met de Gene Keys Basiskennis Live dag meegedaan, omdat ik heel nieuwsgierig was naar de Gene Keys en ik wilde graag in het Nederlands meer uitleg.

De dag heeft me geïnspireerd tot zelfonderzoek en maakt nieuwsgierig om te leren over een hele andere invalshoek van jezelf.

Heel erg bedankt voor deze waardevolle en inspirerende dag!

Het was goed verzorgd en er was een fijne en veilige sfeer onder elkaar. Ik kom graag nog eens terug. Vooral ook voor de kennis en het enthousiasme van Erna over de Gene Keys.

Arianne


Gene Keys Introductiecursus Online

De enthousiasme manier waarop je vertelt is heel inspirerend en je kennis en passie maken dat de workshop geen taaie stof is, maar juist levendig. De voorbeelden die je deelt zijn herkenbaar en persoonlijk, wat weer zorgde voor nieuwe eigen nieuwe inzichten. Ik was soms zelfs een beetje ontroerd, bijvoorbeeld toen je sprak over de grootsheid van stilte en je deze stilte ook liet vallen tijdens de workshop.

Ik begrijp nu nog beter de noodzaak van contempleren, pauzes nemen, stilte en vertragen en luisteren met en naar m’n hart! Het hele plaatje is weer een heel stuk helderder geworden en ik heb nieuwe handvatten om op door te borduren.

Carmen


Gene Keys Introductiecursus Online

Jouw enthousiasme en kennis van de Gene Keys werkt erg aanstekelijk. Je legt het heel duidelijk en stap voor stap uit waardoor het gemakkelijk te begrijpen is. Wat ik vooral van jouw workshop opstak is het belang en de kracht van contemplatie. Het is magisch wat de contemplatie van de Gene Keys teweegbrengt. Ik kreeg het ene inzicht na het andere.

Jouw workshop heeft me vele antwoorden gegeven.

Gerlinde Cooymans


Deze dag vindt plaats op een fantastische plek aan het Veluwemeer waar kun je heerlijk vertragen en ontspannen uit de hectiek van alle dag en waar je je volledig kunt onderdompelen in de Gene Keys.

Het is ook mogelijk om op eigen gelegenheid te overnachten op het vakantiepark.

Meer info volgt na aanmelding.

Ontdek deze praktische manier van persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling


MIS HET NIET!

Ontmoet nieuwe mensen met dezelfde interesse die op een vergelijkbare reis van persoonlijke ontwikkeling zijn.

Want wat ik steeds weer hoor van deelnemers is dat ze het zo ontzettend fijn vinden om andere mensen te ontmoeten die ook met de Gene Keys bezig zijn.

Door het delen van ervaringen en verhalen in het Nederlands leer je zoveel van elkaar. Hierdoor help je elkaar groeien in bewustzijn en vertrouwen, en dat opent diepere inzichten voor iedereen.

Doordat we met een kleine groep zijn is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

We zullen mooie gesprekken hebben met elkaar en ik weet nu al dat je daar met heel veel plezier aan terug zult denken.

Lijkt het je leuk om hierbij te zijn en met een kleine groep van maximaal 5 mensen, de Gene Keys verder te verkennen? Dan nodig ik je van harte uit om erbij te zijn.Deze dag wordt georganiseerd door ervaren Gene Keys Gids & Mentor Erna Zuidhoek. Erna heeft zelf alle reeksen meerdere keren doorlopen en werkt sinds begin 2019 intensief met de Gene Keys en Human Design.

Ze leidt deze dag met haar kenmerkende, aanstekelijke enthousiasme en in alles wat ze vertelt voel je haar grote liefde voor de Gene Keys.

Een dag met Erna geeft je een boost aan energie en inspiratie om met de Gene Keys aan de slag te gaan.

Er is plaats voor 5 deelnemers. Wacht dus niet te lang met aanmelden.

Voor koffie, thee, water, frisdrank en wat lekkers wordt gezorgd. Zelf graag je eigen lunch meenemen.

Neem je Gene Keys (& Human Design) profiel mee en je Gene Keys Boek als je die hebt. Er zijn ook diverse boeken aanwezig om te gebruiken en in te kijken.

Tijdens de lunchpauze is er voldoende tijd en ruimte om de omgeving te verkennen en om je met de andere deelnemers te verbinden.

De dag gaat door bij minimaal 3 deelnemers.

Wanneer: Vrijdag 28 juni 2024

Tijd: 10.00 uur tot 16.30 uur

Waar: Hulshorst, gemeente Nunspeet


Prijs: 197 Euro*

Aanmelden kan via deze link voor 197 euro


*Lees hier de Voorwaarden voor workshops en cursusdagen
 

Of doe mee met de Online introductiecursus. Die vind je HIER